کارت ویزیت عینک فروشی

mf_sign

Member
سلام نادر جان
هنگامی از خط نستعلیق استفاده کن که هر دو کلمه در یک خط باشند در اینجا خط عینک را فونتهای کتابی استفاده کن کلمه شهروند را اگه بکشی (نسعلیق) زیباتر میشه
نقطه ی عینک فاصله زیادی با کلمه داره سرکاف عینک بیشتر باید بخوابه البته این مشکل نرم افزاره یعنی سرکاف کلمه عینک باید طوری باشه که وقتی ادامه میدی مثل س کشیده بشه
همه خطها مشکی شده نیم بک گراند خاکستری... آدرس نیم بک گراند مشکی یکی از فونتها هم که مشکی دور زرده... برای آدرس هم سعی کن اینطور بنویسی
کرمانشاه - میدان شهرداری سابق. خیابان دبیر اعظم (خط تیره بعد . )
موفق باشی

nader918

Well-Known Member
سلام نادر جان
هنگامی از خط نستعلیق استفاده کن که هر دو کلمه در یک خط باشند در اینجا خط عینک را فونتهای کتابی استفاده کن کلمه شهروند را اگه بکشی (نسعلیق) زیباتر میشه
نقطه ی عینک فاصله زیادی با کلمه داره سرکاف عینک بیشتر باید بخوابه البته این مشکل نرم افزاره یعنی سرکاف کلمه عینک باید طوری باشه که وقتی ادامه میدی مثل س کشیده بشه
همه خطها مشکی شده نیم بک گراند خاکستری... آدرس نیم بک گراند مشکی یکی از فونتها هم که مشکی دور زرده... برای آدرس هم سعی کن اینطور بنویسی
کرمانشاه - میدان شهرداری سابق. خیابان دبیر اعظم (خط تیره بعد . )
موفق باشی
دمت گرم استفاده کردیم موفق بشی
یا علی مدد

+Mohammad+

Well-Known Member
اشکالاتتون :
1-به کل کارت ویزیت یه استایل اعمال کردید ( دور کارت ها رو ببینید .. منظورم اونا هستش )
2-هنگامی که پس زمینه سفید است از Stroke ــه زرد استفاده نکنید.
3-Brush های گل اضافی هستند ...

توی فونت ها واقعا پیشرفت کردید ... همینطور توی رنگبندی و استایل بندی...

ایام به کام - موفق باشید.
یا علی

nader918

Well-Known Member
اشکالاتتون :
1-به کل کارت ویزیت یه استایل اعمال کردید ( دور کارت ها رو ببینید .. منظورم اونا هستش )
2-هنگامی که پس زمینه سفید است از Stroke ــه زرد استفاده نکنید.
3-Brush های گل اضافی هستند ...

توی فونت ها واقعا پیشرفت کردید ... همینطور توی رنگبندی و استایل بندی...

ایام به کام - موفق باشید.
یا علی

دستت درد نکنه داداش در ر مورد استایل ها از بی تجربگیم بود .
ودر مورد فونتا،چیکار کنیم شاگردتیم
دادا
یا علی عزیز دلم

dashlat

Member
رنگ زرد با زمینه نارنجی بهتره اما نه اینکه کلن نارنجی پر رنگ یکم باید ماسمالیش کنی
البته نظر منه

Arazar

Member
درود!
در کل طرحتون زیبا هست ولی نکاتی هست که فکر میکنم نیاز به بازبینی داره!

• استفاده از نرم افزارهای نوشتار نستعلیق مثل میرعماد و... جهت زیبایی بیشتر عنوان
  • استفاده از المان های متناسب با فعالیت های مورد نظر (به نظرم گل و بوته مناسب نیست برای عینک)
  • فونت انگلیسی استفاده شده صرفا برای مخاطب فارسی زبان جنبه زیبایی داره و اگر هدف خوانایی برای مخاطب فارسی زبان باشه (اصلا خوانا نیست)
  • پشت کارت فکر میکنم خیلی شلوغ شده و در نگاه اول بیننده رو از موضوع اصلیش دور میکنه
  • پس زمینه مشکی برای نمایش نام فرد مورد نظر بایستی کم رنگ تر بشه منظورم اینه که گرادینت (تدارج رنگ) خیلی کشیده شده و ترکیبش با حاشیه زرد رنگ بالا چندان جالب نیست
منتظر طرح های زیباتری از شما هستم!
پیروز باشید.

nader918

Well-Known Member
درود!
در کل طرحتون زیبا هست ولی نکاتی هست که فکر میکنم نیاز به بازبینی داره!

• استفاده از نرم افزارهای نوشتار نستعلیق مثل میرعماد و... جهت زیبایی بیشتر عنوان
  • استفاده از المان های متناسب با فعالیت های مورد نظر (به نظرم گل و بوته مناسب نیست برای عینک)
  • فونت انگلیسی استفاده شده صرفا برای مخاطب فارسی زبان جنبه زیبایی داره و اگر هدف خوانایی برای مخاطب فارسی زبان باشه (اصلا خوانا نیست)
  • پشت کارت فکر میکنم خیلی شلوغ شده و در نگاه اول بیننده رو از موضوع اصلیش دور میکنه
  • پس زمینه مشکی برای نمایش نام فرد مورد نظر بایستی کم رنگ تر بشه منظورم اینه که گرادینت (تدارج رنگ) خیلی کشیده شده و ترکیبش با حاشیه زرد رنگ بالا چندان جالب نیست
منتظر طرح های زیباتری از شما هستم!
پیروز باشید.

در مورد نرم افزار های خوش نویسی از کلک استفاده کردم
ولی در مورد فونت انگلیسی برای زیبایی هستش و جنبه ی خوندن نداره
و در مورد سایر نظرات تجدید نظر میکنم
خیلی استفاده کردیم دمت گرم
یا علی

Adobe.Alavi

Active Member
با سلام
خیلی ها هستن همین کارت کارشون راه میفته ولی
از نظر من:

- روی چیدمانش بیشتر کار کن.
- از وکتور فلورال کمتر استفاده کن
- همونطور که دوستان گفتن زرد با سفید زیاد جالب نیست.
- فاصله ها رو از هم رعایت کن.
- با یک چیدمان مناسب میتونی شماره تلفن رو هم درست تر کنی که به درستی خوانا باشه .
- اگه از فونت نستعلیق استفاده میکنی نهایت زیبایی رو بهش بده . و بهتره نستعلیق شکسته با نرم افزار کلک یا... بنویسی.
- از هر طرف 3 میل را هم رعایت کن.

nader918

Well-Known Member
با سلام
خیلی ها هستن همین کارت کارشون راه میفته ولی
از نظر من:

- روی چیدمانش بیشتر کار کن.
- از وکتور فلورال کمتر استفاده کن
- همونطور که دوستان گفتن زرد با سفید زیاد جالب نیست.
- فاصله ها رو از هم رعایت کن.
- با یک چیدمان مناسب میتونی شماره تلفن رو هم درست تر کنی که به درستی خوانا باشه .
- اگه از فونت نستعلیق استفاده میکنی نهایت زیبایی رو بهش بده . و بهتره نستعلیق شکسته با نرم افزار کلک یا... بنویسی.
- از هر طرف 3 میل را هم رعایت کن.

ممنون که اشکالاتم رو بهم گفتی
یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا