کدام ورژن سی شارپ

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

در مورد دلفی و وی بی موافقم که اونا محبوبن !
ولی از نظر من د رمورد سی شارپ باید به روز باشی ! یعنی اگه سیستمت میکشه 2010 نصب کنی !

البته نظر منه

موفق باشی

the_king

مدیرکل انجمن
می خواستم بدونم که در دلفی ورژن 7 محبوب است در ویژوال بیسیک ورژن 6 می خواستم بدونم در سی شارپ برای تحت ویندوز کدام ورژن مثل دلفی و ویژوال بیسیک محبوب است من می دونم 2005 و 2010 و... در سی شارپ است من می خوام بدونم مثل دلفی و ..کدام ورژن مهم است 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10و......و بعد می خواستم بدونم کدام ورژن سی شارپ کتاب های زیادی نسبت به دیگری در اموزش و....... دارد .و اون ورژنی که شما معرفی می کنید نرم افزارش یا کتابهاش زیاد است .من می خوام سی شارپ تحت ویندوز و شی گرا معرفی کنید

#C یک زبان استاندارد با ساختار و اصول مشخص است و صد البته جدید و مدرن. نسخه های آن هم ارتباط مستقیمی
با نسخه Visual Studio ای که مایکروسافت ارائه می کند ندارد. اما با این وجود هر بار که نسخه جدیدی از Visual Studio
ارائه شده، نسخه #C هم تغییر کرده. #C از سال 2002 که اولین نسخه اش (1.0) ارائه شد تا آخرین نسخه اش
که 2010 ارائه شده به نسخه 4.0 رسیده. تغییرات هر نسخه نسبت به نسخه قبلی مفید اند، اما آنقدر عمیق
نیستند که روی محبوبیت یک نسخه تاثیر خاصی داشته باشند. دلیل این امر این است که آنچه شما به عنوان
محبوبیت نسخه های خاصی از ویژوال بیسیک یا دلفی می شناسید به دلیل تغییرات ساختاری در زبان و تحول بزرگی
در محیط IDE آنها است.

چیزی که در #C آنقدر محسوس نیست. تفاوت میان کامپایلر های #C در حد همان چند ویژگی جدید در هر نسخه اند
و مثل ویژوال بیسیک و دلفی تحول اساسی نداشته اند.

اصولا آخرین نسخه Visual Studio همراه با #C نسخه 4.0 همواره قابلیت ها و امکانات بیشتری را نسبت به نسخه های
پیشین خود دارد، اما الزاما به این مفهوم نیست که اکثریت برنامه نویسان از Visual Studio 2010 استفاده می کنند.

#C ذاتا شیء گرا است و پیاده سازی NET. نیز به ویندوز وابسته است، #C بدون شیء گرایی موجودیت خارجی ندارد.

در مورد کتاب توصیه ای ندارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا