کامپوننت تماس با ما

mostafa.motahar

New Member
سلام.
من به 2 تا کامپوننت نیاز دارم.
1- کامپوننت تماس با ما که توش از بیننده اسم+ایمیل + یه متنی را میگیره و برای مدیر سایت میل میکنه.می دونم که روی مامبو فارسی پیشفرض هست ولی چون سایتم انگلیسی اون نوشته هاش مزاحم.چون نوشته هاش فارسی.
2 - یه کامپوننت دیگه مثل تماس با ما با این تفاوت که بتونم 5 تا 10 تا باکس مثل اسم و ایمیل از بیننده بگیرم.من این کامپوننت را برای درخواست گیری از مشتری می خوام.(البته از این دو تا یکی با زبان فارسی یکی انگلیسی)
اگه هست لطفا لینک دانلود بدید و اگه نیست بگید چه کار کنم:rose:
ممنون

pzt1371

Member
سلام.در مورد اولی که خودتون جواب خودتون رو دادید! این کامپوننت بصورت پیشفرض روی جوملا و مامبو موجود است.منظورتون رو هم از این نفهمیدم:
چون سایتم انگلیسی اون نوشته هاش مزاحم.چون نوشته هاش فارسی.:?:

در مورد دوم هم می تونید از فرمساز استفاده کنید!
مثلا Ckforms:
نسخه فارسی را از لینک زیر دانلود کنید.CK Forms یک فرم ساز حرفه ای با قابلیت های اعتبارسنجی برای متن ، عدد ، تاریخ و ایمیل می باشد.
دانلود کنید!
قبل از نصب بایستی فایل دانلود را از حالت فشرده خارج کنید و سپس سه فایل مجزا را بصورت جدا نصب نمایید.
فایل دانلود کلی بوده و حاوی پلاگین و ماژول و کامپوننت می باشد.
نمونه نصب شده: کلیک کنید!

mostafa.motahar

New Member
سلام مهندس1371.ممنون از جوابت دیگه داشتم نگران می شدم چرا کسی جوابم نداده.(فکر کنم با هم همشهری باشیما!!!)
ببین در کامپوننت تماس با مای موجود در مامبو نوشته : نام خود را وارد نمایید- ایمیل خود را وارد نمایید.
ولی من می خوام بگه your name?
تازه کامپوننت موجود از راست به چپ پیشفرضش ولی من می خوام از چپ به راست باشه.کلا کامپوننت تماس با ما را قبل از فارسی سازی می خوام.نتونستم پیدا کنم.
درمورد فرم ساز ممنون.نسخه انگلیسیش را هم فکر کنم بتونم پیدا کنم.

pzt1371

Member
خب اگه language مامبو یا جوملای خودتون رو بصورت پیشفرض رو English قرار بدید این فرم هم تغییر خواهد کرد.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا