کسب درآمد از سایت خود با فروش هاست و دومین.

bia2pc

Member
سلام من مدیر سایت www.hostbazar.com هستم.
دوستانی که سایت پر بازدیدی دارند پلن های هاستینگ مارا در سایت خود قرار دهند (با قیمت بیشتر) ما نیز پورسانتی برای آنها در نظر گرفتیم.
شما شما پول را از مشتری دریافت میکنید و مبلغ مربوطه را از آن کسر میکنید و مابقی آن را به حساب ما واریز میکنید و هاست و دومین مشتری در آن واحد ثبت میشود.
اگر تمایل به همکاری دارید :
آیدی یاهو مسنجر : hostbazar
ایمیل : [email protected]
با ما تماس بگیرید.

سلام من مدیر سایت www.hostbazar.com هستم.
دوستانی که سایت پر بازدیدی دارند پلن های هاستینگ مارا در سایت خود قرار دهند (با قیمت بیشتر) ما نیز پورسانتی برای آنها در نظر گرفتیم.
شما شما پول را از مشتری دریافت میکنید و مبلغ مربوطه را از آن کسر میکنید و مابقی آن را به حساب ما واریز میکنید و هاست و دومین مشتری در آن واحد ثبت میشود.
اگر تمایل به همکاری دارید :
آیدی یاهو مسنجر : hostbazar
ایمیل : [email protected]
با ما تماس بگیرید.
1: ملت از اعتبارشون مایه بزارن! فکر کنم اعتبار بازی نباشه...
2: شما این وسط چه لطفی دارید می کنید.حرفتون غیر از اینه: ((هاست های مارو بفروشید))
3: کدوم هاستینگ این چیزی که شما نوشتید رو انجام نمیده... هر هاستینگی تو ایران مدیران سایتها می تونن برن پلن هاشون رو بندازن تو سایتشون و بفروشن...

alphavillage

New Member
آقا کوشاسیستم عزیز
ایشون کاره عجیبی نکردن
و به کسی هم لطمه نزدن
شما و چند تا از دوستاتون تو این فوروم فقط نشستین گیر بدین ایراد بگیرین
باب دموکراسی آن لاین:d

آقا کوشاسیستم عزیز
ایشون کاره عجیبی نکردن
و به کسی هم لطمه نزدن
شما و چند تا از دوستاتون تو این فوروم فقط نشستین گیر بدین ایراد بگیرین
باب دموکراسی آن لاین:d
ای بابا،گیر دادن یعنی چی!
ولی فکر کنم لحن من بده،چون شما اولین کسی نیستید که اینو می گید.
تو کارم بازبینی می کنم.
موفق باشد.

bia2pc

Member
koosha system, خیلی داری فضولی میکنی ااااااا مگه من گفتم شما بذار تو سایتت .........
خیلی از وبلاگ نویسان هستن که این کار رو میخوان و دوست دارن کسب درآمد کنند.
امید وارم دفعه آخری باشه از این .......
بای

delavar12

Member
سلام رفقا

اگه همه از همون اول قوانین سایت رو بخونن مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن هر کس میتونه از هر طریقی تبلیغ کنه. این کار خوبی نیست که ما بیاییم و گند بزنیم به تبلیغات دیگران. چون اینجوری نه خودمون سود میکنیم نه میزاریم 4 نفر دیگه سود کنن.

یا حق

bia2pc

Member
delavar . جان دمت گرم بالاخره یکی پیدا شد از ما طرفداری کنه.

koosha system, خیلی داری فضولی میکنی ااااااا مگه من گفتم شما بذار تو سایتت .........
خیلی از وبلاگ نویسان هستن که این کار رو میخوان و دوست دارن کسب درآمد کنند.
امید وارم دفعه آخری باشه از این .......
بای
سلام رفقا

اگه همه از همون اول قوانین سایت رو بخونن مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن هر کس میتونه از هر طریقی تبلیغ کنه. این کار خوبی نیست که ما بیاییم و گند بزنیم به تبلیغات دیگران. چون اینجوری نه خودمون سود میکنیم نه میزاریم 4 نفر دیگه سود کنن.

یا حق
delavar . جان دمت گرم بالاخره یکی پیدا شد از ما طرفداری کنه.
گلم اگر یک بار قوانین رو می خوندی می فهمیدی که اینجا جای بحثه،نه تبلیغات... حتما بخون...

bia2pc

Member
2n70daa.jpg

اگه توجه کنی نوشته معرفی و درخواست هاستینگ منم دارم هاستینگمو معرفی میکنم.
در ضمن شما کاره خودتو بکن و به این کارا کاری نداشته باش مگه شما مدیر انجمنی که به من میگی چی کار بکنم چی کار نکنم....
خواهشن دیگه به من کاری نداشته باش اگرم من کاره اشتباهی کرده باشم مجید آنلاین به اندازه کافی مدیر داره اونا بهم میگن.

جدیدترین ارسال ها

بالا