BENgraph
Member
کارت ویزیت های من - بهنام دیزاین
درود به همه دوستان
خب خیلی طول کشید تا کار دوم رو بزارم دلیل اونم این بود که داشتم سایت درست میکردم (البته هنوز هم به نتیجه نرسیده ... ولی الان یه موقت رو گوگل درست کردم
تا اصلیه کامل بشه) لینکش تو امضام هست خوشحال میشیم تشریف بیارید ...
خب دستم داره کم کم راه میفته ، خلاقیت هایی رو که سالها کشته بودم تو وجودم دارن دوباره کم کم زنده میشن (البته هنوز مونده )
من بعد تصمیم دارم هفته ای حداقل یه کارت ویزیت اینجا بزارم (و فایل لایه باز اون رو هم در وبسایت برای دانلود دوستان و علاقمندان ) باشد تا سایت ما هم سایت شود !! آمین
تو این کار فقط از پترن استفاده شده ( یه دو سه تا پترن ساده ) و بقیه ش افکت های ساده فتوشاپ و ترکیب رنگ هست ، شماره و آدرس رو بنا به دلایلی حذف کردم ...
امیدوارم خوشتون بیاد ... (روی عکس دوم کلیک کنید)
(جنس لمینت مات - یکرو )
خب این اولین پست نمونه کاری من تو این سایته ، امیدوارم با استقبال شما بمرور کارهامو قرار بدم تا هم شما ببینید و لذت ببریدهم با نقطه نظر سایر طراحای خوب این کشور هم آشنا بشم ، مدت زیادیه فتوشاپ کار می کنم ، کارتم زیاد زدم اما خیلیاشون فقط اجرای کار بود و بدرد آرشیو نمی خورد ، اا
این کار کلا با فتوشاپ انجام شده و همه ش کار خودمه بدون براش و وکتور و ... ( بابت کیفیت شرمنده عجله داشتم سریع زدم ) ، کارت خاصی بود 0 منم وسواس زیادی واسه کارای شخصیم و کارای خاص دارم![]()
درود به همه دوستان
خب خیلی طول کشید تا کار دوم رو بزارم دلیل اونم این بود که داشتم سایت درست میکردم (البته هنوز هم به نتیجه نرسیده ... ولی الان یه موقت رو گوگل درست کردم

خب دستم داره کم کم راه میفته ، خلاقیت هایی رو که سالها کشته بودم تو وجودم دارن دوباره کم کم زنده میشن (البته هنوز مونده )
من بعد تصمیم دارم هفته ای حداقل یه کارت ویزیت اینجا بزارم (و فایل لایه باز اون رو هم در وبسایت برای دانلود دوستان و علاقمندان ) باشد تا سایت ما هم سایت شود !! آمین

تو این کار فقط از پترن استفاده شده ( یه دو سه تا پترن ساده ) و بقیه ش افکت های ساده فتوشاپ و ترکیب رنگ هست ، شماره و آدرس رو بنا به دلایلی حذف کردم ...
امیدوارم خوشتون بیاد ... (روی عکس دوم کلیک کنید)
(جنس لمینت مات - یکرو )
پیوست ها
آخرین ویرایش: