کارت ویزیت من 2

باز هم سلام خدمت همگی دوستان خصوصا اون هایی که از دستم خسته شدن
این هم یه کارت ویزیت دیگه
از راهنمایی هاتون ممنونم
لطفا نواقص یا نکات مثبت کار رو بهم بگید وبا عرض پوزش فقط خوب یا بد شده خالی نگید
فدای همگی تووووون

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    748.9 کیلوبایت · بازدیدها: 101
  • 2.pdf
    142.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16

winsent

Banned
سلام.
کار بدی نشده اما به نظرم خیلی شلوغ پلوغش کردی و فونت های خوبی هم به کار نبردید!
موفق باشید...

SPD

Member
ببخشید که اینو میگم اما من هیچ نکته ای راجب Graphic Designer داخل این کارت نمی بینیم ... یه سری فونت و رنگ بندی فوقالعاده زیاد ...

یه پیشنهاد ... بهتره رنگبندیهات رو کم کنی .. چون تو چاپ خیلی به مشکل بر میخوری .. یعنی اگه این چاپ شه و کارتش رو ببینی دلت رو میزنه ..

موفق باشی .... :rose:

mrtnet

Member
سلام

طبق حرفی که دوست ما زد اصلا این کارت تو چاپ خیلی از لحاظ رنگی بد در میاد و اینکه شما که دارید کار طراحی میکنید باید از یسری استاندارد پیرویی که برای خودتون اونا ثابت باشه به عنوان مثال از یک یا دو فونت بیشتر نشه از چند رنگ خاص استفاده بشه ولی اینجوری شما هر چی دم دستون بوده استفاده کردید ..!!!

موفق و پیروز باشید

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
ببینید دوست من هر کاری یه اصولی داره .. شما دارید تمام اصول رو نقض میکنید
من خودم تا حالا یه سری نکات رو یاد گرفتم میگم شاید به درد شما هم بخوره :
اول از همه اینکه روانشناسی رنگ ها حتما کمکتون میکنه
دوم نمونه کارت های ویزیت رو از سایت دانلود کنیدو حتما ببینید که هم ایده بگیرید و هم نحوه ی کار بیاد دستتون
سوم از تنوع رنگی زیاد استفاده نکنید ... یک یا دو رنگ کافیه ( البته رنگ های مناسب )
چهارم چند مجموعه فونت خوب و قوی دانلود کنید و ازشون استفاده کنید
پنچم از همه ی ابزار ها استفاده نکنید نیازی نیست تمام قسمت های یه کارت ویزیت پر شه از عکس و نوشته
و...
ببخشید امیدوارم ناراحت نشده باشید من اینارو واسه بهبود کار گفتم
:green:
:paint:

MOSTAFA

کاربر فعال
سلام
دوم نمونه کارت های ویزیت رو از سایت دانلود کنیدو حتما ببینید که هم ایده بگیرید و هم نحوه ی کار بیاد دستتون
سوم از تنوع رنگی زیاد استفاده نکنید ... یک یا دو رنگ کافیه ( البته رنگ های مناسب )
پنچم از همه ی ابزار ها استفاده نکنید نیازی نیست تمام قسمت های یه کارت ویزیت پر شه از عکس و نوشته
و...
:green:
:paint:
با نظر to remember sb موافقم:rose:

از نظرتون خیلی ممنونم راستش زیاد با این قضیه ی استاندارد و استفاده از یکی دو تا فونت موافق نیستم البته در این کار هم 1 فونت فارسی و 2 یا نهایتا 3 فونت انگلیسی استفاده شده در واقع من تعبیر دیگه ای از نظرت میکنم که از این جهت 100% موافقم :کار بیشتر فرمالیستی شده و ایده ی خاصی پشتش نداره باز هم ممنون موفق باشید

سلام
و...

از راهنماییت خیلی ممنونم در حقیقت همه ی موارد گفته شده مورد قبولم هست
اما در رابطه با اصول یه سوالاتی برام هست
مگراکسپرسیونیسم قواعد امپرسیونیسم رو نقض نکرد یا کوبیسم تمام قواعد کلاسیک گری را زیر پا نذاشت یا حتی پوستر های روانگردان دهه 60 خودشون نوعی آنتی گرافیک نیستن که به جای خوانا بودن دچار عدم خوانایی هستن
راستش یکی دو تا رنگ من رو یاد کارهای سوپر ماتیسم میندازه
امیدوارم باز هم کمکم کنی ممنونم

:rose:

mjamali

Member
سلام.در کل بد نشده.graphic design v یکم ناجور شده.حجم تصویر هم زیاده.در ضمن رنگها باید بهید با هم تناسب داشته باشند

به نظر من اول از همه بهتره واسه نمايش كارت توي اينجا از يه بكگراند خنثي تر استفاده كني ... رنگش خيلي تو چشه ... ( بكگراند صفحه ، نه كارت )
نوشته Graphic Design هم دو تا كلمه ش با هم همخوني نداره و بيش از حد متفاوته ...
رنگ سبز "طراح گرافيك" هم مي تونه بهتر باشه :rose::wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا