کار جدیدم برای اسکی یا سنوبرد....برچسب
cutiepie New Member Oct 27, 2007 #1 کار جدیدم برای اسکی یا سنوبرد....برچسب پیوست ها Sunny_Skulls.jpg 192.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 28, 2007 #4 قشنگه. فقط ميشه ارتباطش رو با اسنوبرد بگيد؟! يعني ربطي به مارك اسنوبرد داره؟ و اينكه مگه اصلا اسنوبرد ايراني هم داريم؟!
قشنگه. فقط ميشه ارتباطش رو با اسنوبرد بگيد؟! يعني ربطي به مارك اسنوبرد داره؟ و اينكه مگه اصلا اسنوبرد ايراني هم داريم؟!
AMiR Active Member Oct 28, 2007 #6 sara_is_nice_girl گفت: قشنگه. فقط ميشه ارتباطش رو با اسنوبرد بگيد؟! يعني ربطي به مارك اسنوبرد داره؟ و اينكه مگه اصلا اسنوبرد ايراني هم داريم؟! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم یه چیزی مثل اسپرت کردن ماشینه ، که استیکر می چسبونن بهش !! اسنوبرد هم این جوری اسپورت میشه
sara_is_nice_girl گفت: قشنگه. فقط ميشه ارتباطش رو با اسنوبرد بگيد؟! يعني ربطي به مارك اسنوبرد داره؟ و اينكه مگه اصلا اسنوبرد ايراني هم داريم؟! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم یه چیزی مثل اسپرت کردن ماشینه ، که استیکر می چسبونن بهش !! اسنوبرد هم این جوری اسپورت میشه
cutiepie New Member Oct 29, 2007 #7 galagoola گفت: رو چی چاپ میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... روی کاقزی که مخصوصه decal الان حنوز وقت نکردم
h-akhavan Member Oct 29, 2007 #8 سلام من اطلاع کمی راجع به " Snowboard Graphic" و "decal " داشتم ولی الان یادم نمی یاد، هرچند اسمشون خیلی برام آشنان! میشه لطفن یه توزیح جامع بدین! راستی راجع به "کاقزی" که اصلن اتلاعات ندارم راجع به اونم یه چیزایی بگید ممنون میشم
سلام من اطلاع کمی راجع به " Snowboard Graphic" و "decal " داشتم ولی الان یادم نمی یاد، هرچند اسمشون خیلی برام آشنان! میشه لطفن یه توزیح جامع بدین! راستی راجع به "کاقزی" که اصلن اتلاعات ندارم راجع به اونم یه چیزایی بگید ممنون میشم