salam bacheha man ye koreye vector mikham age darin lotf konin
M mehdihmb1360 New Member Aug 16, 2007 #1 salam bacheha man ye koreye vector mikham age darin lotf konin
H h_ciw1 Member Aug 17, 2007 #2 سلام مهدي جان رنگي ميخواي يا سياه سفيد؟ در ضمن اگر وكتور ميخواي 2 بعدي ميشه اشكال نداره ؟
M mehdihmb1360 New Member Aug 18, 2007 #3 خوبه آقا من خیلی ممنون می شم اگه واسم اتچش کنی . فرقی هم نمی کنه هر کدومو داری بده
H h_ciw1 Member Aug 18, 2007 #4 Earth.zip سلام اين فايل وكتور 3 تا كره زمين هست كه با adobe illustrator باز ميشه موفق باشي پیوست ها earth.zip 190.4 کیلوبایت · بازدیدها: 75
h.khafan Active Member Aug 19, 2007 #6 سلام: اگه کره ی باز شده به کارت میاد من یکی درست کردم خیلی وقت پیش. البته فایلش فلشه ولی فکر کنم میشه به پسوندهای دیگه هم اکپورتش کرد. منظورم از کره ی باز شده اینه که کل کره ی زمین رو تو یک صفحه مینتونی ببینی.
سلام: اگه کره ی باز شده به کارت میاد من یکی درست کردم خیلی وقت پیش. البته فایلش فلشه ولی فکر کنم میشه به پسوندهای دیگه هم اکپورتش کرد. منظورم از کره ی باز شده اینه که کل کره ی زمین رو تو یک صفحه مینتونی ببینی.
b_hamidzadeh Active Member Aug 26, 2007 #7 نقشه کره زمين سلام من نقشه کره زمين را براتون پيوست کردم اگه الان هم بدردتون نخورد ولي داشتنش خالي از لطف نيست ممنونم پیوست ها earth.rar 108.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
نقشه کره زمين سلام من نقشه کره زمين را براتون پيوست کردم اگه الان هم بدردتون نخورد ولي داشتنش خالي از لطف نيست ممنونم