کدام را پیشنهاد می کنید : AutoPlay Media Studio یا Director

icefall

Member
سلام به همه
از دوستان عزیزی که با هر دوی این نرم افزارها کار کردن سوال دارم که کدوم حرفه ای تر هستش و کدوم رو پیشنهاد می کنند. آیا هر دوی اینها همچنان دارن به زندگیشون ادامه میدن و رشد می کنن یا مثه mmb دیگه قراره ساپورت نشن؟
مرسی پیشاپیش

در اینکه Director قویی هست شک نکنید.
اتوپلی هم نرم افزار جالبه.
از director خیلی اطلاع ندارم . اما اتوپلی هنوز ساپرت میشه و ورژن های جدید ارائه میشه. آخرین نسخه 8.1

mohammad.sub7

کاربر فعال
اتو پلی خیلی دیر به دیر آپدیت میشه از طرفی بیلدر و دایرکتور هم دیگه متوقف شدن.

فکر کنم بهترین راه استفاده از مالتی مدیا فول فلش هستش. ضمنا با اومدن ادوب ایر خیلی امکانات جدید و بهتر میتونی اضافه کنی به کار .

Autoplay Media Studio خوب هست، مخصوصا برای افرادی که میخواهند بدون کدنویسی کارشون رو انجام بدن

در این زمینه حرفه ای ترین نرم افزار فلش هست...

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
قیاس این دو نرم افزار کمی نادرست به نظر می رسه. اما در مجموع هر کدوم محدودیت هایی دارند، مثلا اتوپلی به دلیل نوع نرم افزار زبان فارسی را در بسیاری از قسمت ها ساپورت نمی کنه.
از طرفی دایرکتور، خیلی user friendly نیست به اندازه autoplay.
نرم افزارهای این چنینی زیادند مثلا mmb ، MDM , و یا حتی AutoIT !
شما باید بر اساس پروژه تصمیم بگیری. مثلا یه موقع می خوای از دیتابیس و فایل های فلش استفاده کنی، بهترین گزینه MDM هست، یه موقع می خوای یک پروژه اتوران سی دی برای نصب نرم افزار درست کنی Autoplay رو باید انتخاب کنی.
یه موقع میخوای امکانات خاصی داشته باشی یا dll تو پروژه لود کنی، mmb بهترین هست.
یه موقع یه پروژه ای داری که نیاز داری یکسری فعالیت ها رو تو سیستم انجام بده و حالت اتوماتیک داشته باشه، AutoIT .
اما نکته ای که داره اینه که فلش به عنوان بیس برای یک پروژه مالتی مدیای گرافیکی مورد نیازتون هست و نباید ازش غافل بشید.

موفق باشید و سربلند

icefall

Member
ممنون از همه تون.
من کتابهایی که دفترمون به چاپ میرسونه رو به صورت مولتی مدیا در میارم. در این حد که اون رو به فایل های pdf تقسیم می کنم و یک سری فایل صوتی، آلبوم عکس و فیلم و نهایتاً یه سرچ هم اضافه می کنم به پروژه. تا حالا با MMB کار کردم همش. از کار کردن با فلش اندکی واهمه دارم.

Security9776

Active Member
از کار کردن با فلش اندکی واهمه دارم.
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
هر چیزی که برای آدمی ناشناخته باشه واهمه داره. فلش سخت از از mmb نیست.
در ضمن پیشنهاد می کنم، یک مالتی مدیای زیبا با استفاده از فلش و قابلیت های اون ( مثلا افکت های برگ خوردن کتاب ) ایجاد کنید، با یک تم زیبا و ترجیحا داینامیک ( می تونید از شرکت ها یا افراد در این زمینه استفاده کنید ). یکبار یک پروژه را طراحی نمایید، سپس برای هر کتاب صرفا محتوا را جایگزین نمایید.
پیشنهاد می کنم ترس رو کنار بزارید و به سراغ فلش برید. از هلپ اون استفاده کنید.
هر سوالی هم که بود اینجا مطرح نمایید، مطمئنا دوستان و بنده دریغ نخواهیم نمود.

موفق باشید و سربلند

همونطور که میدونید از نظر بیننده گرافیک برنامه از خود برنامه مهمتره. اگه بهترین برنامه هم ساخته باشن اما ظاهر خوبی نداشته باشه مورد استقبال قرار نمیگیره. همونطور که دوستمون گفتن فلش میتونه کمک زیادی برای اینکار باشه.
یه نکته درباره اتوپلی بگم. اتوپلی رو صرفا به چشم یه نرم افزار اتوران ساز برای سی دی های مالتی مدیا نگاه نکنید. با کمی دانش برنامه نویسی میتونید کارای بزرگی باهاش انجام بدید.
اگه نحوه ساخت فایل dll رو هم بلد باشین میتونین امکانات بیش از حدی به برنامه اضافه کنید. (البته واسه کارای خیلی خاصی که اتوپلی به تنهایی نتونه انجام بده)
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا