کسی می دونه این dll ها به چه دردی می خوره؟

p30graphic

Active Member
احتمالا چندتا از بچه های انجمن مثل هادی متال من رو واسه چیزی که الان می خوام بگم بشناسن.
این چندتا dll رو دارم خواستم بدونم دقیقا به چه دردی می خوره و چطور می شه ازشون استفاده کرد. من قبلا به یک شرکتی سفارش طراحی یک نرم افزار رو دادم ولی کاری که واسم انجام نداد هیچ، پولم رو هم خورد. نوشه جانش حالا من فقط این 3تا فایل رو دارم که احتمالا باید ارتباط بین فلش و یه زبان برنامه نویسی باشه

اگه میشناسید کمک کنید بگید چطوری می تونم از اینها استفاده کنم که اطلاعاتم رو بین دیتابیس یا محیط برنامه نویسی و فلش انتقال بدم؟

این لینک اون سه تا فایل .dll
http://www.box.net/shared/4lnconbr1o

++Hadi++

Active Member
dll یه سری دستورات ویندوزی رو اجرا می کنه . اکثریت دستورات و کد های اجرای دات نت به dll تبدیل می شه . باگش هم به اینه که می شه به راحتی decompile کرد و کد سورس ها رو کشید بیرون و علت اینکه خیلیا می خوان از دات نت به سمت جاوا سویچ کنن همینه . در کل من فک نکنم شما بتونی از اینا در پروژه نقشه تون استفاده کنین شاید هم بتونین . من با dll ها کار نکردم ولی فک کنم بازدهی خوبی رو داره .شاید اگه با اکشن این نقشه رو بنویسین و با استفاده از کامپوننت های دات نت ، swf رو در محیط دات نت لود و با fscommand مقادیر رو به هم پاس بدین ، بهتر می تونین یه نقشه خوب بنویسین .
موفق باشین ...

جدیدترین ارسال ها

بالا