اگر واسه كاره اوله كه خيلي خوبه و واقعا خسته نباشي
وي ري برنامه نيست يه پلاگين دوست گلم
1 – در مورد كاره اولت بايد بگم ايشالا بدها نبايد انقدر نويز تو صحنت باشه كه ميتونه از چند عامل باشه كه مهمترينش
Noise threshold باشه 2 – فكر كنم اندازه كاره اولت كه بايد كمي تمركز كني تا بفهمي چيه يكم نا ميزونه يا زاويه دوربين مورد داره اگر 3 – اگر اشتباه نكنم اين چند دهنه مغازست درسته؟؟؟ولي از لحاضه اجرا خيلي بعيده اجرا بشه... 4 – اين نوشته سردر به چي وصله منكه نفهميدم 5 –اين سازه بالاي مغازه ها مثله فلكسي ميمونه كه خيلي فكر اشتباهي اگر بخواي اينو كار كني چون جلو باد وبارون گرد و خاك و...دوم نميآره البته اگر اجرا بشه كرد توي اون ابعاد. 6- در مورد كاره دوم صندلي ها و رفلكت پايهاش خيلي خوب شدن 7 – حوصله نداشتي وايسي رندرت تموم بشه و اين خيلي بده 8 – رو زمين آب ريخته شوخي كردم رفلكت پاركت زياده بامپش هم بايد كم بشه 9 – فريم دور پنجره خيلي رفلكتش بالاست 10 – منبع نور كجاست كه سايه گلدونت افتاده رو ديواره 11 – متريال روي ميز منشي خوب در نيومده بايد درست يو وي بشه 12 – حيف نيست تو كه وقت گذاشتي چرا ميزي كه گذاشتي انقدر گندو...اطلا فضا تو خفه كرده 13 – البته بازم هست ولي دوست جديد و خوب من سعي كن هم از لحاضه طراحي هم از لحاظ مكس پشتكاره بيشتري به خرج بدي و يه پيشنهاد اگر كم حوصله اي مكس بي خيال شو خيلي رك گفتم اگر وقت و حوصله نزاري هيچ وقت نميتوني پيشرفت كني منتظر كاراي بهترت هستم