کامپونت ارسال مقالات و اخبار به سایت توسط کاربران به زبان فارسی آماده دانلود

YTERROR

Active Member
سلام

خوب این کامپونت برای ارسال ملب و مقالات آموزش و اخبار به سایت می باشد که فکر کنم رای مامبو تا جایی که من دیدیم بین سایتهایی فارسی نبوده نه جوملا نه مامبو و سایتها انگلیسی هم خیلی کم

ولی با همه ایا چیز خوبی و مهمی می تونه برای سایتهایی مامبو باشه که بعلاوه این که می تونه ارسال مطالب و مقالات و اخبار باشه امکان پیوست عکس و یا هر فایل دیگه ای هم داره

که می تونه هم بصورت مستقیم اگر مدیر سایت اجازه بده بصوتر مستقیم بعد از ارسال خبر به سایت اتوماتیک اضافه بشه یا با تایید مدیر به سایت اضافه بشه :lol:

که میهش بعنوان یک کانتکتس فوق العاده حرفه ای هم ازش استفاده کرد که با ادیتور کار بکنه :)

این کامپونت روی جوملاا و مامبو بدون هیچ مشکلی نصب میشه و قابل استفاده هستش و بعد از نصب کامپونت اگر به مشکلی خوردید در قسمت ارسال مطلب به سایت در بخش کامپونتها بک بخش به نام در مورد ما داره که می تونید اگه مشکلی داشت اونمراحل رو طی کنید تا مشکلتون رفع بشه

+ این که تا هفته آینده فارسی ساز این کامپونت بصورت رسمی در کامپونت اورجینالشم اضافه میشه

از آقا محست (مامبولیرن ) و مسول سیت جوملا هم تقاضا می کنم در بخش کامپونتهایی فارسی سایتشون این کامپونت مقید رو اضافه کنند

که همراه این یک عکس از ارسال مطلی و فایل کامپونت برای دانلود در اختیار شما مجید آنلاینها که اولین نقرات هستید گزاشته شده پسورد فایل زیپ :

:-? ان شااله بزودی یک کامپونت قدرتمند برای بنگاهها ملک و خانه آماده خواهد شد

پیوست ها

• adelMambo.JPG
    adelMambo.JPG
    61.4 کیلوبایت · بازدیدها: 109
  • com_ja_submit.zip
    30.2 کیلوبایت · بازدیدها: 198

mambolearn

Active Member
سلام

عادل جان ممنون از لطفت .

البته باید این نکته رو اضافه کنم که این کامپوننت برای جوملا نوشته شده و با مامبو مشکل داره .

یا علی
فیروزمندان

من این کامپوننت رو نصب کردم اما چندتا مشکل داره :
1 - بعد از نصب در بخش مدیریت فونتها به صورت : ȑǦ#1740; ̏Ǔǒی ?Ӧ䏥Ǡǒ ڡǣʼ/span> (,) ?堏ǎ᠁ч䊒 ǓʝǏ堘䦣1740;ϼ/span> است .
2 - ادیتور در بخش ارسال برای کاربران ظاهر نمی شود .
3 - در بخش مدیریت امکان تغییر زبان نیست . در حالی که فایل فارسی را حذف کرده اما باز هم مشکل باقی است .
لطفا راهنمایی نمائید .

جدیدترین ارسال ها

بالا