کسانی که uv کردن رو دوست ندارن بیان

agira3d

کاربر VIP
سلام به همه دوستان :rose:
این یه پلاگین uv کردن واسه مایا 2009 و 2010 .
چون خودم عاشق مایا 2009 هستم مدلینگ و تکسچر کردن رو تواین ورژن انجام میدم .
راهنما رو بخوانید و نصب و کرک کنید .
نحوه کار
از مدلتون planer map بگیرید و edge هایی رو که میخواهید برش بدید و از پنجره edit uv وگزینه road kill geometric or road kill organic رو بزنید .تمام .
بعضی اجسام نیاز به کمی refine دارن.

لینک
http://uploadtak.com/images/kidlvckqnueoq3k9nr5j.zip

mahdilal

Member
با آمدن قابلیت ptex دیگه uv داره قدیمی می شه دوست عزیز با یک کلیک ساده به هر آبجکتی با هر کیفیتی که بخوای نسبت میدی و این یعنی آخرشه دیگه

agira3d

کاربر VIP
سلام میشه بیشتر توشیح بدین ptex پیکساره؟ اگه لینک dl دارین بذارید.ممنون

mahdilal

Member
بله نیازی به دانلود نداره فقط کافی شما نرم افزارهای mudbox یا mari را داشته باشین با یک کلیک ساده پیتکس را آبجکتتون با هر رزولیشنی که بخواهید مثل 1k یا 2k و غیره نسبت می دهید و بعد با کیفیت بالا و مثل آب خوردن تکسچر می دهید

agira3d

کاربر VIP
سلام
من ماری رو دارم Mari1.3v2-win-x86-release-64.اما کرک 64 رو ندارم .اگه مشه کرکشو بهم بدین ممنون میشم .
راستی من قبلا نصب کرذم eror میداد واسه گرافیک ati.یعنی ساپورت نمیکنه ati.
ممنون.

آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
مرسی آقا صادق:rose:
خیلی ها با نرم افزار ماری مشکل دارن چون کارت جی فورس میخواد اونم نه هر جی فورسی با مادباکس هم خوب همه بلد نیستن کار کنن که .
در ضمن تا اونجایی که من میدونم پتکس تو مادباکس برای مدلهای بسته و پیچیده گزینه مناسبی نیست.

mahdilal

Member
در مورد مادباکس باید بگم که اگر ورژن جدید آن یعنی service pack 2 -2012 را نصب کنید هیچ گونه مشکلی نداره و به خاطر اینکه شما میتونید hotkey ان را مثل مایا کنید خیلی راحت میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید در واقع مثل مایا اینترفیس کاربر پسندتری داره نسبت به نرم افزارهای مشابه و همینطور قدرت بالاتری در تکسچر و اسکالپ البته نه اینکه نقطه ضعف نداشته باشه ها داره ولی مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا zsphere که در زبراش داره در این نداره ولی در عوض برقراری ارتباط به صورت خیلی آسان با نرم افزاهای اتودکس داره که کار را راحت می کنه

high2

New Member
سلام دوستان کسی لینک سالم واسهunwrella 2011.2012 داره یا roadkill 2011 اگه بزارید ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا