کرک VUE 9.5 Xstream

kajjoox

New Member
سلام دویتان من این برنامه رو دانلود کردم
اما بلد نیستم کرکش کنم
شایدم مشکل از کرکم باشه چون hlep خود کرک با اون چیزی که واقعا خود برنامه میخواد نمیخونه ممنون میشم
یه دویت خوب بیاد و زحمت اینو بکشه که توضیح بده کرک کردنشو

ممنون

kajjoox

New Member
دوستان ممنون میشم راجع به کرکش توضیح بدین
من هر کاری کردم نتونستم کرکی که واسش هست رو فیکس کنم.

djpooya

Active Member
اول نرم افزار رو نصب کنید بعد از این که یه میقدار ادامه یافت از شما سریال نمر میخواد در این زمان شما فایل کرک رو اجرا کنید فایل فایل کیجن باز میشه شما روی دکمه Gen serial رو بزنید کدسریال نمبر در بخش XStream Serial میاد و این کدها رو کپی کنید در بخش که از شما سریال رو خواسته بعد از نصب Finish رو بزنید بعد رو Crack در بخش صفحه کی جن بزنید و آدرس محل نصب نرم افزار رو بدید بعد روی Gen Activation رو بزنید و محیلی برای Save کی جین تعین کنید بعد نرم افزار رو اجرا کنید صفجه ظاهر میشه که از شما میخواد اکتیو کنید شما اکتیو مینولی رو انتخاب کنید بعد از این یه صفحه دیگه میاد در این صفحه روی Locate Activation File رو بزنید بعد محلی که کیجن رو Save کردید آدرس بدید و فایل Save شده رو باز کنید ................... موفق باشید شما حالا نرم افزار رو اکتیو کردید.

بیاد داشته باشید که تا این که نرم افزار رو کامل اکتیو کنید فایل کیجن رو نبیندید چون به همون سریال نمبر که اول میدید باید باشه تااین که روی همن سریال نمبر اکتیو بشه ................. اومیدوارم تونیسته باشم که توضیح داده باشم...........

موفق باشید.

منبع : پی سی ورلد

djpooya

Active Member
البته این مال ورژن 10 هست

ورژن 10 را تهیه کنید خیلی بهتره

جدیدترین ارسال ها

بالا