کارها 3d max من ...

hessam art

New Member
سلام خدمت همه دوستان . من 3d max رو تازه یاد گرفتم و کارهایی که در زیر اوردم یه سری از کارهای تازه بنده هستند . البته کارهای من زیاد حرفه ای نیستن و جای کار زیاد دارن ولی اساتید حرفه ای این کار و اونایی که بلدن میخوام برای بهتر شدن کارهام نظراتشون رو هم بگن. با تشکر . حسام . . .

سلام آقا حسام گل ، به شما هم خوش آمد میگم !
در زمینه ی کارهاتون باید بگم با توجه به اینکه میگید تازه یاد گرفتید خوبه ...
در زمینه طراحی معماری خارجی زیباست و مسلمه که دستی هم توی معماری ساختمان دارید.
اما در زمینه نمای داخلی باید بگم منابع نور رو شما مشخص نکردید و فقط سایه ها مشخصه ، باید توی کارهای داخلی منابع نور مثل لامپ یا ... کاملاً باید مشخص باشه.
در این تصویر : http://picup.ir/share-2CD5_4B4658C6.html آسمون قرمزه که من دلیلشو نمیدونم چون نور خورشید افتاده توی خونه دیگه آسمون نباید قرمز باشه!
فکر میکنم باید tile متریال کامپوزیت رو در ساختمان دومی بیشتر کمتر کنید تا تکرار بیشتری داشته باشه ، در ضمن در کامپوزیت اگر از بامپ مپ هم استفاده کنید خیلی جذاب تر میشه ، سعی کنید نور خورشید حتماً در نمای خارجی باشه ، طبیعی تر میشه :wink:

در از شما میخوام از این به بعد کارهای خودتون در بخش گالری سه بعدی قرار بدید تا دوستان بیشتری نظر بدن ، پیشرفت خوبی هم داشتید.

موفق باشید :rose:

hessam art

New Member
مرسی دااش ، دمت گرم به خاطر راهنمایی هات . باشه عزیز ازین به بعد کارامو تو گالری میزارم .
در مورد نقدات باید بگم درست میگی ، من آبجکت برای منبع نور نداشتم و تازه تونستم دانلود کنم ، سعی میکنم تو کارای بعدیم بهتر کار کنم . . . .
میشه بگی بامپ مپ چیه ؟ اخه من تا الان ازش استفاده نکردم .

hessam art

New Member
سلام کارها ت حرف نداره با وی ری زدی یا منتال

مرسی داداش . من با defoult rendre ( رندر معمولی ) رندر گرفتم . هنوز کار با منتال ری و وی ری رو یاد نگرفتم . گفتم که تازه کارم و کارام هنوز خیلی اشکال داره تا یه کار خوب در بیاد

آقا درخت ساختن خیلی سخته سعی کن اول از مدل های ساده تر شروع کنی ، الآنم مدل سازیت خوبه ولی اول سراغ درخت نرو :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا