دمت گرم استفاده کردیم موفق بشیسلام نادر جان
هنگامی از خط نستعلیق استفاده کن که هر دو کلمه در یک خط باشند در اینجا خط عینک را فونتهای کتابی استفاده کن کلمه شهروند را اگه بکشی (نسعلیق) زیباتر میشه
نقطه ی عینک فاصله زیادی با کلمه داره سرکاف عینک بیشتر باید بخوابه البته این مشکل نرم افزاره یعنی سرکاف کلمه عینک باید طوری باشه که وقتی ادامه میدی مثل س کشیده بشه
همه خطها مشکی شده نیم بک گراند خاکستری... آدرس نیم بک گراند مشکی یکی از فونتها هم که مشکی دور زرده... برای آدرس هم سعی کن اینطور بنویسی
کرمانشاه - میدان شهرداری سابق. خیابان دبیر اعظم (خط تیره بعد . )
موفق باشی
اشکالاتتون :
1-به کل کارت ویزیت یه استایل اعمال کردید ( دور کارت ها رو ببینید .. منظورم اونا هستش )
2-هنگامی که پس زمینه سفید است از Stroke ــه زرد استفاده نکنید.
3-Brush های گل اضافی هستند ...
توی فونت ها واقعا پیشرفت کردید ... همینطور توی رنگبندی و استایل بندی...
ایام به کام - موفق باشید.
یا علی
درود!
در کل طرحتون زیبا هست ولی نکاتی هست که فکر میکنم نیاز به بازبینی داره!
منتظر طرح های زیباتری از شما هستم!
- استفاده از نرم افزارهای نوشتار نستعلیق مثل میرعماد و... جهت زیبایی بیشتر عنوان
- استفاده از المان های متناسب با فعالیت های مورد نظر (به نظرم گل و بوته مناسب نیست برای عینک)
- فونت انگلیسی استفاده شده صرفا برای مخاطب فارسی زبان جنبه زیبایی داره و اگر هدف خوانایی برای مخاطب فارسی زبان باشه (اصلا خوانا نیست)
- پشت کارت فکر میکنم خیلی شلوغ شده و در نگاه اول بیننده رو از موضوع اصلیش دور میکنه
- پس زمینه مشکی برای نمایش نام فرد مورد نظر بایستی کم رنگ تر بشه منظورم اینه که گرادینت (تدارج رنگ) خیلی کشیده شده و ترکیبش با حاشیه زرد رنگ بالا چندان جالب نیست
پیروز باشید.
حتما نغییر ش میدمعالی بود
فقط فونتت stroke زرد داشت کمی بد دیه میشه
خسته نباشی.
سلام . کار قشنگی شده فقط اون نوار مشکی رنگ بالا یه کم توی ذوق میزنه
با سلام
خیلی ها هستن همین کارت کارشون راه میفته ولی
از نظر من:
- روی چیدمانش بیشتر کار کن.
- از وکتور فلورال کمتر استفاده کن
- همونطور که دوستان گفتن زرد با سفید زیاد جالب نیست.
- فاصله ها رو از هم رعایت کن.
- با یک چیدمان مناسب میتونی شماره تلفن رو هم درست تر کنی که به درستی خوانا باشه .
- اگه از فونت نستعلیق استفاده میکنی نهایت زیبایی رو بهش بده . و بهتره نستعلیق شکسته با نرم افزار کلک یا... بنویسی.
- از هر طرف 3 میل را هم رعایت کن.