کاغذ مچاله شده!

atiye

Member
من میخوام یه همچین چیزی درست کنم در واقع کاغذی که انگار مچاله و بعد باز شده باشه...نمیدونم از چه فیلتری استفاده کردن ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه.

پیوست ها

• m.jpg
    m.jpg
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24

alireza-metal

Active Member
خوبه ولی مشکلش اینه که در ابعاد کوچیک گزاشتی --- و مثل اینه که از بالا از یک کویر عکس گرفتی باشی

Shouli

Active Member
براش های مخصوص این کار توی فروم هست , توی قسمت ابزارها دانلود کن !

atiye

Member
من فکر نمیکنم این کاری که انجام شده با براش درست شده باشه...به احتمال زیاد یه فیلتره که پیداش نمیکنم

AMiR

Active Member
نه عزيز
فيلتر نيست
اگه براش نباشه پلاگينه
بذار الان واست مي گردم

Mandana

Active Member
و البته با گرادیانت هم میشه :دی
نخند
منظورم مثل این آموزشه:

http://www.myjanee.com/tuts/folded/folded.htm

مهم اینه که بدونی به کجاها باید سایه بدی
من خیلی وقت پیش با این روش یه موشک از دسکتاپم درست کردم
bibop_baby.gif

موفق باشی

omidsas

Member
دوست عزیز شما باید از پلاگین Alien Skine Xenofex 2 اونم از قسمت crumple این پلاگین استفاده کنی بهتزین راه که بتونی رو کارت خوب مانور بدی همین پلاگینه اسم این پلاگین رو تو همینجا سرچ کن پیداش میکنی

siavashmusic

Active Member
خیلی خوب شده دستت درد نکنه
ولی حیف اموزش ها پراکنده هستند اگه میشد یه سیستمی پورتالی برای قرار دادن اموزش ها توی سایت درنظر گرفته میشد خیلی خوب بود
مثل سایت سرزمین گرافیک

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوب شده دستت درد نکنه
ولی حیف اموزش ها پراکنده هستند اگه میشد یه سیستمی پورتالی برای قرار دادن اموزش ها توی سایت درنظر گرفته میشد خیلی خوب بود
مثل سایت سرزمین گرافیک

فکر شما فکر خیلی خوبیه منتها اگر به حجم آموزشها دقت کنید متوجه میشید که اینجا متاسفانه یا خوشبختانه اونقدر حجم آموزشهای فروم زیاده که این کاری که شما گفتی رو فوق العاده سخت و وقتگیر میکنه. اگر کسی وقت اینکار رو داشته باشه و بتونه اینکار رو انجام بده مطمئنا یک در دنیا صد در آخرت اجر خواهد گرفت!
onion059.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا