من میخوام یه همچین چیزی درست کنم در واقع کاغذی که انگار مچاله و بعد باز شده باشه...نمیدونم از چه فیلتری استفاده کردن ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه.
ممنون ولی متاسفانه من مشکل دانلود رو دارم و هر کاری میکنم نمیشه دریافتش کرد...اگه کسی لطف کنه و این فایل رو برای من دانلود کنه و به میلم بفرستم خیلی ممنون میشم
Pucker Paper Brush For Adobe Photoshop
Size : 1.2 MB
دوست عزیز شما باید از پلاگین Alien Skine Xenofex 2 اونم از قسمت crumple این پلاگین استفاده کنی بهتزین راه که بتونی رو کارت خوب مانور بدی همین پلاگینه اسم این پلاگین رو تو همینجا سرچ کن پیداش میکنی
خیلی خوب شده دستت درد نکنه
ولی حیف اموزش ها پراکنده هستند اگه میشد یه سیستمی پورتالی برای قرار دادن اموزش ها توی سایت درنظر گرفته میشد خیلی خوب بود
مثل سایت سرزمین گرافیک
خیلی خوب شده دستت درد نکنه
ولی حیف اموزش ها پراکنده هستند اگه میشد یه سیستمی پورتالی برای قرار دادن اموزش ها توی سایت درنظر گرفته میشد خیلی خوب بود
مثل سایت سرزمین گرافیک
فکر شما فکر خیلی خوبیه منتها اگر به حجم آموزشها دقت کنید متوجه میشید که اینجا متاسفانه یا خوشبختانه اونقدر حجم آموزشهای فروم زیاده که این کاری که شما گفتی رو فوق العاده سخت و وقتگیر میکنه. اگر کسی وقت اینکار رو داشته باشه و بتونه اینکار رو انجام بده مطمئنا یک در دنیا صد در آخرت اجر خواهد گرفت!