سلام
واقعا واسم جالبه این همه عدم صداقت شما...!!!!!
راه شما هیچ پیشرفتی توش نیس،اینو دوستانه میگم.
من خودم این آموزشو زمانی که تازه زیبراش 4 اومده بود از ناکجاآباد در آوردم و یاد گرفتم
و تا حالا تو هیچ سایت فارسی آموزششو ندیدم که هیچ،حتی حرفی هم ازش نشده!!!!
حتی خود شما و تمام دوستانی که تو این تاپیک پست گذاشتن،و مشخصه که بازدید زیادی هم داشته،
همه معتقد بودید که فقط با fiber brush میشه این کارو کرد و راجب مشکلاتش گفتید.
چندتا از دوستان هم معتقد بودن که اصلا زیبراش همچین توانایی نداره.و
اصلا نمیشه تو محیط زیبراش مو یا کرک اعمال کرد و آبجکتو چرخوند و رندر گرفت!
البته حق دارن چون ساخت مو در مکس و مایا معمول و راحتتره.بخاطر همین بیشتر از اونا استفاده میشه.
حتی یک کلمه راجب fibers 1 و مراحلی که قبل bpr باید انجام بدیدو نه شما و نه دیگران اشاره ای نکردند بلکه همه تعجب کرده بودند.!!!!!
خود شمام فقط گفتید که یجا دیدید.ضمنا اون عکسی که گذاشتید به هیچ وجه تنظیمات پیش فرض fiber material رو نشون نمیده.
بلکه بهش تکسچر grass اعمال شده،در حالیکه fiber m در حالت پیش فرض هیچ تکسچری نداره.
یه سوال دارم.
چرا وقتی اینهمه دوستان زحمت کشیدن و واست پست گذاشتن و همه از این موضوع بی اطلاع بودن، چرا شما که میدونستید! برای
دوستان توضیح ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا نخواستید دیگران یاد بگیرن! یا خودتون بلد نبودید که گزینه دوم از نظر من درسته.چون فقط تو پستاتون گفتید که همچین چیزی رو دیدید
و میخواستید بدونید چطوریه؟
دوما وفتی دوستان واست نوشتن که فقط با fiber brush و تو محیط 2.5 میشه باز شما چیزی نگفتید!!!!
و بعد اینکه معما آسان شد دارید راجب fiber material اشتباه توضیح میدید و عکس بالا رو گذاشتید.
ببین دوست عزیز من هیچ ادعایی در زمینه 3d ندارم و اصلا نمیخوام بگم آموزش سختی رو گذاشتم!بلکه این مورد در مقابل
توانایی های زیبراش هیچه، ولی به جرات میگم که زیبراشو تا سطح عالی کار کردم و از 3 سال پیش که آشنا شدم
تا امروز کلی آموزش دیدم و کلی کتاب راجبش خوندم.شاید بزودی سایتی راجبش زدم،البته اگه وقتم یاری کنه.
فقط میخوام بگم این کار شما برای گرفتن اطلاعات از دیگران درست نیست و آدمو دل سرد میکنید،
و اگه هم بلد هستید لطف کنید یا آموزش بذارید یا وقت دیگران رو نگیرید و بشینید کارو تمرین کنید.
من خودم دیگه واسه آموزش،به هیچوجه وقت نمیذارم و مثل خیلی ها از دور نظاره گر میشم...
ضمنا اون آموزشی که خواستید تو آموزشهایی که تو تاپیکم گذاشتم میتونید پیدا کنید.
خیلی زمانبر ولی سادس.با تمرین یاد میگیری.
ببخشید متاسفانه وقتم کمه.
موفق باشید.
سلام به دوسته عصبانی و زود رنج و زحمتکشه خودم
رفیق تو جوابه شما چندینو چند بار از کلمه " ممنونم" استفاده کردم و الانم از شما و همه دوستانی که راهنماییم کردن متشکرم
باور کن خیلی سعی کردم ادبیاته نوشتاریم طوری باشه که باعثه ناراحتیت نشه
خدا میدونه منظوره من از fiber متریالش بود و نه براشش
تاریخه عکسه بالا رو دارم و تو سایت هست و شما که استاده مایی میدونی که این با براش نیست و با متریاله و با bpr
اما بازم میگم این کرک و مو نیست .یا من هنوز تنظیماتشو بلد نیستم به همین دلیل خواستم کمک کنید و راهنماییم کنید
راستی من خودم سوال کننده بودم .چطور خودم جوابه خودمو بدم؟
به هر حال ممنونم اما هنوزم جوابه سوالمو نگرفتم
امیدوارم دیگه از من دلخور نباشی دوست عزیز