کسی پلاگین ftp می خره؟

آیا شما این پلاگین رو خریداری می کنید؟

• بله من می خرم.

رای: 2 50.0%
  • خیر.

رای: 2 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    4

silvercover

کاربر متخصص
سلام،

یک پلاگین ftp ساختم می خوام بدونم چند نفر مایل به خریدش هستن؟

وِِیژگی ها:

- آپلود/دانلود فایل به همراه نمایش درصد پیشرفت
- گرفتن فهرست پوشه ها و سایت ها
- تغییر نام فایل ها
- حذف پوشه ها و فایل ها
- ساخت پوشه جدید
- گرفتن اطلاعات فایل ها و پوشه ها از قبیل حجم ، تاریخ و نوع

قیمتش هم بین 10 تا 15 هزار تومن قرار دادم.

اینم عکسش:

S.jpg

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام جناب Silvercover خسته نباشین تشکر پلاگین مفیدی هستش
میخواستم بدونم امکان استفاده به صورت Multi هست یا خیر؟
و اینکه هنگام کار موجب فریز شدن برنامه میشه؟

آخرین ویرایش:

diberater

Member
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم.
پلاگین خوبی هست و همچنی کاربردی. قیمت خوبی براش قرار دادید. فکر میکنم زیاد استقبال بشه و خودم هم هستم

m javad

کاربر متخصص
پلاگین خوبی خواهد بود، خوشحالم که حامد عزیز اقدام به ساختش کردی
چون بیلدر واقعا نیاز به این پلاگین داره

آیا در آینده تکمیل تر میشه؟؟؟
منظورم اینه که آیا کسانی که پلاگین رو میخرن میتونن امیدوار باشن که نسخه های کامل تری از اون رو هم میتونن بعد ها داشته باشن (بخرن) واستفاده کنن

برای امنیت پلاگین چه تدبیری اندیشید؟ منظورم این هست، نسخه ای که فردی هزینه میکنه و اون رو میخره با چه ترفندی تنها برای اون شخص کار میده و دیگرانی که می تونن سورس فایل رو دربیارن چطور نمیتونن از اون پلاگین استفاده کنند که در حقیقت هزینه ای بابتش پرداخت نکردند؟

نسخه دمو هم داره ؟؟

چه نوع کانکت هایی رو میشناسه؟ یکی ار مشکلات پلاگینهای تقریبا مشابه (البته خیلی محدود تر) این بود که مثلا کانکت شدن به اینترنت از طریق وی لن و یا نت ورک رو تشخیص نمیداد!

آپلود و دانلود میتونه به طور همزمان از دو مسیر مختلف انجام بشه و یا مثلا دانلود دو فایل از دو مسیر به طور همزمان؟؟

امکان resume Downlowd و یا Stop Downlowd رو داره ؟ همچنین برای Upload ؟؟

امکان تشخیص و نمایش دارکتوری های اصلی ( قبل از پوشه root یا public html ) رو که معمولا اطلاعات پنل ها در اونجا موجود هست رو داره؟

در مورد گرفتن اطلاعات فرمودید: "گرفتن اطلاعات فایل ها و پوشه ها از قبیل حجم ، تاریخ و نوع"
منظور از نوع چی هست؟
آیا تو این اطلاعات بحثی از Attribute به میان میاد که بتونه اطلاعاتش رو دریافت کنه و یا تغییر بده و بتونه مثلا دسترسی خاصی رو برای پوشه ی خاصی محدود کنه و یا باز کنه؟؟

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
آیا در آینده تکمیل تر میشه؟؟؟
منظورم اینه که آیا کسانی که پلاگین رو میخرن میتونن امیدوار باشن که نسخه های کامل تری از اون رو هم میتونن بعد ها داشته باشن (بخرن) واستفاده کنن

بر اساس پتانسیل MMB شاید چند مورد جزئی و کوچیک دیگه بهش اضاف بشه. چون قرار نیست همه فن حریف باشه و فقط مشکل گشاست.

برای امنیت پلاگین چه تدبیری اندیشید؟ منظورم این هست، نسخه ای که فردی هزینه میکنه و اون رو میخره با چه ترفندی تنها برای اون شخص کار میده و دیگرانی که می تونن سورس فایل رو دربیارن چطور نمیتونن از اون پلاگین استفاده کنند که در حقیقت هزینه ای بابتش پرداخت نکردند؟

هیچی. اصلا من عادت ندارم دژ بسازم دور محصولات. قیمتش اینقدر پایین هست که دزدها به فکر دزدیدن نیفتن. هر کسی هم خواست بدزده بیاد خودم پول پلاگین رو بهش صدقه میدم.

آپلود و دانلود میتونه به طور همزمان از دو مسیر مختلف انجام بشه و یا مثلا دانلود دو فایل از دو مسیر به طور همزمان؟؟
خیر نداره. اصلا نیازی به این موارد نیست. این ویژگی ها یکم ناشی از هیجان زدگی هست. پروتکل ftp خودش محدودیت هایی برای این مورد داره.

امکان resume Downlowd و یا Stop Downlowd رو داره ؟ همچنین برای Upload ؟؟
امکان ادامه دانلود میسر نیست. اعمال چنین ویژگی هایی کار زیادی می بره. اما توقف دانلود و آپلود که مسلما وجود داره.

امکان تشخیص و نمایش دارکتوری های اصلی ( قبل از پوشه root یا public html ) رو که معمولا اطلاعات پنل ها در اونجا موجود هست رو داره؟
این مورد ربطی به پلاگین نداره و توسط مدیر فضای میزبانی (Host) در حین ساختن حساب FTP مشخص میشه که ریشه از کجا شروع بشه.

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
هیچی. اصلا من عادت ندارم دژ بسازم دور محصولات. قیمتش اینقدر پایین هست که دزدها به فکر دزدیدن نیفتن. هر کسی هم خواست بدزده بیاد خودم پول پلاگین رو بهش صدقه میدم.
بحث دزدی و صدقه نیست اصلا .... !!!!!!!
بحث احترام به مشتری هایی هست که هزینه میکنن!

این مورد ربطی به پلاگین نداره و توسط مدیر فضای میزبانی (Host) در حین ساختن حساب FTP مشخص میشه که ریشه از کجا شروع بشه.

دو لینک زیر رو ببینید:
هر دوی این فایلها روی فضای هاست سایت من هستند:
لینک اول برای باز شدن نیاز به یوزر و پس داره
لینک دوم به راحتی قابل نمایش هست

منظور من این هست که با توجه به همین شرایط (که پوشه root تعریف شده) برخی از پایشگرها میتونن این مسیر رو نمایش بدن و قابلیت درک اون مسیر ها رو دارن (البته با دریافت یوزر و پس) ولی برخی از اونها این امکان رو ندارند و تنها از root به بعد رو نمایش میدن
و سوال هم قاعدتا این بود که پلاگین جزو کدوم دو قسم فوق خواهد بود؟

sajadms

Member
با جواد موافقم احترام یه چیز دیگس

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
نظور من این هست که با توجه به همین شرایط (که پوشه root تعریف شده) برخی از پایشگرها میتونن این مسیر رو نمایش بدن و قابلیت درک اون مسیر ها رو دارن (البته با دریافت یوزر و پس) ولی برخی از اونها این امکان رو ندارند و تنها از root به بعد رو نمایش میدن
و سوال هم قاعدتا این بود که پلاگین جزو کدوم دو قسم فوق خواهد بود؟

خدمت شما عرض کردم، فارغ از بحث های حاشیه ای، در حین دسترسی با FTP تنها میشه به جاهایی دسترسی داشت که مدیر هاست در حین تعریف حساب کاربری ftp معین می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا