کاستومایز کردن وردپرس به صورت بخشی از سایت و بخشی وبلاگ

D.V.O

New Member
سلام به همه اینجا خیلی خلوته نمیدونم سوالی که پرسیده میشه کی جواب داد میشه ولی خوب من خوشبینانه نگاه میکنم :cool:
خوب من تا به امروز سمت وردپرس نرفته بودم
حالا که نیاز بهش پیدا کردم میخوام بدونم این چیزی که من میخوام باید چه جوری انجام بشه
دوستان حتماً سایتهایی دیدین که بر پایه وردپرس ساخته شدن طوری که بخشی به ضورت خود سایت می باشد و بخشی دیگر در یه دایرکتوری دیگر به عنوان وبلاگ همان سایت
میخوام بدونم برای اینکار باید از دو سیستم وردپرس استغاده بشه؟ یعنی اینکه یکی برای خود سایت و یکی دیگر در یک دایرکتوری دیگر به عنوان وبلاگ سایت؟؟؟
یا اینکه افزونه ای برای اینکار وجود داره؟ یا اینکه هستش تا این حد قابلیت داره که بشه از یه سیستمش با دو کاربرد استفاده کرد؟!

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
اینجا خیلی خلوته نمیدونم سوالی که پرسیده میشه کی جواب داد میشه
متاسفانه جو اینجا طوری شده که دوستان پس از گرفتن جواب دیگه بر نمی گردن تا به بقیه کمک کنن به همین دلیل اینجا یه طرفه هست :sad:
.
نه نیاز به پلاگینی هست نه به نصب دو سیستم. کار به این صورت هست که شما صفحه اول رو یک صفحه دیگه انتخاب می کنید از طریق بخش مدیریت و بخش های مختلف سایتتون می شه Page های وردپرس ، در قسمت پست ها هم یک شاخه درست می کنید به نام وبلاگ با زیر مجموعه های خودتون که می تونید درون اون پست بدید .
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا