کاور Cd/dvd پی سی شاپ

Grafix

Member
با عرض سلام و احترام ..

ممنون میشم اگر دوستان عیب و ایرادهای این طرح رو بیان کنند تا به شکل مطلوب تری در بیاد ..

با سپاس

Araz.Sh

Member
توجه این یک نظر است!!:دی
به نظرم بک گراند های پشت و روی cd رو یکی کنی بهتره..یکی بدون هاشور یکی با هاشور جالب نیس
همم؟

آخرین ویرایش:

mojifree

New Member
سلام ، کار قشنگی به نظر میرسه،بهتون تبریک میگم ،روی این سبک کارها یک مقدار مانور کاهش پیدا میکنه،فقط تنها نظری که دارم اینکه در روی کاور، طرح ابرو بیشتر به سنتر کار نزدیک کن تا به صورت کثیفی در بالای کار نمود پیدا نکنه:wink:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخی چه نازه!

من خیلی خوشم اومد ازش.

ترکیب عالی ای داره. رنگبندی قشنگی هم داره.

ولی نظر منم اینه که پشت و روی کاور رو یه جور کار کن.

بنظرم اگر اون پترنی که روی کار استفاده کردی رو پشت هم بندازی خیلی قشنگتر میشه.

موفق باشی.

morteza_420

Member
من خودم فروشگاه دارم . اگه شد کاورش رو برات می زارم . ( دمه دست نیست ) به همین خاطر یه نظری دارم :

بهتره که پشت جلد به اندازه مثلاً 6 تا جا واسه معرفی محصولات برترت بزاری . به این صورت که فقط عکس و اسمشون رو بزاری . واسه بالا رفتن فروشت هم خوبه !!! :lol:

onlymhb

Active Member
خیلی شیک و خوب شده
به نظرم اگه هاشوری که رو جلد خورده پشتش هم میخورد جذابتر بود

Grafix

Member
توجه این یک نظر است!!:دی
به نظرم بک گراند های پشت و روی cd رو یکی کنی بهتره..یکی بدون هاشور یکی با هاشور جالب نیس
همم؟

آخی چه نازه!

من خیلی خوشم اومد ازش.

ترکیب عالی ای داره. رنگبندی قشنگی هم داره.

ولی نظر منم اینه که پشت و روی کاور رو یه جور کار کن.

بنظرم اگر اون پترنی که روی کار استفاده کردی رو پشت هم بندازی خیلی قشنگتر میشه.

موفق باشی.

سلام ..

تردید داشتم تو این کار، که پشت و رو، بکگراندش یکی باشه ..
اما حالا خودمم به این نتیجه رسیدم که یکی باشه بهتره :mrgreen:

سلام ، کار قشنگی به نظر میرسه،بهتون تبریک میگم ،روی این سبک کارها یک مقدار مانور کاهش پیدا میکنه،فقط تنها نظری که دارم اینکه در روی کاور، طرح ابرو بیشتر به سنتر کار نزدیک کن تا به صورت کثیفی در بالای کار نمود پیدا نکنه

ممنون،..

بهتره که پشت جلد به اندازه مثلاً 6 تا جا واسه معرفی محصولات برترت بزاری . به این صورت که فقط عکس و اسمشون رو بزاری . واسه بالا رفتن فروشت هم خوبه !!!

جالبه ..
اما واسه شروع کار فعلا" مقدور نیست، تا محصولات برتر مشخص بشه ..

ممنون از توجه شما دوستان ..

aj-graphic

Member
سلام با نظر دوستان موافقم...
در کل می شه گفت یک کار شیک و با کلاس هستش که در طول این سال های فعالیت فروشگاه های اینترنتی در ایران کم دیده شده همچین سلیقه ای به کار برود!
موفق باشی

alionline1366

Active Member
کار خیلی شیک و زیبایی شده در مورد رو و پشت کار هم موافقم با دوستان بهتره یکی بشه کلا خیلی حال داد

EMIRATES

Active Member
با سلام

کار خوبی شده

فقط همونطور که دوستان گفتن هاشور میخواد و اینکه نوشته ها باید یکم بیان بالا چون دارن میفتن!!

با تشکر.

ghafeleh

Member
بنظر من اگه نوار قهوه ای پشت را کمی پایین تر از صفحه اصلی بیاری خیلی قشنگتر می شه کارت هم خیلی خوب شده....

جدیدترین ارسال ها

بالا