کارت ویزیت من (لطفا نظر)

درود
دوستان مدتی بود که می خواستم یه کاری واسه خ.دم درست کنم که این هفته سرم خلوت شد و دست به کار شدم لطفا انتقاد کنید که اصلاحش کنم بعد چند نکته:
1- می دونم رنگ طلای توی چاپ درست نمیشه به نظرتون این ترکیب رنگ بد نمیشه
2- توی چاپ تا چه اندازه افت کیفیت داره ؟
3- چه کاغذی البته ارزون باشه؟ مات یا براق؟

البته کارت بیشتر جنبه ی شخصی داره تا کاری

لطفا اساتید حوصله کنندیه نگاه به کار آماتور ما کنند !:rose:

پیوست ها

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    124.8 کیلوبایت · بازدیدها: 69

sh1 graphic

Well-Known Member
1- می دونم رنگ طلای توی چاپ درست نمیشه به نظرتون این ترکیب رنگ بد نمیشه
2- توی چاپ تا چه اندازه افت کیفیت داره ؟
3- چه کاغذی البته ارزون باشه؟ مات یا براق؟

1-اگه چاپخونه و نوع کاغذ عالی باشه خوب در میاد(من از این نوع کار داشتم)
2- اینم همون جواب 1 رو داره
3- مات بهتره به نظر من

اما در مورد طراحی کارت:
تکست SINA SALAHI رو میتونستی با یه تاپیو گرافی عالی بزنی ، بیشتر هم جلب توجه میکرد
به نظر من اون فونت پشت کارت رو هم عوض کن

موفق باشی دوست عزیز :rose:

Mohammad

Member
سلام ،

فونت ها زیاد جالب نیستن ...

یک سوال : از طرح آماده استفاده کردی یا خودت درست کردی ؟ چون بقیه جاهای کار با نوشته ها اصلا در یک سطح نیستن ...

rohnaz

Well-Known Member
.بنظر من فونت هارو عوض کنی بهتره .میتونی از فونت های کلاسیک استفاده کنی چونکه وکتورای بکار بردتون به همین اسم هستن.در کل نه (نوشته ها) اما ترتیبش خیلی خوبه و...
ممنونم:rose:

با سلام:
.بنظر من فونت هارو عوض کنی بهتره .میتونی از فونت های کلاسیک استفاده کنی چونکه وکتورای بکار بردتون به همین اسم هستن.در کل نه (نوشته ها) اما ترتیبش خیلی خوبه و...
ممنونم:rose:
ممنون واقعا به نظر من سخت ترین قسمت کار فونته!!! هیچوقت چیز درست حسابی پیدا نمی کنم بازم ممنون

فونت ها زیاد جالب نیستن ...

یک سوال : از طرح آماده استفاده کردی یا خودت درست کردی ؟ چون بقیه جاهای کار با نوشته ها اصلا در یک سطح نیستن ...

می دونم فونت ها خوب نیست ولی چیز بهتری پیدا نکردم بازم می گردم ممنون.
2- نه طرح آماده نبود البته وکتور های مختلفی رو به کار بردم ولی نه آماده نبود.

از sh1 graphic عزیز هم به خاطر نظراتش ممنون مفید بود.

در کل از دوستان ممنونم پس اینجوری که من برداشت کردم فقط باید یه فکری برای فونت ها کنم باقی خوبه؟!

میشه دوستان اگر فونت خوبی میشناسند معرفی کنند

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
فونت خوب رو شما باید توی کار استفاده کنید تا به نتیحه مطلوب برسید
سبک کارت شما زیباست، فقط باید وقت و دقت بیشتری روی فونت ها بذارید.

موفق باشید
:rose:

MohammadGh

Well-Known Member
ايدت خوبه
ولي همين طور كه دوستان گفتن بايد رو فونتا بيشتر كار كني ( هر چي ساده تر زيباتر )
موفق باشي

legendarp

Well-Known Member
خود کارت دیزایتنش خوبه اما فونت ها خیلی نامعنوس هست
واسه روی کارت از فونتهای نازک استفاده کن واسه پشت هم فونت رسمی و زیاد از لایر افکتهایی که کار رو از توازن در میاره استفاده نکن یا اینکه تاثیرشون رو خیلی کم کن کثات اسمت رو که به اون بزرگی نوشتی رو می تونی از نظر من می تونی با یه فونت خیلی مناسب تر یه کم ریز تر و شاید باریک به طرح خاص و بدون اوتر گلو ( درخشندگی خارجی ) و سه سری افکتهای دیگه بزنی ساده تر خوب میشه یه کم کار کن بعدی رو بزار همینجا راهنماییت می کنیم
-------------------
اما واسه چاپش هر جوری چاپ کنی هرگز این رنگهایی که زدی در نمیاد چون رنگ طلا که اینجوری نمیشه مگر اینکه طلاکوب کنی که اونم کلیشه اش رو باید بسازی و هزینه بر دار میشه خیلی زیاد ولی کار باکلاسی میشه
اما این رنگهایی هم که زدی توی چاپ در نمیاد چون فرم کارت ویزیت فرم اختصاصی نیست و ناظر چاپ نداره و فرم عمومی هست واسه همین میانگین رنگ گرفته میشه و چون کارتت کاملا مشکی داره و تیره هست به احتممال 98% بر عکس اون چیزی میشه که توی میخوای
----------
پس سعی کن واسه کارهای فرم عمومی از رنگهایی که توی چاپ راحت در میاد استفاده کنی و از رنگهایی که احتیاج به فرم اختصاصی داره استفاده نکنی و یا اینکه زیاد استفاده نکنی
»ثلا نارنجی ، قهوه ای ، بنفش ، مشکی یه دست ، خاکستری
آوصلا توی فرم های عمومی ترام کار خراب میشه پس مواظب باش کار باطله نکنی
--------
راتس نهایت پیشنهاد واسه چاپ کارتت از نظر من اینه که اگر می خوای رنگهای طلاییش خوب نشون بدن باید اول بری و اونجایی که می خوای چاپش کنی حرف بزنی یا اینکه نمونه کارهیی زیادی از چاپشون ببینی تا بدونی چه رنگی بگیری که رنگ طلایی کارت خوب در بیاد البته باید با رنگ زردو نارنجی بازی کنی و اگر می خوای واقعا توی چشم بزنه باید به صورت لمنت مات با یووی موضعی بزنی که اون قسمت های طلاییش موضعی بشه و براقی پیدا کنه و توی چشم بیاد وگرنه راه دیگه کلیشه است که البته هم هزینه بر دار هست هم فکر نکنم چایی قبول کنه واسه کارت ویزیت
----------
موفق باشی

moslancer2

Member
دوست عزیز سلام... من هم با دوستان موافقم دیگه نباید بگم... فقط فونتها مشکل داره...
درباره چاپ رنگ طلایی هم باید بگم که رنگهای طلایی و نقره ای اگر بخوایم که همون رنگ مثل واقعی دربیاد جز رنگهای خاص هستن که با چاپ مخصوص همراه هست که معمولا بالای چهار رنگ کار میکنن... و بخاطر خاص بودن و هزینه داشتن بیشتر در کارهای سفارشی و کاتالوگ ها و مجللات تبلیغاتی خاص انجام میشه و اینکه بصورت تعداد هزینه کم میشه...
درباره کارت هم که همون مورد فونتها رفع بشه کار خوبی میشه اما یه مورد دیگه من فکر کنم از رنگ طلایی به این حالت هم گذر کنید تا به رنگی استاندارد تر در چاپ کارت برسید.. :rose:
موفق باشید ... حق نگه دار :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا