کدام cpu رو انتخاب کنم بهتره

1seda

Member
سلام

من تو فکر این هستم که سیستم و ارتقا بدم

ولی تو سی پی یو موندم چی بگیرم

من این 4 تا مد نظرم هست
Intel Core i7 - 3.2GHz - 960

Intel Core i7 - 3.06GHz - 950

Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K

Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600

البته یه چیزی که هست مثلا شنیدم 960 فن روش نیست . درسته ؟

اگه کسی بهتر با همین رنج قیمت سراغ داره بگه .

حدود 400 قیمت حداکثر قیمت اینهاست .حالا 10 تومان بالا پایین

amd معادل اینها چیزی داره یا نه . ؟

به نظر شما بهتره نیست صبر کنم پردازشگرهای Ivy Bridge اینتل بیان

کلا یکم موندم چی بگیرم .
البته من 16 گیگ رم میخوام بگیرم - 4 تا 4 گیگ .
و کارهای گرافیکی مثل تری دی مکس و نرمافزار های میکس مثل after effect . mocha و ...
هم کار میکنم
ببینم cpu رو چی بگیرم تا بعد برم سراغ مادربرد

iranpcl

New Member
سلام

من تو فکر این هستم که سیستم و ارتقا بدم

ولی تو سی پی یو موندم چی بگیرم

من این 4 تا مد نظرم هست
Intel Core i7 - 3.2GHz - 960

Intel Core i7 - 3.06GHz - 950

Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K

Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600

البته یه چیزی که هست مثلا شنیدم 960 فن روش نیست . درسته ؟

اگه کسی بهتر با همین رنج قیمت سراغ داره بگه .

حدود 400 قیمت حداکثر قیمت اینهاست .حالا 10 تومان بالا پایین

amd معادل اینها چیزی داره یا نه . ؟

به نظر شما بهتره نیست صبر کنم پردازشگرهای Ivy Bridge اینتل بیان

کلا یکم موندم چی بگیرم .
البته من 16 گیگ رم میخوام بگیرم - 4 تا 4 گیگ .
و کارهای گرافیکی مثل تری دی مکس و نرمافزار های میکس مثل after effect . mocha و ...
هم کار میکنم
ببینم cpu رو چی بگیرم تا بعد برم سراغ مادربرد
سلام
2600k با 2600 درحد 10هزار تومان فرق داره که بهتره همون 2600k رو بگیری تا یه مدت بعد دلت اور خواست مشکلی نداشته باشی
اگه عجله نداری منتظر باش تا ivy ها بیان(حدود 4ماه دیگه) چرا که حداقل تفاوتشون حدود 19% بهبود در ipc هست تو این نسل نسبت به snb ها و این بسیار قابل توجهه!!!!!!!!!
ولی اگه عجله داشتی 2600k رو توصیه میکنم، خودمم همین cpu رو روی سیستمم دارم؛؛؛معرکست:cool:
فکر نکنم amd معادل این ها چیزی تو قدرت داشته باشه

pclord

کاربر متخصص
حتما 2600K بگیر شک نکن. نسبت به 2600 گرافیک مجمع قویتری هم داره. 4 ماه زیاده فعلا همین 2600K کارتو تا چند سالی را میندازه بعدش هم سی پیو های قویتر و جدید تری نسبت به Ivy میاد که میتونی ارتقا بدی.

موفق باشی.

iranpcl

New Member
حتما 2600K بگیر شک نکن. نسبت به 2600 گرافیک مجمع قویتری هم داره. 4 ماه زیاده فعلا همین 2600K کارتو تا چند سالی را میندازه بعدش هم سی پیو های قویتر و جدید تری نسبت به Ivy میاد که میتونی ارتقا بدی.

موفق باشی.
بله 2600k تا مدت زیادی کارشو راه میندازه و بعد از اون میتونه از نسل های بعد از ivy استفاده کنه چرا که هیچ استوپی در کار نیست و آینده روشنه(اگه برقا نرن!) ولی گرافیک مجتمع 2600k با 2600 هیچ فرقی نداره
کلا خاصیت پسوند k ضریب باز بودن cpu هست در فرکانس کاریش هست(اختلاف قیمت 10هزار تومان)

pclord

کاربر متخصص
بله 2600k تا مدت زیادی کارشو راه میندازه و بعد از اون میتونه از نسل های بعد از ivy استفاده کنه چرا که هیچ استوپی در کار نیست و آینده روشنه(اگه برقا نرن!) ولی گرافیک مجتمع 2600k با 2600 هیچ فرقی نداره
کلا خاصیت پسوند k ضریب باز بودن cpu هست در فرکانس کاریش هست(اختلاف قیمت 10هزار تومان)

گرافیکشون فرق داره، 2600K گرافیکش Intel HD Graphics 3000 هست و 2600 بدون K گرافیکش Intel HD Graphics 2000 میباشد. البته نمیدونم همین گرافیک مرجع هست یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا