کار با دیتابیس

pedram_ns

New Member
سلام
ایا می شه با mmb با یک دیتابیس مثل اکسس ارتباط برقرار کرد؟
اگه می شه روشی برای ورود اطلاعات در اکسس و گرفتن و نمایش اطلاعات از اکسس رو توضیح بدین .
با تشکر

Ehssan_it

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان
قبل از اینکه این پلاگین رو دریافت کنید باید بگم این پلاگین رایگان نیست و موقع شروع برنامه به کاربر پایم میده که این پلاگین نسخه دمو هستش و استفاده از اون برای کارهای تجاری و حرفه ای اصلا توصیه نمیشه

با سلام خدمت تمامي دوستان و تشكر از راهنمايي هاي مفيد اين مبحث يكي از سوالات قبلي خود من هم بود كه در آن زمان به نتيجه مفيدي نرسيد اما با كمك دوستان پلاگين و سورسهاي مفيدي در اين مبحث معرفي شده است پلاگين دوم را هنوز كار نكرده ام اما پلاگين اول خيلي خوب است فقط حيف كه سورس آن برنامه موجود نيست و پلاگين آن هم رايگان نمي باشد راستي يكي از ذوستان برنامه اي براي تيديل فايل اجرايي به سورس ام ام بي معرفي كند خيلي ممنون مي شوم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
راستي يكي از ذوستان برنامه اي براي تيديل فايل اجرايي به سورس ام ام بي معرفي كند خيلي ممنون مي شوم
:mad::mad::mad::mad:
نه دیگه نشد داری خط قرمز ها رو رد میکنی چندین و چند بار گفته شده صحبت کردن در باره کرک و کرکینگ توی این انجمن ممنوعه این کاری که شما میخوایید انجام بدی رو فقط شرکت مدیا چنس میتونه براتون انجام بده اونهم در صورتی که MMB رو خریده باشید لطفا رعایت کنید در ضمن چند وقت پیش توی همین تالار تاپیکی با عنوان جلوگیری از ریسوی شدن پروژه ها ساخته شد که نشون میده کاربران این انجمن مخالف ریسورس کردن پروژه ها هستن

آخرین ویرایش:
ببخشيد حواسم نبود منظورم فقط ساخت برنامه اي مطابق با خواست و سليقه خودم بود تا بتوانم فايل اكسس كه مورد نظر خودم بود توسط ام ام بي باز كرده و محتويات آنرا كه بيش از سه ركورد است نمايش دهم معذرت مي خواهم

ببخشيد حالا اگر ممكن است بفرماييد چگونه با استفاده از اين پلاگين يا هر روش ديگر مي توان به فايل اكسس دلخواه ارتباط برقرار كرد از طريق تم ام بي

دوستان عزيز سلام آيا كسي نمونه اي از اين پلاگين براي فروش سراغ دارد بسيار به آن احتياج دارم يا نسخه كاملا" رايگان آن ممنون

samadionline

Well-Known Member
SQLite Plug-in

پلاگین رایگان
kp5fopn41008latxs44.gif

برای کار با دیتابیس

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمونه sample

v0d02zmo0qpda8wuhlk.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------

SQLite Database Browser

windowsxp_small.jpg

لینک دانلود : http://sourceforge.net/projects/sqlitebrowser/

پیوست ها

• SQLite-plugin.zip
    175.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • SQLitePlugIn-sample.zip
    636.3 کیلوبایت · بازدیدها: 43
آخرین ویرایش:
دوست عزيز ممنون از زحمت شما اما من منظورم پلاگين mmdb براي ارتباط با بانك اطلاعاتي اكسس بود

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر بگیم که برای ارتباط با بانک اطلاعاتی اکسس پلاگین کاربردی ئی وجود نداره پر بیراه نگفتیم
هیچکدوم از پلاگینهایی که در این زمینه تلاشی کردن، در حد استفاده در یک پروژه نیستن و راهنمای درستی هم ندارن،

درکل اینجور به قضیه نگاه کنید که تنها راه حل موجود برای استفاده از یک بانک اطلاعاتی در MMB همین پلاگینی که ایشون معرفی کردن، یعنی SQLite هست.
اگر میخاید برنامه رو از اول بنا کنید که مشکلی نیست، و اگر هم یک بانک اطلاعاتی مبتنی بر اکسس دارید که میخاید برنامتون رو با استفاده از اون بسازید هم میتونید فایل اکسستون رو به فایل سازگار با این پلاگین تبدیل کنید.

برنامه هایی برای انجام این تبدیلات وجود دارن، ضمن اینکه این پلاگین فوق العاده قوی و انعطاف پذیر هست.

مثالهایی هم برای این پلاگین، علاوه بر مثالهای موجود در بسته ی خود پلاگین، وجود داره، مثل تستی که سامان طراحی کردن و یا دیکشنری ئی که خود بنده نوشتم.

درکل اگه هدفتون استفاده از سیستم بانک اطلاعاتی هست، این پلاگین بسیار مناسب هست
ولی اگه مصر هستید که بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنید، باید خدمتتون عرض کنم که راه حل جامع و مناسبی وجود نداره در حال حاضر.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر بگیم که برای ارتباط با بانک اطلاعاتی اکسس پلاگین کاربردی ئی وجود نداره پر بیراه نگفتیم
هیچکدوم از پلاگینهایی که در این زمینه تلاشی کردن، در حد استفاده در یک پروژه نیستن و راهنمای درستی هم ندارن،

درکل اینجور به قضیه نگاه کنید که تنها راه حل موجود برای استفاده از یک بانک اطلاعاتی در MMB همین پلاگینی که ایشون معرفی کردن، یعنی SQLite هست.
اگر میخاید برنامه رو از اول بنا کنید که مشکلی نیست، و اگر هم یک بانک اطلاعاتی مبتنی بر اکسس دارید که میخاید برنامتون رو با استفاده از اون بسازید هم میتونید فایل اکسستون رو به فایل سازگار با این پلاگین تبدیل کنید.

برنامه هایی برای انجام این تبدیلات وجود دارن، ضمن اینکه این پلاگین فوق العاده قوی و انعطاف پذیر هست.

مثالهایی هم برای این پلاگین، علاوه بر مثالهای موجود در بسته ی خود پلاگین، وجود داره، مثل تستی که سامان طراحی کردن و یا دیکشنری ئی که خود بنده نوشتم.

درکل اگه هدفتون استفاده از سیستم بانک اطلاعاتی هست، این پلاگین بسیار مناسب هست
ولی اگه مصر هستید که بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنید، باید خدمتتون عرض کنم که راه حل جامع و مناسبی وجود نداره در حال حاضر.

جدیدترین ارسال ها

بالا