کسی تو دبی جایی رو برا کار تری دی سراغ نداره؟

m3d

کاربر VIP
سلام دوستان کسی تو دبی شرکتی یا جایی رو برا کار تری دی سراغ نداره که انیماتور مدلساز یا ... بخوان؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه . :rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
شرکت انیمیشن سازی و تیز سازی تو دبی زیاد هست.
مثل :
realimage.tv
rtdubai.com
clockworkvfx.com
optixdigital.ae
و ...
که البته اینهایی که بالا ذکر کردم جزء بهترین های دبی هستن.
حالا این که نیرو نیاز داشته باشن یا نه را نمیدونم.
باید از طریق ایمیل باهاشون تماس بگیری به همراه ارسال دمو ریل و رزومه به صورت پی دی اف و ...
موفق باشید.

سلام
میخام ازت در مورد نمونه هایی که گذاشتی انتقاد کنم و در مورد تبلیغاتی که کردی این ایرادات هم به خودم هم وارد اون مدل انسان هایی که رو ساختی صورتش بدون الگو بوده و شاید بدنش رو هم ذهنی ساختی و در مورد مدل ولووت کلا ولووت یه باکس هستش و رویه بیرونیش بیت مپ کار شده اون مدل شهرت فکر کنم دور دستش اون ساختمونه اون هم بیت مپ باشه ودر مورد تبلیغی که در مورد تلفیق فیلم و انیمشین کردی فکر کنم بزرگ ننمایی شده چون تلفیق فیلم و انیمشین د جاها مهمی در فیلم مثل صحنه زد و خود چون بدن کارکتر با بدن مدل واقعی درفیلم تماس داره باید حتما تکنلوژی سی جی به کار برده بشه که حتماشما نداری شاید منظور شما تلفیق فیلم و انیمشن صحنه هایی باشه که مثلا شهاب سنگی به زمین برخورد میکنه یا یه نفر دستش رو درازمیکنه و یک توپ رو از حالت نامرئی به مرئی تبدیل میشه یا نهایتش یه ساختمان رو تو محیط واقعی یا یک هواپیما رو مثل فیلم اخراجی ها کامپوزیت کنی تبلیغات همیشه باید ان چیزی باشه که در توان انسان هست 09137403441

آخرین ویرایش:

m3d

کاربر VIP
بله حق با شماست من کارهای قدیمیم رو گذاشته بودم . باید بیشتر کار کنم . الان رو یه کار کودک دارم بطور اصولی کار میکنم اماده شد میذارم نظر بدید و اشکالات کارم ر بگید . به هر حال من سعیم بر اینه که بتونم در کنار کار هنری درآمد خوبی هم داشته باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا