کدوم آموزش برای مدل سازی گیم؟

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام دوستان
برای یاد گرفتن مکس برای بیشتر مدل و تکسچر
محصول کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین ؟
هدفم مدلینگ برای گیمه.

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین یک چیزی بهت بگم پولت رو حروم نکنی. آموزش های cg academy و gnomon workshop در زمینه مدلینگ مزخرف هستن چون بیشتر making of هستن و مثلا از اول یادت نمیدن . یعنی کل مراحل ساخت رو یادت نمیدن.. یک دفعه میگه اینجا رو اینجوری بساز. به درد متوسط یا به بالا میخوره.

آموزش های digital tutors & eat 3d بهتره. البته من dt رو دیدم که واقعا کارش درسته و eat 3d هم فکر می کنم خوب باشه آموزش هاش.
اگر هم رباط می خوای مدل کنی 3d palace

مثلا digital tutors 2009 خیلی عالیه. داخلش ساخت ماشین موتور و ادم کارتونی یادت میده.
مدل کردن هم نمی دونم در چه حدی هستی ولی باید حسابی تمرین کنی کار چند ماه نیست
برای اینکه مدل هات هم جزئیات بالا داشته باشن باید zbrush هم یاد بگیری

بعد مدل نیاز به استخون بندی برای تکون دادن اعضا و راه رفتن داره که باید آموزش rigging هم بگری فکر کنم تو همون digital tutors 2009 باشه
بحث تکسچرینگ هستش که آموزش تو اینترنت هست
بحث رندر و نور پردازی هست که اونها رو هم باید یاد بگیری
البته اگر تو یک تیم بازی سازی باشی مثلا تو خارج مدلینگ رو چند نفر انجام میدن. بعد تکسچر یک گروه دیگه و .....
خلاصه هدفت نیاز به برنامه ریزی بلند مدت داره و باید چند سالی کار کنی. بستگی به استعداد و پشت کارت هم داره
ولی حتما یاد بگیر . و کلا سعی کن همه چیز مدل کنی که سریع شی. صبر هم داشته باش
کلا آموزش های digital tutors خیلی عالی هستند نسبت به شرکت های دیگه. حالا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه !!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
در تایید حرفای دوست عزیز و تشکر ازش اینو بهت بگم تو ساخت اجسام low poly برای game بهتره بری سمت eat 3d مثل این Eat3D_lowResCharacterProduction
چون خوب با Z Brush کار میکنه برای ساخت texture یا Normal Map که توی گیم سازی بیش از اندازه استفاده میشه و کلا من به شخصه هنر eat 3D رو بیشتر از Digital tutors قبول دارم ، نه این که Digital کار رو بلد نیست که خیلی هم خوب آموزش میده ولی کسانی که توش آموزش میدن یه مقدار دید هنریشون نصبت به eat 3D پایینه؛ از نمونه کار هایی هم که گذاشتن میتونی ببینی که چقدر خروجی های eat 3D پر ملات و حرفه ای هستن.

JavidFlasher

کاربر فعال
خیلی ممنون از جوابتون

من تو کار خیلی محدودم چون با فلش کار میکنم و کارهام بیشتر تحت وب هستن
برای همین باید Low Polyکار بشه تا حجم مدل ها رو پایین بیارم!!
چون پردازش 3dتو فلش |Stage3D| هنوز به حد انجینهای گیم سازی دیگه نرسیده.
و تو نورپردازی ،نوع تکسچر همواره محدودیتهای زیادی وجود داره.مثلا من نمیتونم از تکسچر های با فرمت tga,ddsاستفاده کنم چون هنوز flash playerاون ساپورت نمیکنه.مگر این که جدا از اینها با اکشن اسکریپت یک encoder جداگانه نوشته شه...

خلاصه یه جورایی باید خلاقیت و زرنگی خرج بدم تو کار تا یه جورایی از همه لحاظ بهینه بشه و بشه تحت وب به راحتی اجراش کنم و از طرفی کیفیت کار هم خوب باشه!

تو ساخت اجسام low poly برای game بهتره بری سمت eat 3d مثل این Eat3D_lowResCharacterProduction
طبق گفته دوستان فکر کنم این مورد خوبی باشه برای کار من.

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
http://www.pshop3d.com/
سلام این سایت رو من خودم 60تومن ازش خرید کردم برام با پست فرستاد مجوز هم از وزارت ارشاد داره برای کارش.
هم میتونی سری به آرشیوش بزنی ببینی اون چیزی که میخوای داره و بهش سفارش بدی اگه هم نداره و لینکش رو پیدا کردیو برات دانلود کردنش سخته میتونی بهش سفارش بدی برای دانلود کنه و بعد با پست بفرسته برات.
حق یارت

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین. اگر برای بازی می خوای e3d به دردت نمی خورده. چون کارکترهای اون با کیفیت بالا و نسبتا سنگین هستن به درد فلش نمی خورن. به نظرم dt بهتر به دردت می خوردن. بهترین کار این هستش که تو سایت هر دو بری و ببینی کدوم به درد کارت می خوره. برای خرید عجله هم نکن. و این رو هم بهت بگم خوب بگرد. چون یک سایت میده 1000 تومان یکی دیگه 20000 تومان

http://www.digitaltutors.com/training/3ds_max-tutorials

http://eat3d.com/training_videos

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین با توجه به اینکه شما تو بازی فلش می خوای به کار ببری نظر شخصی من این هستش digital tutors . ولی اگر کاراکتر با جزئیات بالا می خوای eat3d . بهتره تو سایتشون بری و آموزشش هاش رو ببینی چی میسازه نمیسازه. سوال داشتی پیغام خصوصی بده. بهت بگم خوبه یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا