کارت ویزیت - خوشحال میشم نظرتونو بدونم

BENgraph

Member
کارت ویزیت های من - بهنام دیزاین

خب این اولین پست نمونه کاری من تو این سایته ، امیدوارم با استقبال شما بمرور کارهامو قرار بدم تا هم شما ببینید و لذت ببرید :wink: هم با نقطه نظر سایر طراحای خوب این کشور هم آشنا بشم ، مدت زیادیه فتوشاپ کار می کنم ، کارتم زیاد زدم اما خیلیاشون فقط اجرای کار بود و بدرد آرشیو نمی خورد ، اا

این کار کلا با فتوشاپ انجام شده و همه ش کار خودمه بدون براش و وکتور و ... ( بابت کیفیت شرمنده عجله داشتم سریع زدم ) ، کارت خاصی بود 0 منم وسواس زیادی واسه کارای شخصیم و کارای خاص دارم :wink:

درود به همه دوستان

خب خیلی طول کشید تا کار دوم رو بزارم دلیل اونم این بود که داشتم سایت درست میکردم (البته هنوز هم به نتیجه نرسیده ... ولی الان یه موقت رو گوگل درست کردم :green: تا اصلیه کامل بشه) لینکش تو امضام هست خوشحال میشیم تشریف بیارید ...

خب دستم داره کم کم راه میفته ، خلاقیت هایی رو که سالها کشته بودم تو وجودم دارن دوباره کم کم زنده میشن (البته هنوز مونده )

من بعد تصمیم دارم هفته ای حداقل یه کارت ویزیت اینجا بزارم (و فایل لایه باز اون رو هم در وبسایت برای دانلود دوستان و علاقمندان ) باشد تا سایت ما هم سایت شود !! آمین :green:

تو این کار فقط از پترن استفاده شده ( یه دو سه تا پترن ساده ) و بقیه ش افکت های ساده فتوشاپ و ترکیب رنگ هست ، شماره و آدرس رو بنا به دلایلی حذف کردم ...

امیدوارم خوشتون بیاد ... (روی عکس دوم کلیک کنید)
(جنس لمینت مات - یکرو )

پیوست ها

• user240871_pic2583_1309225422.jpg
    user240871_pic2583_1309225422.jpg
    204.3 کیلوبایت · بازدیدها: 139
  • Dr-davarpanah-web.jpg
    Dr-davarpanah-web.jpg
    249.5 کیلوبایت · بازدیدها: 47
آخرین ویرایش:
خب این اولین پست نمونه کاری من تو این سایته ، امیدوارم با استقبال شما بمرور کارهامو قرار بدم تا هم شما ببینید و لذت ببرید :wink: هم با نقطه نظر سایر طراحای خوب این کشور هم آشنا بشم ، مدت زیادیه فتوشاپ کار می کنم ، کارتم زیاد زدم اما خیلیاشون فقط اجرای کار بود و بدرد آرشیو نمی خورد ، اا

این کار کلا با فتوشاپ انجام شده و همه ش کار خودمه بدون براش و وکتور و ... ( بابت کیفیت شرمنده عجله داشتم سریع زدم ) ، کارت خاصی بود 0 منم وسواس زیادی واسه کارای شخصیم و کارای خاص دارم :wink:

picture.php

ببخشيد كدوم كارت :green:من كه چيزي نميبينم:-?

عزیز کار رو تو پست اول پیوست کن...
اما اگه هست باید بگم یکمی زیاد ترنسپرنت شده... شایدم عینک خاصی میخواد!
کارت رو بذار برام جالب شد ببینمش
تازه وراد خوش اومدی
:rose:
یا علی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
کار قشنگی شده
اما باید توی انتخاب جنس کارت ویزیت و نوع چاپ باید وسواس داشته باشی
اگه خوب چاپ نشه شاید کار شما هم به چشم نیاد
.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
تبریک کار قشنگه
با پشت کارم حال کردم ولی روی کار نه :دی

موفق باشید

moslancer2

Member
شیک و زیبا...:rose: همه چی در جای خودش شیک شده... فقط راجع به پشت کارت یک نظر شخصی بدم درباره متن لوگو en که مکسین هست اولش maxon به چشم میاد بعد با دقت maxoin بعد maxin اگر یکم از این حالت درش بیاری فکر کنم بهتره...:rose:
ولی بسیار زیبا بود...

aes71.info

Member
خیلی باحال از خودت تعریف کردی، کارت قشنگه ولی من خوشم نیومد ( نظر شخصی)، موفق باشی!

king75

Member
جلوش که خوبه ولی پشتت رو اگه یک نمونه بگذاری که بهتر بشه دید بهتره آخه دور و زیادی شیب دار شده خوب دیده نمیشه:-?

سلام
آهان پس ترنسپرنت بوده:green:
...یکمی زیادی افکت داره! من شخصا از تصویر پشت یه گردوخاک بیشتر لذت میبرم. شخصا نظرم اینه که اگر یه گرافیک محکم و ساده تر داشته باشی افکت هات روی سکوی بلندتر و سنگین تری قرار میگیره. افکت مداری دوام کمی داره. هیجان داره اما خاطره نمیشه!
یا علی

BENgraph

Member
پاسخ دوستان عزیزم

درود به همه دوستان گل و بلبل و قناری و ...

اولا شرمنده من فقط شبا می تونم بیام نت اونم ساعتای 2 به بعد میشه معمولا !! ( الان دقیقا 48 ساعته نخوابیدم :neutral: منگول منگولم :green: یه چند تا کار خاص رسیده :lol: !!!! ای زرشک !! نمی یاد نمی یاد وقتی میاد دوسه تا باهم ! اونم تحویل فوری )

اول ممنون از تمام دوستان گلم که نظر دادین :
masouddesign - erfan khan - borhani59 - iman baraty - kamran h - Arsham - moslancer2 - aes71.info - hsajj - main - tarhe 8 - flaov

ببخشید دیگه اسم گل تون رو هنوز نمی دونم ( البته بچز ای.دی بعضیها :green: )
این گلم تقدیم به همه تون :rose: ...
دوم پاسخ سوالای شما :
1- شرمنده که دیشب عجله داشتم هر چی با این پیوست ور رفتم هی ارور سرور می داد ( حالا سرورم خود مجیدآنلاین :sad: ) فکر نمی کردم عکس نمایش داده نشه !!! بهر حال اگه پیوست کردن فوت و فنی داره ممنون میشم بهم یاد بدید .

2- kamran h جان :
این فونت که تو پشت کارت ازش استفاده کردی چیه اسمش؟
فونت حجاز از نرم افزار مریم هستش ، البته از چیدمانش خوشم نیومد خودم دست بکار شدم (جیگرم کنده شد :mad: )
3- moslancer2 جان :
بدم درباره متن لوگو en که مکسین هست اولش maxon به چشم میاد بعد با دقت maxoin بعد maxin اگر یکم از این حالت درش بیاری فکر کنم بهتره
آره این لوگو یه تغییراتی کرده ، فاصله بین فونتها بیشتر شده ، اون حرف ایکس خوانا تر شده و یه کمم رو opasity دایره کار کردم و سایز آی رو بزرگتر فرمودیم :cool: .... ممنون از راهنمائی
4- king75 جان :
ولی پشتت رو اگه یک نمونه بگذاری که بهتر بشه دید بهتره آخه دور و زیادی شیب دار شده
چشم در اولین فرصت لینکشو تو همین بخش تاپیک آپ می کنم ( فکر کنم تا فردا شب نتونم ، ولی حتما فردا آپ می کنم )
5- borhani59 عزیز :
نظرم اینه که اگر یه گرافیک محکم و ساده تر داشته باشی افکت هات روی سکوی بلندتر و سنگین تری قرار میگیره. افکت مداری دوام کمی داره. هیجان داره اما خاطره نمیشه
آره تا حدودی باهاتون موافقم ، البته این افکتهای مدور نظر خود کارفرما بود و من تا اونجائی که تونستم خلوتش کردم ، طرح اولیه خیلی شلوغ پلوغ بود ، ارم مکس و اسم و عنوان و ..... خلاصه :paint: باید اتود بزنیم هنوزززز
فقط منظورتون رو از قرار گیری افکت ها روی سکوی بلند و سنگین رو درست متوجه نشدم ؟؟؟

6- flaov جان :
یکم اون لاین ها تار شدن
اگه منظورتون لاین های پشت کارته که بخاطر افت کیفیته ، البته رویی هام از این قضیه تاثیر گرفتن و یه مقداری هم نویز داره که تو کار اصلی نیست

حالا یه چند تا گپ :green: :
1- borhani 59 :
تازه وراد خوش اومدی
قربونتون برم :rose: ، تازه وارد متعلق به همه س :) ممنون عزیز
2- imanbaraty :
اما باید توی انتخاب جنس کارت ویزیت و نوع چاپ باید وسواس داشته باشی
اگه خوب چاپ نشه شاید کار شما هم به چشم نیاد

ممنون ایمان جان از توصیه تون :rose: ، راستش آره البته بابت چاپ خیالم تقریبا راحته ، کار روی لمینت براق میاد و چاپخونه ش رو هم میشناسم با قلقای رنگیش تقریبا آشنام (البته اگه باز رنگ عوض نکنه :mad: )
3- Arsham :
پشت کارم حال کردم ولی روی کار نه
ممنون آرشام خان طلائی :rose: ، اصولا تو این زندگی خیلی چیزا پشتشون بیشتر حال میده :lol: ، اینم از اوناس !! قربانت
4- aes71.info :
خیلی باحال از خودت تعریف کردی، کارت قشنگه ولی من خوشم نیومد
قربان شما ، باحالی از چشاتونه :rose: ، ایشالله کارای بعدی رو بپسندی ، ممنون از اینکه سر زدی عزیز
5- hsajj :
امیدوارم تو چاپ همینطوری دربیاد !
ممنون دوست من ، ......... ، نه دیگه کم کم دارم نگران میشم :there: ، اخ قلبم :neutral:

خب امیدوارم با کمک شما دوباره بتونم به روزای اوج برگردم :clap:
پرحرفی کردم شدید !!

خب فعلا بای و موفق باشید .

Tsobh.com

Well-Known Member
كار چالبي شده دوست خوبم
رنگهات رو براي چاپ استاندارد كن حيفه رنگهاش تو چاپ عوض بشه :rose:

SajadCG

کاربر فعال
ایده ش جالبه و زیباست.
فقط به نظر من زیاد چشم نواز نیست و اگه روی پس زمینه کارت بیشتر کار کنی فکر کنم بهتر بشه.:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا