بی بی کد کتابخانه

Sisili boy

Member
سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز.
یه کار شخصی برای دل خودم...
میخواستم حس فضایی رو برسونم بیشتر و اینکه عاشق اتاقای شلوغم:paint:

تقریبا مدل سازی خاصی انجام ندادم و فقط محیط و بعضی از مدل هارو ساختم ولی روی اکثر متریال ها زیاد دستکاری کردم تا به دلخواهم برسه.

توی اوقات بیکاریم زدم. حدود 6 میلیون پلیگان و 7 ساعت رندر با بوروت فورس. کمی پست پرو

ممنون میشم نظرات ارزندتون رو ازم دریغ نکنین.

پیوست ها

• library-sense.jpg
    library-sense.jpg
    414.6 کیلوبایت · بازدیدها: 111

darklight

کاربر فعال
تم کارت رو دوست دارم... دیتیل بودن کار رو هم به همین صورت.
از قاب مشکی دور کار خوشم نیومد.
یکم به نظرم زیادی کار روشن شده. اگه یه ذره تاریک تر می شد بهتر بود. (البته بروت فورس توی قسمت های تاریک یه ذره نویزی میشه ولی فکر کنم می شد توی پست پرو ۳۲ بیتی ذخیره کرد و نور رو مقداری کم کرد.) یه مقدارم مثلا نور رنگ سفید و حتی قهوه ای مبل رو سوزونده.
اگه یه مقدار توی هوا غبار بود یا حتی یه Haze ساده به نظرم کار جالب تر می شد خصوصا با افکت volumetric light.
دلیل ماتی شیشه میز رو نمی فهمم. ولی احتمالا گامای فایل اصلی اون میز با گامای فایل کار شما فرق داشته...
آخرین نکته اینکه نمی دونم چرا سایه هایی که باید در گوشه ها به وجود بیاد یا در محل تقاطع اجسام مثل پایه میز و صندلی با زمین تا این حد بی رمقه چون من با بروت فورس که رندر می گیرم معمولا اینا خیلی خوب در میاد...!؟

مواردی که ذکر کردم صرفا نظر شخصی و حالت پیشنهادی داره و در کل چیزی از ارزش کار شما رو کم نمی کنه.
امیدوارم موفق و مؤید باشید.

mgh-max

کاربر فعال
به نظر خودم رنگ آبي به درد اين دكور نميخوره و عكس پس زمينه بايد روشن تر باشه غير از اين دوتا هيچ مشكل ديگه اي نداره

Mehran coyote

Well-Known Member
کار زیبایی شده چیدمان جالبی هم شده
اتاق با این همه جزئیات ساختی فقط یه رندر؟ کلی سوژه برای رندر هست :wink:
تو رنگ بندی خیلی دستو دلباز بودی هر تیکه خونه یه رنگه به قول خودمون یکم ست میکردی زیباتر میشد

از نظر نورپردازی :
کارت سایه قوی نداره وهمه جای خونه تقریبا یکدست روشن شده و نور خورشید هر جا افتاده رندرتو سوزونده
اگه کارتو دوست داری چند تا کار قوی ببین بعد رو نورپردازیت دوباره کار کن .

خسته نباشی

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام آفرین کار خیلی خوبی شده. جزئیات زیادی داره کار و بهت تبریک میگم.
یه مقدار توی بحث رنگ بندی ها به نظرم باید سعی کنی همخوانی بیشتری داشته باشه
مثلا کاغذ دیواری خوبی انتخاب نشده و همخوانی با رنگ کتابخونه نداره

mm88mm

Member
کارت خوبه دوستم خسته نباشی

ااما من اگه جای شما بودم یکی از فضاها رو تاریک میکردم یا داخل کتابخونه و یا خارج اون اینجور بهتر بود:snap:

Sisili boy

Member
تم کارت رو دوست دارم... دیتیل بودن کار رو هم به همین صورت.
از قاب مشکی دور کار خوشم نیومد.
یکم به نظرم زیادی کار روشن شده. اگه یه ذره تاریک تر می شد بهتر بود. (البته بروت فورس توی قسمت های تاریک یه ذره نویزی میشه ولی فکر کنم می شد توی پست پرو ۳۲ بیتی ذخیره کرد و نور رو مقداری کم کرد.) یه مقدارم مثلا نور رنگ سفید و حتی قهوه ای مبل رو سوزونده.
اگه یه مقدار توی هوا غبار بود یا حتی یه Haze ساده به نظرم کار جالب تر می شد خصوصا با افکت volumetric light.
دلیل ماتی شیشه میز رو نمی فهمم. ولی احتمالا گامای فایل اصلی اون میز با گامای فایل کار شما فرق داشته...
آخرین نکته اینکه نمی دونم چرا سایه هایی که باید در گوشه ها به وجود بیاد یا در محل تقاطع اجسام مثل پایه میز و صندلی با زمین تا این حد بی رمقه چون من با بروت فورس که رندر می گیرم معمولا اینا خیلی خوب در میاد...!؟

مواردی که ذکر کردم صرفا نظر شخصی و حالت پیشنهادی داره و در کل چیزی از ارزش کار شما رو کم نمی کنه.
امیدوارم موفق و مؤید باشید.

سلام. ممنون دوست عزیز. در مورد قاب دور کار موافقم. روشن شدن کار بخاطر مناسب نبودن مانیتورم تو این اواخر هستش که باید کارو با یه مانیتور خوب پست پرو کنم ایشالا بهتر بشه.
خیلی دوست دارم روی پست پرو بیشتر کار کنم و افکت اضافه کنم ولی تو این زمینه تنبلم.
بازم تشکر و ممنون وقت گذاشتین

به نظر خودم رنگ آبي به درد اين دكور نميخوره و عكس پس زمينه بايد روشن تر باشه غير از اين دوتا هيچ مشكل ديگه اي نداره

ممنون درباره پس زمینه کمی روشن تر بود بهتر میشد حق با شماست.
خیلی متشکرم

کار زیبایی شده چیدمان جالبی هم شده
اتاق با این همه جزئیات ساختی فقط یه رندر؟ کلی سوژه برای رندر هست :wink:
تو رنگ بندی خیلی دستو دلباز بودی هر تیکه خونه یه رنگه به قول خودمون یکم ست میکردی زیباتر میشد

از نظر نورپردازی :
کارت سایه قوی نداره وهمه جای خونه تقریبا یکدست روشن شده و نور خورشید هر جا افتاده رندرتو سوزونده
اگه کارتو دوست داری چند تا کار قوی ببین بعد رو نورپردازیت دوباره کار کن .

خسته نباشی

سلام آقا مهران ممنون نظر لطفته.
این رندر رو گرفتم بذارم اینجا اساتید نظری تو کلیاتش دارن راهنماییم کنن ایشالا سر فرصت رندرهای دیگه هم میگیرم.
این تم کارا رنگبندی خاصب نداره... یعنی تو این سبک فضاها که بیشتر تو انگلستان قرن 19 بوده بیشتر خود لوازم و مبلمان و کاراییشون اهمیت داشتن و منم زندگی واقعی رو میخواستم نشون بدم و اتاقی چند ساله با کلی خاطره و شاید یه پیر مرد:paint:

سایه هم حق با شماست ولی خب اتاق 3 تا بازشو داشت و توی عکاسی واقعی هم برای ایجاد این روشنایی توی محیط، بعضی جاها میسوزن به ناچار

سلام آفرین کار خیلی خوبی شده. جزئیات زیادی داره کار و بهت تبریک میگم.
یه مقدار توی بحث رنگ بندی ها به نظرم باید سعی کنی همخوانی بیشتری داشته باشه
مثلا کاغذ دیواری خوبی انتخاب نشده و همخوانی با رنگ کتابخونه نداره

ممنون استاد عارف عزیز.
رنگبندی رو توضیح دادم. اینطوری به فلسفه ای که ازش تو ذهنم داشتم نزدیکتر بود

کارت خوبه دوستم خسته نباشی

ااما من اگه جای شما بودم یکی از فضاها رو تاریک میکردم یا داخل کتابخونه و یا خارج اون اینجور بهتر بود:snap:

ممنون دوست عزیز. توی رندر بعدی احتمالا فضای اتاق رو تاریکتر در نظر میگیرم

بازم از همه دوستان تشکر و همچنان از کامنت هاتون لذت میبرم:rose:
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا