کسی هست که به من حقیر هم جواب کاملی بده؟اگر نمی ترسی بیا؟

:cool:
patch grids -nurbs surfaces . توضیح بدهید 1-در مورد گزینه جیومتری
2-دز مورد گزینه توضیح دهید shapes -nurbs curves
در مورد تمام گزینه های helpers-space warps-systems-utilites توضیح بدهید
در مورد طراحی انسان و طراحی ماشین اگر سایتی فارسی واگر فارسی هم نبود اشکالی نداره خارجی مطالب آسان ومفیدی ارائه بدهید یا خودتون یه آموزش بذارید.
چگونگی حرکت انسان ویا صحبت کردن انسان در تری دی را هم اگر وقت بود بگو ئید
ایجاد صدا وایجاد فایل تصویری در محیط تری دی مکس را هم بگوئید
فعلا که چیز دیگه ای نمی خوام تابه بعد.
good luck

hamed-ddd

Well-Known Member
من که ترسیدم ....
اینها که شما میگی 80 درصد بخش تری دی مجید انلاین رو شامل میشه ....بهتره یه کتاب بخری

Patris Net

Member
دوست عزيز ورودت رو به جمع مجيد آنلايني ها خوش آمد ميگم !
لطفا تو انتخاب نام تاپيك بيشتر دقت كن ! اينجا كسي اگه كمكي از دستش بر بياد دريغ نميكنه بنابراين نيازي نيست كه از نام هاي جلب توجه كننده استفاده كني !
موفق باشي
يا حق

حال گیری

:twisted::mad:سلام" من فقط برای خودم نمی گم خیلی ها این نوع مطالب رو بلد نیستند و من کتاب تری دی مکس هم خوشم نمی آد چون وقت خودنشو ندارم و هیچ کتابی رو توی عمرم ندیدم که مطالبی مثل این هایی که گفتم وجود داشته باشه اگه می دو نید بگید و اگه می تونی به جای تشکر کردن از شما" کمکم کن.و خیلی از آقا حامد تشکر می کنم چون از وقتی که عضو این سایت شدم منو همواره یاری کردن و مثل بعضی ها دنبال تشکر نیستن.راستی چند تا سایت خوب هم از آقا حامد میخواستم.

good luck

biped

New Member
سلام من چون كارم biped animation است مي تونم در باره ي حركت انسان كمكتون كنم
دو راه براي حركت انسان است
من راه دوم رو ميگم از قسمتcreateو بعد systems گزينه bipedرو انتخاب كن حالا مي توني يك موجد دو پا رو در يكي از view ها ايجاد كني اينجا در قسمتmotionيك سري گزينه هاست كه مي توني با آنها اين اسكلت رو حركت بدي بعد بايد انساني رو كه درست كردي رو با دستور Physique به اين اسكلت وصل كني تا اون جسم هم مثل اسكلت حركت كنه

hamed-ddd

Well-Known Member
علیرضا جان...شما خیلی لطف داری.......
آخه من چیو برات بگم من خودم از کتاب و help برنامه یاد گرفتم.........شما هم که گفتی منبع خارجی مشکلی نداره ...یا الله ...برو سراغ هلپ برنامه....اصلا درست نیست شما حوصله خوندن یه کتاب رو هم نداری (اونم فارسی ) در این صورت اصلا پیشرفت نمیکنی (میشی مثل من)
یه سری به اینجا بزن (اگه حوصلت میگیره)
سلام من چون كارم biped animation است
.
آقای biped جایی نری که خیلی با شما کار دارم

آخرین ویرایش:
خود من طرفدار سی دی های آموزشی هستم و البته کل کاراکتر استودیو را در یه سی دی پیدا کردم ولی خیلی دوست دارم که طراحی صورت وطراحی ماشین و یاد بگیرم زیاد هم نی تونم به اینترنت وصل شم چون دیگه باید برم کافی نت و کنکور هم دارم.اگه خودت آقا حامد میتونی هم در باره کاراکتر استودیو و هم درباره طراحی صورت وطراحی ماشین یه چیز هائی بنویسی ممنون میشم.

good luck:):wink:

s_mostafa_h

Well-Known Member
دوست عزیز و گرامی ، برای هر کاری باید تلاش، و واقعا تلاش کرد ، شما که حوصله خواندن کتاب و مقالات را نداری بهتره ، بی خیال تری بشی . اما اگر گشت کوچکی در داخل فروم این سایت بزنی مقالات آموزشی بسیار مفیدی را می توانی بیابی
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا