کسی از سرنوشت این سایت خبر داره ؟

alimosavi

Active Member
کسی می دونی برای سایت
parsihoster.com
انجمن: forum.parsihoster.com

چه اتفاقی افتاده
سرورشون چند روزه دون هست.

alimosavi

Active Member
ای بابا
الان 3 روزه سایتا آفلاینه.
یک خبری بدید بد نیستا.
همینه که آدم به همکاری با هر شرکت ایرانی شک می کنه .

nimafire

find / -name Support > u
والا من از اب گل الود ماهی میگیرم :(
میتونین سرویس های ما رو مقایسه و مشاهده کنید
www.afaghhosting.net
از ایران کانادا ترکیه انگلستان

متاسفانه بعضی هاستینگهای ایرانی در کمال ناجوانمردی بدون خبر جمع میکنند و بدون در اختیار گذاشتن بک آپ و ......
به کسانی که روی هاستینگ های ایرانی (مخصوصا از نوع مشکوکش ! ) هستند توصیه میکنم هر دو روزی لاقل یک بک اپ بگیرین....
من سایتش رو دیدم از ظاهرش مشخص بود هاست مطمئنی نیست
با این حال امیدوارم همه اینها اشتباه باشه و شما دوست عزیز ضرر نکنی

alimosavi

Active Member
من فکر می کنم ایشون سرورشون مشکلدار شده . ایشون سرور جدا ندارند احتمالا نمایندگی دارند ( چون برخی سایت های دیگری هم که روی سرور بودند اینطوری شدند) کار این سرور هم تا حالا بد نبوده. حداقل خیلی بهتر از سایر شرکت های ایرانی بود و دون تایمی اصلا نداشت.

منم بک آپ دارم ولی مال یک هفته قبل .
در هر حال من 1 روز دیگه منتظر می مونم و در صورت بالا نیومدن سرور به هاست خودم منتقل می شم . ( و این آخرین باری بود که به کسی اعتماد می کنم. من در شرف تهیه سرور شخصی خودم بودم که کارو باید جلوتر بندازم)

آخرین ویرایش:

webmizban.com

Active Member
از cheapvps.ir وی پی اس گرفته بودند ظاهرا"
ip برای Vps های cheapvps دامین هم انجا ثبت شده است :
Registration Service Provided By: CHEAPVPS.IR

Domain Name: PARSIHOSTER.COM

ip : 78.110.165.100

pardisgroup

Active Member
خیلی از کسایی که اینجا تبلیغ می کنند از چیپ وی پی اس سرویس می دند .. البته چندتاشون رفتند ....

NikanHost

Member
سلام

من فکر می کنم بهتر است شما قبل از خرید حتما بیشتر در مورد آنها تحقیق کنید.

با تشکر

alimosavi

Active Member
اولا یک نفری خرش رو می دزدند فریاد می کنه ای داد بی داد خرم کو. یکی می گه چرا افسارشو اینجا نبستی . یکی می گه چرا اصلا خر آوردی بیرون و ...
آخر صاحب خر به مردم می گه مثل اینکه تنها کسی که اینجا مقصر نیست همون آقا دزده هست.

بماند. البته سایت ها درست شد ( حدود 3 روز آف بود) . مهم آف بودنش نیست این مسئله ممکنه برای هر سروری پیش بیاد مهم اینه که خبری و اطلاع رسانی درکار نیست برعکس خیلی از سرورهای خارجی که کلی در حین این مشکلات ایمیل عذر خواهی می فرستند.

دوما کار این جناب و حتی سروراشون از خیلی از سرورایی که به اصطلاح مشهور هستند و در اینجا هم حسابی ازشون تبلیغ می شه بهتر بوده . من با حدود 8 تا شرکت کار کردم ولی هیچکدوم پایداریشون به اینیکه نمی رسید پس بی خودی به ایشون ایراد نگیرید ( این یک نوع بازار گرمی هست)

سوما من کلا به این نتیجه رسیدم بهترین اقدام داشتن یک سرور شخصی از یک دیتاسنتر امتحان پس داده خارجی هست مثل theplanet و منتظرم کنکورم 3 هفته دیگه تموم بشه تا برم و تهیه کنم.
( تو این بلبشو بازار هاستینگ ایران به هیچکس نمی شه اعتماد کرد ) من کلی تا حالا بخاطر اینجور اعتمادا وقت از دست دادم . پولش که مهم نیست.

iranads

Active Member
با چند روز تاخیر..
اولا شرمنده.. دیتاسنتر خیلی اذیت کرد.
اولا فهمیدن این نکته که من سرور اختصاصی دارم یا vps این همه فرضیه بافی نمیخواست.
از این دیتاسنتر http://www.bluesquaredata.com/ خرید کردم. امروزم سرور رو دارم عوض میکنم. چون دیگه خیلی مشکل داشت.
در مورد اطلاع رسانی
01227282730
09121754158
[email protected]
در اون زمان که سرور مشکل داشت متاسفانه من به علت بیماری در بیمارستان بستری بودم ( 6 ماه هست که درگیر بیماری هستم ) خدا رو شکر الان تیم پشتیبانی رو تکمیل کردم.
سرور جدید رو هم تحویل گرفتم تا یک ساعت آینده مشکل برطرف میشه اینم مشخصات سرور
cpu:Q6600 -- 4*2.4Ghz + 8mb cach
4 gig of ram
100 mbps port
3500 gig BW
ارادتمند

alimosavi

Active Member
با چند روز تاخیر..
اولا شرمنده.. دیتاسنتر خیلی اذیت کرد.
اولا فهمیدن این نکته که من سرور اختصاصی دارم یا vps این همه فرضیه بافی نمیخواست.
از این دیتاسنتر http://www.bluesquaredata.com/ خرید کردم. امروزم سرور رو دارم عوض میکنم. چون دیگه خیلی مشکل داشت.
در مورد اطلاع رسانی
01227282730
09121754158
[email protected]
در اون زمان که سرور مشکل داشت متاسفانه من به علت بیماری در بیمارستان بستری بودم ( 6 ماه هست که درگیر بیماری هستم ) خدا رو شکر الان تیم پشتیبانی رو تکمیل کردم.
سرور جدید رو هم تحویل گرفتم تا یک ساعت آینده مشکل برطرف میشه اینم مشخصات سرور
cpu:q6600 -- 4*2.4ghz + 8mb cach
4 gig of ram
100 mbps port
3500 gig bw
ارادتمند

سلام. خوشحالم.
امیدوارم بهتر شده باشید. با فاکتور از مشکل چند روز اخیر و همچنین مشکل الان ( یک نگاهی دوباره به سرور بنداز )
سرورای شما هیچ مشکلی نداشته. امیدوارم این ایرادات کوچیک نیز برطرف بشه.
با تشکر

iranads

Active Member
دیتاسنتر قول داده امشب مشکل رو حل کنه. بازم بخاطر مشکلات شرمندم. و این مشکلات پیش اومده رو قبول دارم. انشالله که بتونم جبران کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا