کارت ویزیت - خوشحال میشم نظرتونو بدونم

rohnaz

Well-Known Member
سلام.خوش اومدین به اینجا
زیباست .بنظرم کار متفاوتی رو ارائه دادی.از طرف روشن کار خیلی خوشم اومده.اما نمیشه از طرف تاریکش چشم پوشی کرد.
در حدی نیستم که انتقاد کنم،یعنی من ایرادی رو ندیدم که بگم
ممنونم

hdnsoft

Well-Known Member
:rose:سلام کار زیبایی شده و همچنین وروداولین نمونه کارتون رو به جمع خانواده بزرگ مجید آنلاین خوش آمد میگم از طرف همه مجید آنلاینی های عزیز:paint:

BENgraph

Member
تشکر از دوستان

درود

ممنونم از تمام دوستانی که نظر دادن : hdnsoft - rohnaz - OSX - SajadCG - Tsobh.com - MohammadGh
تقدیم به همه تون :rose:
اول ببخشید که روی دوم رو هنوز نتونستم بزارم ، آخه رو پی.سی مه منم الان بهش دسترسی ندارم

دوم : جناب Tsobh.com
اگه ممکنه اینجا یا تو پ.ام یه توضیحی راجع به مشکلات رنگیش بدید آخه حدوده دو ساله گرافیک چاپ کار نکرده بودم (البته رنگهای این ویزیت تو چاپ خوب در اومد خداروشکر) پلت رنگمم گم کردم از روی حدس و گمان رنگهای نارنجی رو زدم

اگه کسی از دوستان پلت رنگ چاپی فتو شاپ رو داره ممنون میشم برام بفرسته یا تو همین تاپیک بزاره بقیه دوستان هم اگر خواستند استفاده کنند (اگرم که هست لطفا لینکش کنید :rose: ) ممنون

سوم هم خب دیگه چند تا کار زدم بدک نشده دارم یکیشو اگه فردا خونه بودم میزارم

قربان همه :)

R-med

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
ولی به نظرت تو موقع چاپ ؛ بازم به این قشنگی در میاد ؟

bashir134

Active Member
دومی تناسب رنگی بسیار زیبایی داره بااینکه از کارهای ساده بیشتر خوشم میاد این یکی خیلی خوب شده

اولی می تونه بهتر باشه
impossible is nothing ...

:rose:

BENgraph

Member
پاسخ

خیلی قشنگ شده
ولی به نظرت تو موقع چاپ ؛ بازم به این قشنگی در میاد ؟
درود دوست من

والا ... آره ! حتی از این هم ترکیب رنگیش میتونه جذاب تر در بیاد ! چه طوری ؟؟

با نصب پروفایل رنگی چاپخونه روی سیستم و استفاده از اون در لی اوت نهائی .. به همین سادگی ! به همین خوشرنگی :green: (یادمه قدیما با پلت کار میکردیم ... همیشه هم دردسر داشتیم !! تا اینکه اخیرا یه چاپخونه پیدا کردم (که زیر بته ای نباشه :green: ) و باهاش صحبت کردم راجع به پلت و مدیرش اینو پیشنهاد کرد ... تا حالا هم تمام کارهایی که بهش دادم واقعا رنگاشون فوق العاده شدن (البته بطور عمومی سخت میشه پروفایلشونو گرفت)

دومی تناسب رنگی بسیار زیبایی داره بااینکه از کارهای ساده بیشتر خوشم میاد این یکی خیلی خوب شده

اولی می تونه بهتر باشه

ممنون از نظرتون دوست من ... موافقم :green: ... اصولا من یه کاری رو که میزنم یه هفته بعد دیگه خودم اونو قبول ندارم و به نظرم میشد بهتر انجام بدم ( این اخلاق خوبیه منتهی نه تو این مملکت خراب شده !!)

کار ساده ... چی بگم ... دلم خونه !! متاسفانه طراحهای ایرانی (99درصد) به دلیل داشتن ضعف تو خلاقیت کارهاشونو بقول معروف شیک میزنن (یعنی ساده و ابتدائی) و سمت طرحهای شلوغ نمی رن ... خلاق ترینشون برمیداره قالب 20 سال پیش رو با ترکیب رنگ خوب ارائه میده ! (تو همین سایت نمونه زیاد داریم) ... گرافیک تو ایران شده وکتور و براش و افکت های سایتهایی مثل شاتر استوک !! و گرافیست تو ایران یعنی اجرا کاری و ترکیب کردن وکتور های مربوط و نامربوط !! مشتری هام که 99.99 درصد تو زمینه درک و دانش هنر و تبلیغات با یه حیوون مفید ، تپل پشمی فرقی ندارن :lol:

دلم خیلی پره ... مثل اون باوفائه پشیمونم از رشته و کاری که انتخاب کردم ( بد جور هم تو باتلاق این خاک گیر افتادم :sad: )
........................................................................................
آقا مدیر این بخش ( نظرخواهی و گالری ) چه شخصیه ؟؟ اگه ممکنه یه پی.ام بمن بدید .

آخرین ویرایش:

king75

Member
من دومی رو ندیده بودم و الان دیدم اون هم جالب شده مخصوصا رنگبندی اش

ولی مطمئنی این ها رو میشه رو کارت ویزیت چاپ کرد:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا