کدوم هاستینگ بهتره؟

zooghi

Member
سلام

لطفا اونایی که از این سرویس ها استفاده کردند به من بگن کومشون بهتره

http://www.pouyadata.net/

و یا

http://www.melathost.com/

من میخوام از یکی از این دوتا هاستینگ هاست بگیرم کار کدومشون بهتره؟ چرا؟

ممنون میشم جواب بدید

zooghi

Member
kasi nemidanad

man mikham linux vijeye in 2host moghayese beshe

bebakhshid en type kardam keyboardam kharab bood-majazie

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دليل اينكه جواب نگرفتيد اينه كه ممكنه مشتريان اين دو سايت، عضو مجيدآنلاين نيستند و يا تاپيك شما رو نديدند.
ميتونين به سايت خودشون برين و از ليست مشتريان، نظر مشترياشون رو بپرسين.

zooghi

Member
از اونجایی که فرصت پاسخگویی هر دوسایت تقریبا هم اندازه هست

و از اونجایی که ملت هاست مشتری های بیشتری داره

من ملت هاست رو انتخاب کردم

در ساعت 9.30 هم یک ایمیل فرستادم 10.30 به من جواب داد که قرار داد هم منعقد میکنه

موفق باشید

zooghi

Member
parsaserver ممنونم بابت جوابتون ولی قیمت این دو هاستینگ نسبت به قیمت شما پایین تر هست به همین دلیل من میخواستم یکی از این دو هاستینگ رو انتخاب کنم

با ملاک های دیگه مثل تعداد مشتری و زمان پاسخگویی سرور ( که این یک مورد تقریبا تو همه ی هاستینگ هایی که دیدم یکی بود و زیاد فرقی نداشت)

البته امکانات هاستینگ شما مثل دیتابیسش نامحدود هست که من نیازی به دیتابیس زیاد ندارم .ملت هاست هم 10 تا میده که من فوقش بخوام برای مجتمع سازی و نصب خود سیستم محتوا از 2تاش استفاده کنم

سرور شما هم قوی هست من این رو قبول دارم

پشتیبانی خوبی هم دارید من خودم شما رو تست کردم و متوجه شدم که پشتیبانی خوش برخوردی دارید و به مشتری ها تون احترام میزارید

موفق باشید

parsaserver

Active Member
خواهش می کنم پشتیبانی وظیفه ما است.
موفق باشید

parsaserver ممنونم بابت جوابتون ولی قیمت این دو هاستینگ نسبت به قیمت شما پایین تر هست به همین دلیل من میخواستم یکی از این دو هاستینگ رو انتخاب کنم

با ملاک های دیگه مثل تعداد مشتری و زمان پاسخگویی سرور ( که این یک مورد تقریبا تو همه ی هاستینگ هایی که دیدم یکی بود و زیاد فرقی نداشت)

البته امکانات هاستینگ شما مثل دیتابیسش نامحدود هست که من نیازی به دیتابیس زیاد ندارم .ملت هاست هم 10 تا میده که من فوقش بخوام برای مجتمع سازی و نصب خود سیستم محتوا از 2تاش استفاده کنم

سرور شما هم قوی هست من این رو قبول دارم

پشتیبانی خوبی هم دارید من خودم شما رو تست کردم و متوجه شدم که پشتیبانی خوش برخوردی دارید و به مشتری ها تون احترام میزارید

موفق باشید

tajrobenik

Member
بستگی به این داره که شما چی واست مهم باشه....
امکانات مثلا یکی ارزون تره اما باز سرعتش پایین تره و این حرفا : در کل بهترین کار اینه که از استفاده کننده های هر دوم از این سایت ها نظر خواهی کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا