کارت ویزیت

سلام ممنون میشم نظرات خود را در مورد کارتم بدونم
و ایرادهای کارمو بدونم

آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
طرح خوبی شده دوست خوبم:)
ولی با فونت کلمه ی تبلیغات زیاد حال نکردم+ طرحت هم خیلی سادست.

kambiz-g

Member
بكگراند كارو عوض كن
فونت تبليغات رو عوض كن
شگه ناراحت نمي شي در كل جالب نشده

Shouli

Active Member
سلام : خیلی طرح شما سادست ... همین طور که دوستان گفتند باید روی فونت ها کار کنی -- این فونتها بهش نمیاد .

hes_r

Member
بک گراندش خیلییی ساده شده خدایی

یه بکگراند توپ بذار سرش بعد زیبا میشه و جای بحث داره

Shouli

Active Member
به نظر من یه پترن باحال بزار اگه بگراند سخته بسازی -- خیلی قشنگ میشه ...

دوست خوب من فکر می کنم کارت هنوز خامه و خوب پخته نشده . به نظرم اگه روش کار کنی و به قول بچه ها بک گراند قشنگی واسش بذاری کار خوبی باشه .الان خیلی خالیه . بازم روش کار کن . موفق باشی.
eggs.gif

Ali 59

Well-Known Member
دوست خوب خسته نباشی ولی کار به نظر این حقیر به سوژه کاملتری نیاز داره.. نکاتی که بچه ها اشاره کردند رو اعمال کنی حتماً بهتر خواهد شد....موفق باشی

amohaqqeq

Member
دوست عزيز طرح خوبيه
اما واقعيتش رو بخواي خيلي ساده كار كردي البته هميشه زيبايي در ساده گي هست اما نه اينجوري
چاكرت علي

بازم ممنون میشم ایرادهای کارمو بدونم به نظر خودم از طرح قبلیم خیلی بهتر شده

Ali 59

Well-Known Member
بله الان خیلی بهتر شد... اون نقطه بزرگ و تبلیفات داخلش خیلی ایده خوبیه
Art Advertising بیش از حد ایتالیک شده
سبک فونت Art Advertising خوبه ولی نه این فونت.. چون زیاد خوانا نیست و فونتهای زیباتری هم هست.
آیا کار تک رنگه قراره چاپ بشه ؟
اگه جواب منفیه از یک رنگ دیگر هم میتونی استفاده کنی که مکمل هم بشن
دور کار یه کادر فرضی میذاشتی تا اینجا لبه های کارت مشخص بشه بد نبود. و البته سایز کوچتر
بک گراند هم میتونی بصورت کمرنگ تو مایه و سبک و سیاق نقطه بزرگ و تبلیغات کار کنی..
موفق باشی

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
سلام
كار اول همينطوري كه دوستان گفتن . خيلي بي روح شده من باحاش حال نكردم به عنوان كارت ويزيت جاي كه خودش مي خواد مشتري براي تبليغات جمع كنه . دومي هنر تبليغات خوب در اومده ولي اين رنگ فكر نكنم زياد جالب باشه كه استفاده مي كني . ميتوني از رنگهاي بيشتري استفاده كني. موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا