بی نظر از دنیا نری نظر بده ! به اضافه عکسهای دکور این مراسم (به جهت جلوگیری از ایجاد تاپیک اضافه )!
tandisdesign Well-Known Member Feb 26, 2009 #1 بی نظر از دنیا نری نظر بده ! به اضافه عکسهای دکور این مراسم (به جهت جلوگیری از ایجاد تاپیک اضافه )! پیوست ها a.jpg 347.3 کیلوبایت · بازدیدها: 82 b.jpg 257.5 کیلوبایت · بازدیدها: 70 آخرین ویرایش: Mar 6, 2009
M mehdinasiri پارس لند گروپ Feb 26, 2009 #3 چقدر من از این کار خوشم اومد خیلی لطیف هست لذت بردم بسیار هر چند ترجیح میدادم برای آقای خاتمی باشه :دی
چقدر من از این کار خوشم اومد خیلی لطیف هست لذت بردم بسیار هر چند ترجیح میدادم برای آقای خاتمی باشه :دی
tandisdesign Well-Known Member Feb 26, 2009 #4 mehdinasiri گفت: چقدر من از این کار خوشم اومد خیلی لطیف هست لذت بردم بسیار هر چند ترجیح میدادم برای آقای خاتمی باشه :دی کلیک کنید تا باز شود... بابا خاتمی رو هم که به موقعش اگه یادتون باشه اوردیم دانشگاه تازه تو این برنامه هم خاتمی حضور داره هر دوشون واسه ما محترمن
mehdinasiri گفت: چقدر من از این کار خوشم اومد خیلی لطیف هست لذت بردم بسیار هر چند ترجیح میدادم برای آقای خاتمی باشه :دی کلیک کنید تا باز شود... بابا خاتمی رو هم که به موقعش اگه یادتون باشه اوردیم دانشگاه تازه تو این برنامه هم خاتمی حضور داره هر دوشون واسه ما محترمن
Sisili boy Member Feb 26, 2009 #7 سلام خیلی خوشگله ئه ..... خاتمی رو می گماااااا:دی کار قشنگ و سنگینی شده کاش تو دانشگاه ما هم از این اتفاقا می افتاد ....
سلام خیلی خوشگله ئه ..... خاتمی رو می گماااااا:دی کار قشنگ و سنگینی شده کاش تو دانشگاه ما هم از این اتفاقا می افتاد ....
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Feb 26, 2009 #8 به به بازم تندیس دیزاین جان اومد و بازم پست سیا30 و از این حرفا و اینا ... :دی ایشالا همیشه انتخابات باشه ما هی شما رو ببینیم! :دی کار هم واقعا عالی شده. از همه نظر. رنگبندی و دیزاین عالی ای داره و جای تبریک فراوان. بالاخره باید ثابت کنی از همه نظر سلیقه ات خوبه دیگه!!!!
به به بازم تندیس دیزاین جان اومد و بازم پست سیا30 و از این حرفا و اینا ... :دی ایشالا همیشه انتخابات باشه ما هی شما رو ببینیم! :دی کار هم واقعا عالی شده. از همه نظر. رنگبندی و دیزاین عالی ای داره و جای تبریک فراوان. بالاخره باید ثابت کنی از همه نظر سلیقه ات خوبه دیگه!!!!
mahmood_mn Active Member Feb 27, 2009 #10 tandisdesign گفت: بی نظر از دنیا نری نظر بده ! کلیک کنید تا باز شود... خیلی عالی و زیبا شده . به گفته سارا خانم کاش همیشه انتخابات بود تا کارهای شما رو همیشه می دیدیم. بسی لذت بردم .موفق باشید
tandisdesign گفت: بی نظر از دنیا نری نظر بده ! کلیک کنید تا باز شود... خیلی عالی و زیبا شده . به گفته سارا خانم کاش همیشه انتخابات بود تا کارهای شما رو همیشه می دیدیم. بسی لذت بردم .موفق باشید
M mostafa_cs Well-Known Member Feb 27, 2009 #11 خیلی ملایم و زیباست آفرین. منم هردوشون رو دوس دارم اما فقط اون که همه دوسش دارن
tandisdesign Well-Known Member Feb 28, 2009 #13 ممنون از لطف و نظراتتون هر کی خواست تو مراسم باشه اعلام کنه براش کارت بفرستم منم خاتمی رو دوست دارم اما نمی خوام بخوابه روی مین تا ما از روش رد شیم
ممنون از لطف و نظراتتون هر کی خواست تو مراسم باشه اعلام کنه براش کارت بفرستم منم خاتمی رو دوست دارم اما نمی خوام بخوابه روی مین تا ما از روش رد شیم
moejeze2007 Member Feb 28, 2009 #14 آقا قشنگ شده لذت بردم واقعا زياد داره بحث سياسي ميشه ها .........!!
yazdi_2007 Well-Known Member Mar 6, 2009 #17 بسی حال کردیم... طرح زیبا و دلنشینی بود ، بالاخص رنگبندی دلنشین آن ویرایش شد آخرین ویرایش توسط مدیر: Mar 13, 2009
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 13, 2009 #18 خواهشا به هیچ عنوان پست خارج از موضوع تاپیک نزنید تا تاپیک باز بمونه! کارهاتون هم بعد از چاپ خیلی عالی شده. تبریک میگم. موفق باشی.
خواهشا به هیچ عنوان پست خارج از موضوع تاپیک نزنید تا تاپیک باز بمونه! کارهاتون هم بعد از چاپ خیلی عالی شده. تبریک میگم. موفق باشی.