کسی میتونه با قیمت مناسب برام سایت طراحی کنه ؟

hamed69

New Member
سلام
به نظر من e107 به دردتون نمیخوره ....
باید از سیستم های دیگه استفاده کنید، اگر پی اچ پی بلدید ، از یه سیستم دیگه استفاده کنید ، اگر نه به کسی بدید با همون سیستم ها براتون با هزینه کم سیستم راه بندازن، تمام هاستها براتون رایگان نصب میکنن ولی فقط نصبه .... هیچ کار دیگه ای انجام نمی دن ...
این ایمیل من:
کار داشتی بگو ، نمونه بهت نشون بدم شاید چیزی دستگیرت شد ....

shayanboy

Active Member
با فایرفاکس چک کردم مشکلی نداشت . اما پرش کن مطلب بذار !

موفق باشی
شایان

samanblue

New Member
سلام
به نظر من e107 به دردتون نمیخوره ....
باید از سیستم های دیگه استفاده کنید، اگر پی اچ پی بلدید ، از یه سیستم دیگه استفاده کنید ، اگر نه به کسی بدید با همون سیستم ها براتون با هزینه کم سیستم راه بندازن، تمام هاستها براتون رایگان نصب میکنن ولی فقط نصبه .... هیچ کار دیگه ای انجام نمی دن ...
این ایمیل من:

کار داشتی بگو ، نمونه بهت نشون بدم شاید چیزی دستگیرت شد ....

چرا به درد نمیخوره ؟

چی خوبه ؟

آیا دیتا لایف خوبه ؟

نمونه بدین لطفا

sasiran

Member
باید از سیستم های دیگه استفاده کنید، اگر پی اچ پی بلدید ، از یه سیستم دیگه استفاده کنید

منظورتون از این جمله چیه ؟

یعنی کسی که از e107 استفاده می کنه لازم نیست php بلد باشه ؟

یا

هر کسی بخواد از سیستمی به غیر از e107 استفاده کنه باید php بلد باشه ؟

واقعا که بنده خدا را گیج می کنید ، خوب مثل بقیه دوستان سیستمی را که به نظر شما برای ایشان مناسب است معرفی کنید نه اینکه یه جمله بنویسید که معنی نداشته باشه !

تمام هاستها براتون رایگان نصب میکنن ولی فقط نصبه .... هیچ کار دیگه ای انجام نمی دن ...

خوب به نظر شما هاستی که داره 100 مگابایت میده 2800 تومان باید دیگه چی کنه ؟!!!!!!!

بهتر بود حداقل مثل بنده به این دوستمون دوتا سیستم مدیریت محتوا معرفی می کردید یا چندتا نمایش از قالب های سیستم ها را می گذاشتید تا کمکی به ایشان شود .

--------------------------------------------------

ببین دوست من الان دنبال هزینه های بالا نرو ، تحقیق کن کدوم مدیریت محتوا می تواند نیازهای شما را برطرف کند ( دیدم دوستان لطف کرده بودند بعضی سایت های پشتیبان را نیز معرفی کردند ، دستشون درد نکنه ) و به مدیریت هاستینگ بگوئید آن را نصب کند ، بهترین جایی هم که می توانند بدون ایراد و با هزینه منطقی برای شما قالب بسازند همان سایت های پشتیبان هستند . ( البته هاستیگ شما هم اگر گرافیست داشته باشند صد در صد با شما ارزان حساب خواهند کرد چون دیگه شما مشتری آنها شده اید )

بعد از چندماه اگر دیدید واقعا کار و بار شما گرفت ، بازدید کننده زیاد شد ،اون موقع می توانید بیشتر هزینه کنید .
چون من بعد از 8-9 سال سایت های زیادی را دیده ام که با این مشکل رو به رو شده اند و فقط یک هزینه برای آنها مانده است . ( و از همه مهمتر تجربه های مهمی کسب خواهید کرد )

اگر هم خواستید سایتی تخصصی در زمینه وب درست کنید بهترین کار ایجاد یک گروه و شراکت تخصصیه نه سپردن تمامی کارها به دیگران - مثلا شراکت با گروهی از برنامه نویسان و گرافیست های وب - بهتر هست دارای ارتباط در خارج از دنیای سایبر نیز باشید ( تجربه ی اون 8-9 سال بود ، همه در اختیارتون قرار نمی دهند )

صادقانه صحبت کردم .

آخرین ویرایش:

samanblue

New Member
تصمیم گرفتم

آقا بالاخره من تصمیممو گرفتم همون e107 رو میخوام
فقط سایت پشتیبانشو لطف کنیدو بهم بگین که با چه برنامه ای میتونم قالبشو تغییر بدم ؟

برنامه ای مثل front page هست که راحت بشه این کارو کرد ؟

ممنون

delzad_itc

New Member
نیازمند سایت

با سلام من یه وب سایتی میخوام با طراحی مناسب برای یک شرکت مقوا سازی و کاغذ سازی با هاست و دامین و فضا میخواستم بدونم به چه قیمتی برام در میاد این سایت فقط برای تبلیغ این شرکت باشه اگه ممکنه برام قیمت بدید و این قیمت در مجموع که در بالا گفتم باشه ( یعنی طراحی . دامین و.... ) باشه . در صورت مناسب بودن سفارش داده خواهد شد

آخرین ویرایش:

sasiran

Member
با سلام من یه وب سایتی میخوام با طراحی مناسب برای یک شرکت مقوا سازی و کاغذ سازی با هاست و دامین و فضا میخواستم بدونم به چه قیمتی برام در میاد این سایت فقط برای تبلیغ این شرکت باشه اگه ممکنه برام قیمت بدید و این قیمت در مجموع که در بالا گفتم باشه ( یعنی طراحی . دامین و.... ) باشه . در صورت مناسب بودن سفارش داده خواهد شد

سلام

قیمت هاست های ما : ( از قیمت سالانه 3000 تومان )
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=121471

قیمت دامنه های ما :
با پسوند های بین المللی com , org , net
8000 تومان

دامنه های بالا در بهترین مرکز ثبت دامنه یعنی دایرکت آی و با مشخصات خود شما ثبت خواهند شد و ارزانتر از همه جا .

دامنه ملی با پسوند ir :
4800 تومان
یک ساله

14000 تومان
پنج ساله

نصب سایت ساز به صورت رایگان بر روی هاست ها ( در صورت نیاز )

موفق باشید

sasiran

Member
آقا بالاخره من تصمیممو گرفتم همون e107 رو میخوام
فقط سایت پشتیبانشو لطف کنیدو بهم بگین که با چه برنامه ای میتونم قالبشو تغییر بدم ؟

برنامه ای مثل front page هست که راحت بشه این کارو کرد ؟

ممنون

سلام دوست من

در قالب e107 سه قسمت اصلی وجود دارد :

1. فایل با پسوند یا فرمت css :
خصوصیات اشیا به کار رفته در قالب را در حالت کلی ( و در رویدهای مختلف ) مشخص می کند .

2. فایل با پسوند یا فرمت php :
بیشتر چیدمان اشیا در قالب را مشخص می کند و هسته اصلی قالب به شمار می آید ، برای این کار از متغیرها و ثابت های اختصاصی e107 استفاده می شود .

3. پوشه تصاویر ( images ) :
تصاویر به کار رفته در قالب در آن قرار می گیرند .

سه فایل بالا اساس قالب را تشکیل می دهند و می توان از فایل های دیگر نیز در کنار آنها استفاده کرد .

سایت پشتیبان فارسی آن :
www.e107.ir

سایت اصلی :
www.e107.org

e107 برای قسمت اخبار که گفته بودید بسیار قوی است .
و برای تبدیل آن به صورت وبلاگی و قرار گرفتن پست های هر گروه پشت سر هم باید از هسته خاصی از آن یا پلاگین های مخصوص آن استفاده کنید که در سایت پشتیبان به جواب سوال های خود خواهید رسید .

ولی دیتالایف ( و فکر کنم نیوک ) به صورت پیش فرض پست ها را پشت سر هم مانند یک مدیریت وبلاگ قرار می دهد .

نمونه ای از نیوک ( نمونه های خیلی بهتری وجود دارد ولی حضور ذهن ندارم ) :
http://www.top4music.ir

می توانید به دیتالایف هم فکر کنید . ( اصل دیتالایف روسی می باشد ، و تا آنجا که می دانم برای مدیریت دانلود نوشته شده است و بعدا به یک cms کامل تبدیل گردیده است . هاستینگ پشتیبان ، سایت فارسی آن را به دلایلی بسته و دامنه آن را نیز از مدیر سایت گرفته است ، پس در نتیجه از ماه قبل سایت پشتیبان فارسی ندارد ، و به همین دلیل آن را به شما پیشنهاد نکردم )

موفق باشید

آخرین ویرایش:

delzad_itc

New Member
سلام

قیمت هاست های ما : ( از قیمت سالانه 3000 تومان )
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=121471

قیمت دامنه های ما :
با پسوند های بین المللی com , org , net
8000 تومان

دامنه های بالا در بهترین مرکز ثبت دامنه یعنی دایرکت آی و با مشخصات خود شما ثبت خواهند شد و ارزانتر از همه جا .

دامنه ملی با پسوند ir :
4800 تومان
یک ساله

14000 تومان
پنج ساله

نصب سایت ساز به صورت رایگان بر روی هاست ها ( در صورت نیاز )

موفق باشید

با سلام خدمت شما این قیمت ها خیلی خوبه و اما در مورد طراحی سایت آیا خودتون طراحی میکنید؟ یا از طرحهای آماده استفاده میکنید و پشتیبانی هم داره؟ و اگه داره این پشتیبانی از طرف چه کسی خواهد بود چون من هیچ گونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم و آیا برای کارهای جزعی میتونم خودم سایت رو به روز کنم و از چه طریق میتونم آموزش ببینم . و آیا طرف قرار داد شما هستید اگه هستید بگید تا خریداری کنم . در مجموع یه قیمت کلی بگید تا براتون پی ام خصوصی کنم برای شماره حساب و غیره .....
نمونه کار دارید یا میتونم خودم نمونه کار برم ؟

aj-graphic

Member
سلام.
به نظر من برای سایت یک شرکت نیاز نیست از این سیستم ها استفاده کرد!
ما می تونیم
برای شما
یک وبسایت معرفی شرکت+دامنه ملی+ هاست و پشتیبانی +طراحی حرفه ای را با 50 هزار تومان و تحویل 3 روزه انجام دهید.
اگر خواستید پیغام خصوصی بگذار.

sasiran

Member
سلام

توضیحات کامل و شماره تلفن تماس و آدرس سایت پشتیبان را به پیام خصوصی شما فرستادم .
در مورد قیمت ها هم توضیح داده شده و خلاصه اینکه از 7800 تومان ( دامنه + هاست با کیفیت + سایت ساز + پشتیبانی ) به بالا می توانیم یک سایت مناسب برای شما راه اندازی کنیم .

خوشحال می شویم در خدمت شما باشیم
با آرزوی موفقیت برای شما

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا