بی بی کد کافی شاپ

Sisili boy

Member
سلام خدمت دوستان و اساتید.

من چند ماه هستش که حداقل روزی یک بار به انجمن میام و سعی میکنم از کارها و بحث ها استفاده ببرم که خداروشکر خیلی هم مفید بوده برام.

از این به بعد هم تصمیم گرفتم تعدادی از کارام رو بذارم تا انشالا برای خودم و دوستان تازه کاری مثل خودم مفید باشه.

طراحی کافی شاپ کاملا کار خودم بوده و بهترین چیزش برای خودم تمیرین در نورپردازی وی ری و ایجاد فضایی با احساس بوده...

3dmax 2011 + v-ray + ps6 + adobe light room

پیوست ها

• kafe 2.jpg
    kafe 2.jpg
    616.4 کیلوبایت · بازدیدها: 96

madmaster_3d

Well-Known Member
کار قشنگیه ولی ماشالا آدم بره اینجا فکر میکنه رفته تو دیسکو از بس تاریک و نارنجی هستش
1. دیوار سمت چپت کاغذ دیواری هستش اینگاری ولی راستی چوبه؟
2. 3 جور صندلی تو صحنه هستش؟ و یک راحتی؟ کی رو کدوم میشینه؟ فرق ایجاد میشه
3.این لامپ های آویزونت خیلی پایین هستش طرف بایسته کلش رو ببر جلو بهش میخوره
4.فکر کنم کف زمین هم بامپش کمه.
5.میز و صندلی های سمت راست صحنه نیاز به uv یا انرپ داره. چون تکسچرش خوب روش نیفتاده. اگر دقتی کنی میبینی

حالا من رشتم معماری نیست. از دید خودم اینها ایراد میزنه. ولی ماهیت کارت قشنگه و بیشتر تمرین کن.
موفق باشی :mad:

sallarmelli

Active Member
کارت جالبه
فقط یه سوال این گل میز جلویی از چه مجموعه ای هست یا از کجا دانلود کردی؟

Sisili boy

Member
کار قشنگیه ولی ماشالا آدم بره اینجا فکر میکنه رفته تو دیسکو از بس تاریک و نارنجی هستش
1. دیوار سمت چپت کاغذ دیواری هستش اینگاری ولی راستی چوبه؟
2. 3 جور صندلی تو صحنه هستش؟ و یک راحتی؟ کی رو کدوم میشینه؟ فرق ایجاد میشه
3.این لامپ های آویزونت خیلی پایین هستش طرف بایسته کلش رو ببر جلو بهش میخوره
4.فکر کنم کف زمین هم بامپش کمه.
5.میز و صندلی های سمت راست صحنه نیاز به uv یا انرپ داره. چون تکسچرش خوب روش نیفتاده. اگر دقتی کنی میبینی

حالا من رشتم معماری نیست. از دید خودم اینها ایراد میزنه. ولی ماهیت کارت قشنگه و بیشتر تمرین کن.
موفق باشی :mad:

سلام هم شهری.ممنون بابت نظرات.دیوار ها کاغذ دیواری هستن که طرحشون با این نورپردازی شبیه چوب شده. این کافه یه پاتق طراحی شده برای دوستان معماری تو یکی از شهر های اصفهان برای همین اون سرویس مبل دور همی اونجا قرار گرفت برای بچه های مقیم;)
لامپ ها هم فقط لوستر سرگیر بود که کلا حذف شد. باقیش هم حق با شماست ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا