کارت ویزیت

با سلام خدمت دوستان عزیز....
ممنون می شم اگه قابل بدونید و نظر بدین....
و بگین که به ترتیب کدومشون بهترن....
و اینکه به نظر شما برای هر کدوم از اینا چه نوع چاپی مناسبه و زیباتر در میاد؟....

پیوست ها

• Blue.jpg
    Blue.jpg
    71.7 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • Orange.jpg
    Orange.jpg
    73.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
آخرین ویرایش:

kambiz-g

Member
سلام
به نظر من دومي بهتر شده
اگه بتوني فونت آدرس سايت رو عوض فكر كنم بهتر بشه

يا علي

كامبيز

Mandana

Active Member
دومی قشنگ شده مصطفی جان
فقط یه چیزی
گمونم با تینت رنگ آبی آسمانی کار بشه جذابیت بیشتری داره، ینی به خبر بیشتر میخوره
اگه هم لوگو طرح کلیپ آرت نباشه و جدی باشه گمونم در جدیت منبع خبری تون تاثیر زیادی داره
موفق باشید

h.khafan

Active Member
به نظرم اولی جالب تره.

اگه رنگ نارنجیه پایین و او استروک نارنجی دور نوشته رو تغییر رنگ بدی فکر کنم جالب در بیاد. البته نظر شخصیمه چون از رنگ نارنجی زیاد خوشم نمیاد.

hyazdi

Active Member
دومی قشنگ شده اما به نظرم نارنجی اون زیادی پررنگه . فکر کنم اگه 10 یا 20 درصد ازش کم شه (مثل نارنجی کار سوم) قشنگتر از آب در بیاد

navidba

Well-Known Member
سه تاش قشنگه ولی اگه بجای تغییر رنگ بک گراند بک گراند رو تاحدودی عوض می کردی نه همش فقط قسمتی از اون رو

shirini_forush

Well-Known Member
اولی و دومی (از سمت راست) بهتر شده.
البته اینا که کارت ویزیت نیست! کارت ویزیت برای اشخاص، ادارات، ارگانها یا فروشگاه هاست، نه برای سایت.
این میشه تراکت تبلیغاتی... البته سایزش به تراکت هم نمیخوره!

اين کارت هم براي معرفي و ارايه آدرس سايت در نظر گرفته شده است...البته در ابعاد کارت ويزيت ... اشکالي داره....

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته من 2 تا کار بیشتر نمیبینم اینجا.

در مورد اونی که زمینه نارنجی داره چون خودم عاشق رنگ نارنجی هستم میگم که قشنگ شده! ولی اگر بخوایم در مورد موضوع کارت نظر بدیم باید بگم اون زمینه آبیه بیشتر به موضوع میاد. البته به شرطی که اون کادر پایین کارت که آدرس سایت روش نوشته شده رو هم از طیف آبی کار کنی.

در کل طرحای قشنگی شدن.
موفق باشی.

kambiz.elf

Member
سلام

آقا مصطفی به نظر من اگه او تخته شاسی رو رو نارنجی بزاری . اولی بهتر از دومی هست . از نظر رنگبندی .

ولی اگه من این کارو کرده بودم دومی به جای نارنجی سرمه ای کار میکردم اون پایین که اسم سایت هست .

بعد هم کتون به نظرم چاپ بشه خوب خودشو نشون بده .

موفق باشی

mostafa_cs

Well-Known Member
اون آبیه خوبه منتهی اگه سایه نوشته ی"لحظه به لحظه"رو برداری فکر کنم بهتر بشه.
اون مانیه هم درست میگه اگه شما به جای استفاده از کلیپ آرتهای آماده یه لوگو میزدی با کلاس تر میشد.
با نظر سفیر هم تقریبا موافقم.
یا حق...

nasrin jooon

New Member
سلام به نظر منم اگه قسمت پایین کارت نارنجی سرمه ای بشه چون مکمل هستن کا شیکی میشه
و در ضمن برای چاپ کتون با این همه رنگ تو کارتت کار شکی در نمی اد سلیفون مات شیک تره

جدیدترین ارسال ها

بالا