اینم از کات ویزیتش روشه ! پشتش رو بعدا طراحی میکنم!! نظر دوستان؟!
amdvb New Member Jun 14, 2011 #1 اینم از کات ویزیتش روشه ! پشتش رو بعدا طراحی میکنم!! نظر دوستان؟! پیوست ها alavil.jpg 195.4 کیلوبایت · بازدیدها: 67
Alireza Saeedi Active Member Jun 14, 2011 #2 قشنگ شده !! ولی من کلا با کارت ویزیت های شلوغ مخالفم . . .
MOSTAFA کاربر فعال Jun 14, 2011 #4 کلیت کار خوب شده، طرح توسی بهتر شده! البته از لحاظ ارتباط با موضوع میتونیت بهتر باشده، چه در طرح لوگو و چه در آلمان های به کار رفته... موفقیتـ
کلیت کار خوب شده، طرح توسی بهتر شده! البته از لحاظ ارتباط با موضوع میتونیت بهتر باشده، چه در طرح لوگو و چه در آلمان های به کار رفته... موفقیتـ
سلام برحسین Member Jun 15, 2011 #9 خسته نباشید همه چیز عالی است فضای کار ورزشی به نظر نمیاد فونت علوی رو با اجازتون نپسندیدم ولی کار منسجم و زیبایست
خسته نباشید همه چیز عالی است فضای کار ورزشی به نظر نمیاد فونت علوی رو با اجازتون نپسندیدم ولی کار منسجم و زیبایست
Tsobh.com Well-Known Member Jun 16, 2011 #11 اینجا تایپو علوی بهتره کار هم خوب شده فونت های فوتسال و .... ر. عوض کنی بهتر هم می شه و فاصلشون رو از هم کن ، سایزش رو هم کوچیک تر کن
اینجا تایپو علوی بهتره کار هم خوب شده فونت های فوتسال و .... ر. عوض کنی بهتر هم می شه و فاصلشون رو از هم کن ، سایزش رو هم کوچیک تر کن
Mj Well-Known Member Jun 17, 2011 #13 خیلی قشنگ شده از طرف طوسیش وحشتناک خوشم اومد با alireza دوست گل و خوب خودم هم در مورد شلوغ بودن کارت مخالف این کارت اونقدرا هم شلوغ نیست...! خسته نباشی
خیلی قشنگ شده از طرف طوسیش وحشتناک خوشم اومد با alireza دوست گل و خوب خودم هم در مورد شلوغ بودن کارت مخالف این کارت اونقدرا هم شلوغ نیست...! خسته نباشی