کروماکی

gon4431

Member
همون طور که می دونید یکی از ابزار پریمیر کروماکی می باشد (برداشتن صفحه آبی)

برای این کار فایل ویویی خود رو که بر روی پرده آبی یا سبز فیلم برداری شده رو تو لایه 2 قرار می دهیم
25zikoy.jpg

و در مرحله بعد به این قسمت می رویم واین پارامتر ها را وارد می کنیم
25zil90.jpg

از روی تصویر کمک بگیرید
25zilg3.jpg

و قسمتی رو که می خواهین پشت ترک B یا همان پرده آبی که برداشته شد قرار بگیره باید 1 لایه پایین تر قرار بگیرد تا تصویر هر 2 بر روی هم بیفتد
25zim4z.jpg

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
یادم نمیاد مدت عرضه رو گفته باشم!
درضمن چون مدتهاست دیگه وقت کاری ادیت ندارم دنباله Adobe® Premiere® Pro 2.0 هم نرفتم !
ولی پیشنهاد میکنم برید 1000 تومن بخرید ! بعد باهاش کارهای چند میلیونی کنید باشد که خدا شما را ببخشد .

از اینجا ببنید :
http://www.adobe.com/products/premiere/
راستی top reason to buy یا دلیل های برتر برای خربدش رو هم نگاه کنید خیلی امکانات ژیگولی اضافه کرده :

* Multicam editing
* Accelerated client review and approval
* DVD authoring from the timeline
* Native HDV editing
* Native SD and HD support

* Enhanced color-correction tools
* 10-bit and 16-bit color resolution support
* 32-bit internal color processing
* GPU-accelerated rendering
* Adobe Bridge

http://www.adobe.com/products/premiere/newfeatures.html

واقعا چطور میشه با ویندوز xp و سی پیوی 2.4 کار ادیت کرد؟ ( فقط اپل مکنتاش، یادتون نره !)

راستی من فقط این را برای اون دوستمون گفتم که امشب در اوج آسمان بود گفتم شاید میسر در به روز رسانی نرم افزاری و سخت افزاری بود (این دومی رو رو من حساب نکنید !)
راستیgon4431عزیز نکنه آموزش با نرم افزار مورد استفاده شما فرق داره؟
من این حرف رو برای این زدم چون این ورژن با پالت ها زمین تا جهنم با ورژن های pro فرق داره !

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
بازم ببخشید اگه میکس خودته برو شغلت رو عوض کن !!!!
بابا آدم که میبینه یاده آش میافته !
اگه ناراحت شدی همین جا بگو واقعا قصد این کار رو نداشتم !

gon4431

Member
جواب شما دوست عزیز

می خواستم بگم که من ناراحت نشدم چون می دونم شما یه مدتی دنبال میکس نرفتید و یه چیزهایی از ذهنتون پریده

اون پروژه ای که در حال انجامش بودم برای یکی از دوستان که سفارش داده بود با پریمیر 6.5 برام یه کلیپ بساز ه بود

نمی دونم چرا شما را یاد آش انداخت
امیدوارم که یه مقدار در تغذیه دقت فرمایید

اگر هم ناراحت شدید به دکتر تغذیه مراجعه فرماییید

مهم نیست با کدوم برنامه می سازیم مهم اینه که پایان کار ارزش گرفتن 30000 هزار تومان را داشته باشه دوست عزیز

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
30000 هزار تومان ! البته با این قیمت حق با شماست زیادش هم هست افزاد آماتور به درد این جور آدما میخورند !
البته از سرشون هم زیادن !

چه جالب ! مشتری شما میگن از چه ابزاری استفاده کن من بودم قبول نمیکردم ! راستی این دوستتوت چه آدم جالبیه 6.5 بر pro 1.5 یا 2 ترجیح داده ! دستش درد نکنه !

دکتر تغدیه چرا ؟ من تودشتشویی ام !

حرف آخر من مدت 1 ساله و یا بشتره که کار میکس نکردم ولی تمامی چیزهایی که میدونستم مثل روز اول تو ذهنم زنده است ! راستی من حاضرم اینجا با هر کی احساس قدرت میکنه کل حسابی بندازم !!

انتقاد پذیر باش !

gon4431

Member
جواب پرسش شما

دوست عزیز از انتقاد صحیح شما متشکرم

در جواب این که چرا مشتری پریمیر 6.5 رو ترجیح دادن این که ... اون آقا از کارت dc 10 استفاده می کند

همین dc 10 که گفتم باید مطلب براتون جا افتاده .. حتماً ...

نمی دونم چرا آدمی مثل شما که ادعا خدا بودن در پریمیر را باور کرده اند به جای کل کل کردن بهتره یه مطلب خوبی

تو بخش اضافه کنین تا افرادی مثل ما که به گفته شما اگر با پریمیر 6.5 کار می کنند یه جوراییی افت کلاس می باشد

استفاده کنیم

نیازی به کل کل هم نیست .... یاد بده ... تا دیگران هم یاد بگیرند

ARTA_ADOBE CO

Active Member
من کوچیک شما هستم آقای...
این چه حرفیه من برام سنگین اومد اون حرف شما که گفتی همه چی از ذهنت پریده !
و اگر نه من هیچ اداعایی با شما که یک میکسور این مملکتی ندارم حداقل هر چی باشه ار این راه نون در میاری و برای من همین مهمه ...
دوست من که هنوز اسم شما رو نمیدونم من سرم بابت کارهای وب مشغوله ولی به محض خلوت شدن به روی چشمم.

نیازی به کل کل هم نیست .... یاد بده ... تا دیگران هم یاد بگیرند* (موافقم ! این بهتره! )

راستی اینقدر مخفف نوشتی من که چیزی نفهمیدم ! کارت dc 10
یارو مگه مشتری نیست؟ مگه نباید DVD و یا VCD بهش کار رو تحویل بدی؟ پس چرا کارت داره ؟ این مدل کارت چیه ؟ ( گپچر ؟ ماهواره ؟ گرافیک؟ اصلا چرا من چرت و پرت میگم؟)
خداییش دیگه؟

آخرین ویرایش:

gon4431

Member
سلام

این dc 10 که گفتم یه نوعی از کارت های مایروست که برای میکسه

در ضمن خودش کارت داره ولی فقط از کلیپ هااستفاده می کنه ... طریقه درست کردنشو که بلد نیست

آدم هایی مثل ما ها هستن که براشون میسازن

در ضمن اگر بیایی و در تالار بحث های حرفه ای میکس بذاریم خیلی بهتره

تا درگران هم استفاده کنن

این مدیر انجمن که هیچ کاری نمی کنه خوشحال می شم در ضمن اسم من هم امید هستش ** قربان شما

ARTA_ADOBE CO

Active Member
این کارت مربوط میشه به میکسورهای قدیمی؟ میکسهای خطی؟
عکس داری ازش ؟ اصلا چطوره به توضیح جامع بدی بقیه هم استفاده کنند . من که مشتاق ترم !
من از اونام که تا چشم باز کردم میکش دیجتالی و غیر خظی رو دیدم و باد گرفتم مثل من کم نیستن !

gon4431

Member
درباره کارت dc 10

49119_1.jpg

توضیحی پیرامون کارت

این کارت ها از سری DC10,DC30,DC50,Pro One شروع می شن
از قیمت های مناسبی برخوردارند فقط یه مشکلی که هست سری های پایین در ویندوز 98 جواب می دهند
تفاوت كارتهاي DC10 با كDC30 ,DC50 در اين هست كه DC10 فاقد Blu Box ميباشد و همين موضوع روي سينك صدا و خروجي تصوير براي ضبط روي VHS تاثير بسزايي داره
كارتهاي DC10 , DC30 بيشتر براي كار باPremierو6.5 و4.2 و كليپهايي كه توي اين محيط ساخته شدن استفاده ميشه

ARTA_ADOBE CO

Active Member
به به پس میکس غیر خطی و دیجیتاله و اینم یک کپچر کارت !
اگه اشتباه میگم درستش کن :

اولی که firewire دومی RF و دوتا زرد ها هم video out and in هست نه ؟
ببینم این سری کارتها کپچر نرمافزاری انجام میدن با سخت افزاری ؟
مشخصات بیستر ؟
این سایت سازندش :http://www.pcenlinea.com/
فرانسه نوشته نمیشه فهمید !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا امید این انجمن فعلا موقتیه و مدیری براش انتخاب نشده. و خود بچه ها باید اون رو فعلا بگردونن تا برای اون هم یه مدیر خوب انتخاب بشه.

gon4431

Member
به به پس میکس غیر خطی و دیجیتاله و اینم یک کپچر کارت !
اگه اشتباه میگم درستش کن :

اولی که firewire دومی RF و دوتا زرد ها هم video out and in هست نه ؟
ببینم این سری کارتها کپچر نرمافزاری انجام میدن با سخت افزاری ؟
مشخصات بیستر ؟
این سایت سازندش :http://www.pcenlinea.com/
فرانسه نوشته نمیشه فهمید !

===================================]
نه خیلی هم خوب میگی نمرت 20 ..... اینم که می دونی این کارت ها محصول غول سخت افزاری پیناکله !

gon4431

Member
قیمت

قیمتش دور رو بر 100 البته یه مقدار بالا پایین داره

البته من به شخصه از کاناپوش و لیکوید خوشم میاد عکس های از این دو سخت افزار و محیط برنامه شون رو میذارم
ceBfnyM4ORQP6.jpg

این که لیکویده قیمتش هم 700 هزار تومانه ...سمینارشو تو گرگان رفتم یکی از نمایندگیاش گذاشته بود چیز محشری بود
اینم عکسی از محیط برنامه
pinnacle_liquid_edition_616.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا