کرک و مو در زیبراش

@pooy

Member
سلام:)

کی میدونه جطور میشه تو ZBبه جسممون fur بدیم؟:snap:

منظورم تنظیماته fibere ( یا شاید چیزه دیگه):neutral:

و نه اینکه با براشها:snap:

یه چیزی مسه این:

hairtk_fur1.jpg

@pooy

Member
کسی نمیدونه؟

من دیدم که همچین چیزی رو تو زیبراش رندر گرفتنا:-?:shock:

hosienmax100

3D Artist
شما مطمئنید hair and fur توی زبراش بوده

بعید میدونم مگر اینکه اسکریپتی نوشته باشند براش که ....

لینک بزار تا ما هم ببینیم

@pooy

Member
شما مطمئنید hair and fur توی زبراش بوده

بعید میدونم مگر اینکه اسکریپتی نوشته باشند براش که ....

لینک بزار تا ما هم ببینیم

مطمنم که با fiber انجام شده بود

خیلی گشتم که پیداش کنم .نشد که نشد

یه کاراکتره فانتزی بود با کرکهایه زیادی رو بدنش

سازندش گفته بود : " یه تمرین رندر با fiber زیبراش 4 .صرفا زیبراش 4 و نه هیچ چیزه دیگه
:shock:

@pooy

Member
ممنونم از پیگیریت:oops:

ولی این نبود. اینو دیدم و تقریبا میدونم چطوریه:sad:

البته یه چیزی:

واسه همین عکسی که گذاشتی نمیشه این موها رو ایجاد کرد و بعدشم مدلو تو فضای 3 بعدی چرخوند. درسته؟

یعنی اول باید قلمهایه 2.5 رو فعال کنی که مدل 2دی میشه .

راهی نیست که این موها رو رو مدل بسازی و مدلو بچرخونی با همون موها؟

:rose:

hosienmax100

3D Artist
والا در خصوص مو ها منم اطلاعی ندارم

براش تبدیل میشه به مش بعد از کار /حالا شاید راه دیگه ایی باشه دوستان بدونن که همون hair باقی بمونه هر چند احتمالش در حد صفر زبراش بخواد سیستم مو رو ساپورت کنه /

Mandana

Active Member
اون کاراکتر آبی فانتزی ئه رو میگین که توی زی براش سنترال بود؟اونو با همین فیبر در آورده بود گمونم
گاهی هم با مدلینگ در میارن و با کمک تکستچر حالت رئال تری بهش میدن البته بیشتر باسه موی بدن حیوانات استفاده میشه این روش.اما خود زی براش فعلن موی درست و درمون نداره و فقط هم توی 2.5 بعدی قابل اجراست و مو بذارین دیگه نمیتونین بچرخونیندش تا اونجایی که اطلاع دارم البته ^.-
موفق بباشی:rose:

ravanshad

Member
سلام به همه دوستان
اول فکر کردم تو این تاپیک دوستان نیاز به کرک crack دارن!! الان که تاپیک رو دیدم! فهمیدم منظور kork بوده!!!
بخاطر همین چون کمبود وقت دارم متاسفانه هیچوقت اینجارو ندیدم!
بگذریم.... خوب دوستان عزیزم باید خدمتتون عرض کنم که این کار ممکنه البته تو زیبراش 4.
بالا دیدم که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و راجب fiber brush یه لینک گذاشته بود و همونطور که دیدید خیلی سادس و شما میتونید تو محیط 2.5 اینکارو کنید.
فقط مشکلات خودشو داره که حتما همتون میدونید چون فقط از یه زاویه میتونید یه عکس داشته باشید و ....
تو ورژن 4 دوتا قابلیت داریم که خیلی راحت و با کمی دقت دوستان میتونن به آبجکتشون پرز،مو و کرک اعمال کنن،
توسط best preview render که مخففش bpr هست و در بالای سمت راست بوم قرار داره البته با best render هم میشه که bpr رو توصیه میکنم.
و متریالی به نام fibers 1 که تو عکس
1 میتونید جاشو ببینید.
خوب شروع میکنیم:
مراحل زیرو به ترتیب انجام بدید
1. ابتدا روی lightbox کلبک کنید و از منوی tool یه آبجکت مثلا demohead رو انتخاب کنید.
2. جالا باید subdivide رو افزایش بدیم تا شکل نرمتر شه، با ctrl+d انجامش بدید.
3. از پالت متریال ،standard material ،متریال fibers 1 رو انتخاب کنید.
4. در منوی render گزینه fibers را فعال کنید.عکس شماره 2
5. حالا shift+r رو بزنید تا bpr اجرا شه.
همونطور که تو عکسای 3 و 4 میبینید میتونید شکلتونو بچرخونید و تو هر زاویه ای که دوست دارید
ازش رندر بگیرید.به همین سادگی..!
ضمنا میتونید مطابق عکس 5 به منوی متریال، modifiers برید و تنظیمات مورد نظرتونو رو مو یا هرچی که شما اسمشو میذارید انجام بدید.
دقت کنید که fiber material دوتا shader داره که همون s1 s2 هستند.
شما میتونید از شادر s1 اکثر تنظیمات خودتونو واسه مو یا کرک انجام بدید.
با فلش رو عکس 5 نشون دادم واستون و میدونید که هر کدوم چه کاری انجام میده.
الان ساعت 4 صبحه که دارم واستون این آموزشو آماده میکنم.
امیدوارم مفید واقع بشه واسه همه.
لطفا اگه خواستید آموزشو جایی دیگه بذارید حتما یا لینک بدید یا یوزرمو آخرش بنویسید تا واسه کار هم ارج بذاریم.ravanshad
سعی کردم مطالبو ساده بگم تا همه عزیزان استفاده کنن.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    42.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    42.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    153.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 4.jpg
    4.jpg
    144.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 5.jpg
    5.jpg
    45.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

@pooy

Member
سلام

دوست عزیز ممنونم مممنونم ازت که 4 صبح وقت گذاشتی و این مطلبه مفیدو نوشتی

4 یا 5 ماهه پیش کاره زیرو با همین fiber کار کردم. البته چمنشو:

fili.jpg

اما این تنظیمات ه پیش فرضه fibere

تو عکسی که من دیدم یه موهایه فرفریه جالبی رو با fiber کار کرده بود که هرچی تنظیماتو دستکاری کردم موفق نشدم به اون برسم

میتونید منوهایه modifiere متریاله fibro توضیح بدید؟

بازم ممنونم (2 بار)

ravanshad

Member
سلام
واقعا واسم جالبه این همه عدم صداقت شما...!!!!!

راه شما هیچ پیشرفتی توش نیس،اینو دوستانه میگم.

من خودم این آموزشو زمانی که تازه زیبراش 4 اومده بود از ناکجاآباد در آوردم و یاد گرفتم
و تا حالا تو هیچ سایت فارسی آموزششو ندیدم که هیچ،حتی حرفی هم ازش نشده!!!!
حتی خود شما و تمام دوستانی که تو این تاپیک پست گذاشتن،و مشخصه که بازدید زیادی هم داشته،
همه معتقد بودید که فقط با fiber brush میشه این کارو کرد و راجب مشکلاتش گفتید.
چندتا از دوستان هم معتقد بودن که اصلا زیبراش همچین توانایی نداره.و
اصلا نمیشه تو محیط زیبراش مو یا کرک اعمال کرد و آبجکتو چرخوند و رندر گرفت!
البته حق دارن چون ساخت مو در مکس و مایا معمول و راحتتره.بخاطر همین بیشتر از اونا استفاده میشه.
حتی یک کلمه راجب fibers 1 و مراحلی که قبل bpr باید انجام بدیدو نه شما و نه دیگران اشاره ای نکردند بلکه همه تعجب کرده بودند.!!!!!
خود شمام فقط گفتید که یجا دیدید.ضمنا اون عکسی که گذاشتید به هیچ وجه تنظیمات پیش فرض fiber material رو نشون نمیده.
بلکه بهش تکسچر grass اعمال شده،در حالیکه fiber m در حالت پیش فرض هیچ تکسچری نداره.
یه سوال دارم.
چرا وقتی اینهمه دوستان زحمت کشیدن و واست پست گذاشتن و همه از این موضوع بی اطلاع بودن، چرا شما که میدونستید! برای
دوستان توضیح ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا نخواستید دیگران یاد بگیرن! یا خودتون بلد نبودید که گزینه دوم از نظر من درسته.چون فقط تو پستاتون گفتید که همچین چیزی رو دیدید
و میخواستید بدونید چطوریه؟
دوما وفتی دوستان واست نوشتن که فقط با fiber brush و تو محیط 2.5 میشه باز شما چیزی نگفتید!!!!
و بعد اینکه معما آسان شد دارید راجب fiber material اشتباه توضیح میدید و عکس بالا رو گذاشتید.
ببین دوست عزیز من هیچ ادعایی در زمینه 3d ندارم و اصلا نمیخوام بگم آموزش سختی رو گذاشتم!بلکه این مورد در مقابل
توانایی های زیبراش هیچه، ولی به جرات میگم که زیبراشو تا سطح عالی کار کردم و از 3 سال پیش که آشنا شدم
تا امروز کلی آموزش دیدم و کلی کتاب راجبش خوندم.شاید بزودی سایتی راجبش زدم،البته اگه وقتم یاری کنه.
فقط میخوام بگم این کار شما برای گرفتن اطلاعات از دیگران درست نیست و آدمو دل سرد میکنید،
و اگه هم بلد هستید لطف کنید یا آموزش بذارید یا وقت دیگران رو نگیرید و بشینید کارو تمرین کنید.
من خودم دیگه واسه آموزش،به هیچوجه وقت نمیذارم و مثل خیلی ها از دور نظاره گر میشم...

ضمنا اون آموزشی که خواستید تو آموزشهایی که تو تاپیکم گذاشتم میتونید پیدا کنید.
خیلی زمانبر ولی سادس.با تمرین یاد میگیری.
ببخشید متاسفانه وقتم کمه.
موفق باشید.

@pooy

Member
سلام
واقعا واسم جالبه این همه عدم صداقت شما...!!!!!

راه شما هیچ پیشرفتی توش نیس،اینو دوستانه میگم.

من خودم این آموزشو زمانی که تازه زیبراش 4 اومده بود از ناکجاآباد در آوردم و یاد گرفتم
و تا حالا تو هیچ سایت فارسی آموزششو ندیدم که هیچ،حتی حرفی هم ازش نشده!!!!
حتی خود شما و تمام دوستانی که تو این تاپیک پست گذاشتن،و مشخصه که بازدید زیادی هم داشته،
همه معتقد بودید که فقط با fiber brush میشه این کارو کرد و راجب مشکلاتش گفتید.
چندتا از دوستان هم معتقد بودن که اصلا زیبراش همچین توانایی نداره.و
اصلا نمیشه تو محیط زیبراش مو یا کرک اعمال کرد و آبجکتو چرخوند و رندر گرفت!
البته حق دارن چون ساخت مو در مکس و مایا معمول و راحتتره.بخاطر همین بیشتر از اونا استفاده میشه.
حتی یک کلمه راجب fibers 1 و مراحلی که قبل bpr باید انجام بدیدو نه شما و نه دیگران اشاره ای نکردند بلکه همه تعجب کرده بودند.!!!!!
خود شمام فقط گفتید که یجا دیدید.ضمنا اون عکسی که گذاشتید به هیچ وجه تنظیمات پیش فرض fiber material رو نشون نمیده.
بلکه بهش تکسچر grass اعمال شده،در حالیکه fiber m در حالت پیش فرض هیچ تکسچری نداره.
یه سوال دارم.
چرا وقتی اینهمه دوستان زحمت کشیدن و واست پست گذاشتن و همه از این موضوع بی اطلاع بودن، چرا شما که میدونستید! برای
دوستان توضیح ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا نخواستید دیگران یاد بگیرن! یا خودتون بلد نبودید که گزینه دوم از نظر من درسته.چون فقط تو پستاتون گفتید که همچین چیزی رو دیدید
و میخواستید بدونید چطوریه؟
دوما وفتی دوستان واست نوشتن که فقط با fiber brush و تو محیط 2.5 میشه باز شما چیزی نگفتید!!!!
و بعد اینکه معما آسان شد دارید راجب fiber material اشتباه توضیح میدید و عکس بالا رو گذاشتید.
ببین دوست عزیز من هیچ ادعایی در زمینه 3d ندارم و اصلا نمیخوام بگم آموزش سختی رو گذاشتم!بلکه این مورد در مقابل
توانایی های زیبراش هیچه، ولی به جرات میگم که زیبراشو تا سطح عالی کار کردم و از 3 سال پیش که آشنا شدم
تا امروز کلی آموزش دیدم و کلی کتاب راجبش خوندم.شاید بزودی سایتی راجبش زدم،البته اگه وقتم یاری کنه.
فقط میخوام بگم این کار شما برای گرفتن اطلاعات از دیگران درست نیست و آدمو دل سرد میکنید،
و اگه هم بلد هستید لطف کنید یا آموزش بذارید یا وقت دیگران رو نگیرید و بشینید کارو تمرین کنید.
من خودم دیگه واسه آموزش،به هیچوجه وقت نمیذارم و مثل خیلی ها از دور نظاره گر میشم...

ضمنا اون آموزشی که خواستید تو آموزشهایی که تو تاپیکم گذاشتم میتونید پیدا کنید.
خیلی زمانبر ولی سادس.با تمرین یاد میگیری.
ببخشید متاسفانه وقتم کمه.
موفق باشید.

سلام به دوسته عصبانی و زود رنج و زحمتکشه خودم

رفیق تو جوابه شما چندینو چند بار از کلمه " ممنونم" استفاده کردم و الانم از شما و همه دوستانی که راهنماییم کردن متشکرم
باور کن خیلی سعی کردم ادبیاته نوشتاریم طوری باشه که باعثه ناراحتیت نشه

خدا میدونه منظوره من از fiber متریالش بود و نه براشش

تاریخه عکسه بالا رو دارم و تو سایت هست و شما که استاده مایی میدونی که این با براش نیست و با متریاله و با bpr
اما بازم میگم این کرک و مو نیست .یا من هنوز تنظیماتشو بلد نیستم به همین دلیل خواستم کمک کنید و راهنماییم کنید

راستی من خودم سوال کننده بودم .چطور خودم جوابه خودمو بدم؟

به هر حال ممنونم اما هنوزم جوابه سوالمو نگرفتم

امیدوارم دیگه از من دلخور نباشی دوست عزیز

ravanshad

Member
دلخور نیستم، شما که 4 ماه پیش اون شکل رو ساختید یکم تلاشتو بیشتر میکردی و گزینه های
مربوط به matcap material و standard material رو یاد میگرفتی.

جدیدترین ارسال ها

بالا