باید از سیستم های دیگه استفاده کنید، اگر پی اچ پی بلدید ، از یه سیستم دیگه استفاده کنید
منظورتون از این جمله چیه ؟
یعنی کسی که از e107 استفاده می کنه لازم نیست php بلد باشه ؟
یا
هر کسی بخواد از سیستمی به غیر از e107 استفاده کنه باید php بلد باشه ؟
واقعا که بنده خدا را گیج می کنید ، خوب مثل بقیه دوستان سیستمی را که به نظر شما برای ایشان مناسب است معرفی کنید نه اینکه یه جمله بنویسید که معنی نداشته باشه !
تمام هاستها براتون رایگان نصب میکنن ولی فقط نصبه .... هیچ کار دیگه ای انجام نمی دن ...
خوب به نظر شما هاستی که داره 100 مگابایت میده 2800 تومان باید دیگه چی کنه ؟!!!!!!!
بهتر بود حداقل مثل بنده به این دوستمون دوتا سیستم مدیریت محتوا معرفی می کردید یا چندتا نمایش از قالب های سیستم ها را می گذاشتید تا کمکی به ایشان شود .
--------------------------------------------------
ببین دوست من الان دنبال هزینه های بالا نرو ، تحقیق کن کدوم مدیریت محتوا می تواند نیازهای شما را برطرف کند ( دیدم دوستان لطف کرده بودند بعضی سایت های پشتیبان را نیز معرفی کردند ،
دستشون درد نکنه ) و به مدیریت هاستینگ بگوئید آن را نصب کند ، بهترین جایی هم که می توانند بدون ایراد و با هزینه منطقی برای شما قالب بسازند همان سایت های پشتیبان هستند . ( البته هاستیگ شما هم اگر گرافیست داشته باشند صد در صد با شما ارزان حساب خواهند کرد چون دیگه شما مشتری آنها شده اید )
بعد از چندماه اگر دیدید واقعا کار و بار شما گرفت ، بازدید کننده زیاد شد ،اون موقع می توانید بیشتر هزینه کنید .
چون من بعد از 8-9 سال سایت های زیادی را دیده ام که با این مشکل رو به رو شده اند و فقط یک هزینه برای آنها مانده است . ( و از همه مهمتر تجربه های مهمی کسب خواهید کرد )
اگر هم خواستید سایتی تخصصی در زمینه وب درست کنید بهترین کار
ایجاد یک گروه و شراکت تخصصیه نه سپردن تمامی کارها به دیگران - مثلا شراکت با گروهی از برنامه نویسان و گرافیست های وب - بهتر هست دارای ارتباط در خارج از دنیای سایبر نیز باشید ( تجربه ی اون 8-9 سال بود ، همه در اختیارتون قرار نمی دهند )
صادقانه صحبت کردم .