کانتری که تعداد بازدید ها را به همه نشان ندهد

sepehrg64

Member
سلام
من دنبال یه site counter برای سایتم می گردم به طوری که تعداد بازدید ها رو فقط به خودم نشون بده
یعنی بازدید کننده نفهمه که سایتم شمارنده داره و هیچ اثری از وجود شمارنده در ظاهر سایت دیده نشه
کسی چنین سایت کانتری سراغ داره ؟

ممنون

sepehrg64

Member
رفتم وب گذر ثبت نام کردم
اما کاری که من گفتم رو نمی کنه
یعنی بازم یه ایکن کوچیک اضافه میشه که بازدید کننده با کلیک کردن روی اون میتونه تعداد بازدید ها رو ببینه
که من نمی خوام تو ظاهر سایت وجود سایت کانتر دیده بشه
با پسورد فقط میشه آمار سایت رو پنهان کرد اما تعداد بازدید ها رو همه میتونن ببینن

کسی جای دیگه ای بلد نیست ؟

sepehrg64

Member
tools.majidonline تعداد کاربران آنلاین رو نشون میده نه تعداد کل بازدید ها

سایت پشتیبانان شبکه رو بلد نیستم
توی یاهو یا گوگل هم نتونستم سرچ کنم (به دلیل فیلترینگ پیشرفته ایران! درباره هر چی سرچ میکنم access denied میده!!! من نمیدونم کجای عبارت"پشتیبانان شبکه" به کلمات ناجور ارتباط داره!!) باید به فکر فیلترشکن باشم

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام!
يكي از دوستان لينك اينجا رو داده بود، آمدم ببينم چي نوشته، ديدم كه سئوالتان تقريبا بدون جواب مونده، و چند

روزي هم مي‌گذره، گفتم يه جواب بدم، شايد از طريق ايميل خبردار بشيد.
من مي‌خوام يه ترفند بگم، ولي اگر خوشتون نيومد، نخنديد. من خودم يه زمان سئوال شما رو داشتم، از همين ترفند

استفاده مي‌كردم، ولي حالا خدارو شكر با وجود سيستم مديريت محتوا (نيوك) اين چيزها لازم نيست.

سئوالي كه مي‌پرسيد احتمالا براي html بي‌جواب خواهد ماند.
يعني فكر نمي‌كنم سايتي باشه كه كنتر مخفي ارائه بده. شايد هم باشه!

و اما پيشنهاد مي‌كنم:
اگه مي‌خواي چنين كاري كني يعني كنتري كه فقط خودت اونو ببيني (البته در طراحي html و با فرانت پيج)، در يكي

از سايت‌هايي كه كنتر رايگان ارايه مي‌دن (كه من اين سايت http://www.easyhitcounters.com رو پيشنهاد

مي‌كنم) كد يه كنتر رو پيدا كن و بعد در يه Text Box اونو نمايش بده، اين Text Box رو در يه جاي خالي صفحه‌ات

قرار بده، بعد براي اينكه ديده نشه يه Text Box ديگه (طوري كه تابلو نشه) روي اون بكش تا مخفي شه.
لابد مي‌گي: اونوقت خودم چطور اونو ببينم؟؟؟
حالا هر وقت خواستي اونو ببيني در همان حالت كه آنلاين هستي، سايتت رو (كه با html طراحي شده) با فرانت

پيج باز كن، حالا اون كادري كه گذاشته بودي روي كنتر، از روي اون بردار تا بفهمي تعداد بازديد چقدر بوده.
مي‌دوني كه مي‌توني براي ديدن اون در فرانت پيج از نوار ابزار اينترنت اكسپلورر، روي آيكن فرانت پيج كليك كني. و يا

صفحه رو Save كني و با فرانت پيج باز كني.

درسته كار كمي سختيه ولي فكر مي‌كنم جوابگو باشه!

اگه اين نيمچه ترفند به دردت نخورد، منو ببخش كه وقتت رو گرفتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا