آها پس یه نفر ماشین آماده دانلود میکنه رندر میگیره کارش خیلی باارزشه ...
بله، با ارزش هست، البته اگر بتونه یک استدیو یا محیط خوب با نورپردازی و رعایت اصول عکاسی انجام بده چرا که نه
اگر ارزش نداشت که نمیومدن یک کارکتر چند 10 دلاری رو شیر کنند برای مسابقه نورپردازی و رندرینگ
اگر همه چیز مدل سازی بود که دیگه نیازی به یاد گرفتن اصول و روشهای نورپردازی نبود
در ادامه بیشتر توضیح میدم
به نظرم کاراکتر پریست های نوری آماده و آبجکت های آماده نداره .
کارکتر نیز پریست های آمده مدلسازی و همچنین برای خودش نحوه نورپردازی داره، همین جوری که نیست.
اگر نیاز به مدل آماده نبود که نمی امدن چند نفر از بهترین افراد مدلینگ کارکتر رو دور هم جمع کنند تا یک مدل آماده صورت کارکتر برای رفرنس بقیه بسازند
نمیدونم شما چقدر در مورد نورپردازی اطلاعات دارید، نمیخوام قضاوت کنم اما این رو میدونم که اگر تا بحال در مورد روشهای نورپردازی تحقیق کرده بودید این طوری بقیه رو تحقیر نمیکردید
توی نورپردازی یک سری اصول داریم،باید رعایت کرد
مثال هایی از نحوه قرارگیری دوربین و نور (Fill light, Key light) برای کارکتر
جهت اطلاع بقیه دوستان: تصاویر برگرفته از کتاب های Hollywood Portraits و Master Lighting Guide
بعدشم آناتومی بدن مشکل داره روی صورت کناری که میشه نظر داد ...
دوست عزیز اناتومی که مشکل داره هیچ؛ تناسبات صورت نیز مشکل داره
دوست عزیز وقتی یک نفر که چند تا پیراهن بیشتر از من و شما توی زمینه کارکتر پاره کرده میاد میگه
در آغاز توسط Ali_CG پست شده است
روی آناتمی هم بیشتر کار کن . . .
موفق باشی
شما حداقل سعی خودت رو بکن چند تا عکس هم شده برای بهتر شدن صورت و بدن کارکترت ببین
اگر فرض را بر این بزاریم که کارکتر شما کارتونی هست (چون اصلا به رئال یکم هم نزدیک نشده) شما باید اول تناسبات صورت و اناتومی رو بلد باشید بعد در این زمینه فعالیت کنید
به نظرم اگر این طوری مثال بزنم بهتر متوجه منظورم میشوید و حداقل کمتر فکر میکنید من قصد تخریب شما رو دارم
یکی از دوستانم در زمینه کاریکاتور برای روزنامه ها و مجلات فعالیت میکنه، و چند سال پیش نیز در این زمینه تدریس میکرد
من خودم شخصا خیلی علاقه داشتم بتونم یادبگیرم، وقتی ازش خواستم در این مورد برام توضیح بده اولین چیزی که بهم گفت این بود
اول باید طراحی صورت و اناتومی رو یاد بگیری چون اگر تناسبات رو خوب نشناسی نمیتونی توی یک کاریکاتور دست به اغراق بزنی
مثلا میخواهی از یک نفر کاریکاتوری مانند پینوکیو بکشی اگر تناسبات رو خوب رعایت نکنی حتما کارت باور پذیر نخواهد شد
هر چند توی کاریکاتور معمولا سعی میکنند تناسبات مختص خودشون رو ایجاد کنند
توی زمینه مدلینگ کارکتر نیز من فکر نمیکنم از این قاعده مستثنا باشه
شما اول باید یک مدل بیس با رعایت کامل تناسبات و اصول مدلینگ کارکتر رو بسازید تا نتاسبات و نحوه مدلینگ کارکتر رو کامل یاد بگیرید
بعد برید سراغ دوست هم دانشگاهی خودتون امیر و اصغر آقا بقال سر کوچه و خلق کارکتر های کارتونی
چند تا نظر پست کاراکتر قبلی :
خسته نباشید اما خیلی زشته :
خیلی هنوز راه مونده داداش و این که3ds اصلا مبتدی هم که باشی و یه موی الکی بزنی خوشگل تر در میاد این موو رو چیکار کردی اینطوری شده؟
این نظرات 3دی کارهای ما تو این سایته من برای این متاسفم ... فقط دوست داریم همدیگرو تخریب کنیم ... حالا خوبه گفتم دومین کارم هست ...
به جای گفتن نکته آموزشی به هم این نظراته تو انجمن فتوشاپ هم این کارو بذاری اینجوری نظر میدن (قشنگه یا زشته) .
من این رو تائید نمیکنم، درسته که بعضی از بچه ها کم لطفی کردن اما خود شما هم بی تقصیر نیستی
وقتی شما برای کار خودت ارزش قائل نمیشی، چطور انتظار داری بقیه ارزش قائل بشن
بعدشم من دوست دارم اگه تو زمینه کاراکتر کار گذاشتم اونایی که تو این زمینه کار میکنن نظر بدن در صورتی که وقتی من از نظرات دوستان استفاده کنم پیشرفت میکنم نه اینکه به درجه استادی برسم بعد
بیام کارهامو برای فخر فروشی به دیگران نشون بدم ...
خیلی خوبه که شما به فکر پیشرفت هستید، و دوست دارید اساتید متخصص کارکتر سازی بهنون کمک کنند، اما شما حتی به خودتون زحمت نمیدید یک وایر بزارید اینجا چطور انتظار دارید بقیه نظر بدن
طبق قوانین انجمن بهتر که وایر از کار گذاشته بشه، البته بهتره که توی خود انجمن گذاشته بشه نه داخل یک وبلاگ
من یکی که به خودم زحمت نمیدم برم 50 تا صفحه توی یک وبلاگ رو بگردم تا یک وایر ببینم و فکر نمیکنم بقیه نیز همچین کاری بکنند
اگر شما حداقل لینک عکس وایر کارتون رو می گذاشتید بهتر از این نتیجه میگرفتید، خوب یا بد بودن کارکتر و چیزهایی که مدل سازی میشوند نیاز به وایر کار داره تا بشه در مورد مدلینگ نظر داد
اگر با "خسته نباشید اما خیلی زشته" مواجه میشوید، 80% قضیه تقصیر شماست مابقی متوجه دوستان هست
همون طور که گفتم بحث ارزش قائل شدن برای کار هست، وقتی شما وایر کارتون رو بزارید اساتید کارکتر ساز بهتر و حتما بیشتر از بقیه نظر میدهند و کمتر با "خسته نباشید زشته" مواجه میشوید
به نظرم قوانین انجمن در مورد قرار دان کار رو رعایت کنید به نفع خود شماست، چون حداقل دونفر کارکترساز وایر کار رو می بینند نظر میدهند