sallarmelli
Active Member

آخرین ویرایش:
خوبه طرحش.
فقط به نظرم روی کارت که سبز رنگه، سالار ملی و شماره تلفن رو کوچیکترش کن و استروکش رو هم بردار. یه فونت بهتری هم انتخاب کن.
جای برش هم بزار از طرفین. ( 3 میل)
به نظرم غلط املایی هم داشته باشی. Architeeture یعنی چی؟ چک کن.
یا علی
خوبه طرحش.
فقط به نظرم روی کارت که سبز رنگه، سالار ملی و شماره تلفن رو کوچیکترش کن و استروکش رو هم بردار. یه فونت بهتری هم انتخاب کن.
جای برش هم بزار از طرفین. ( 3 میل)
به نظرم غلط املایی هم داشته باشی. Architeeture یعنی چی؟ چک کن.
یا علی
عزیز دقت کنی نوشته Architecture نه Architeeture
همون طور که دویل گفت در مورد اندازه فونت ها انتخاب فونت ها فاصله از کناره ها هم دقت کن
یه پیشنهاد
شما که دستت به 3d 2d بنده می تونی بهتر از اینها کار کنی
فقط عجله نکن و کارتو با حوصله انجام بده
موفق باشی![]()
سلام سالار جون
من خوشم اومد بهت تبریک میگم ، فکر میکنم در عین سادگی خیلی هم زیباست اما خب راستش اینه که توقع ما از شما خیلی زیاده
موفق باشی
یه سایتی می شناسم که خیلی بزرگه ...من نتونستم تهش رو در بیارم .. خیلی فونت داره .. همه نوعی + پیش نمایش...فونتی پیشنهاد داری که جذاب باشه ؟ خیلی با فونت ها ور رفتم ........
منم با نظرات بقیه ی دوستان موافقم ... فونت هات خوب نیست + فاصله ها رو هم رعایت نکردی...
یه سایتی می شناسم که خیلی بزرگه ...من نتونستم تهش رو در بیارم .. خیلی فونت داره .. همه نوعی + پیش نمایش...
اگه خواستی پ.خ بده تا واست آدرش رو ارسال کنم...
یا علی + موفق باشی...
خودتون یه بار بزنید....!!Dfont.com واسه فونت سایت خوبیه.
منظورتون از ph همون ps فتوشاپ هست دیگه ؟نرم افزارهم Ph Cs5 هستش
خسته نباشید
این نمونه کارت بالاشهره که میگفتید ؟ :دی
کار خوبی شده
اول یه سوال:
منظورتون از ph همون ps فتوشاپ هست دیگه ؟
و اما در مورد کار ب نظر من :
بیشتر میشه روش کار کرد " رک بگم الان تقریبا یه کار بازاری شده و انگار با نرم افزارهای معمول ساخت کارت ویزیت ایجاد شده!
در مورد استروک تکست که کلا به نظرم به این شکل استروک ندید مخصوصا واسه سایزهایی که کوچیکه و لمینت نیست
رنگبندی هم میتونه بهتر شه ؛ میزان آمیزش رنگها و هارمونیش مشکل داره
و یه نکته مهم: این کارت توی ایران قراره پخش بشه ! بهتر نیست یه طرف فارسی کار میکردید ؟
یکم اغراق شده توی انگلیسی به نظر من
بیشتر وقت بزارید میتونید کار بهتری بزنید
موفق باشید
چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدی ممنون می شمدر مورد استروک تکست که کلا به نظرم به این شکل استروک ندید مخصوصا واسه سایزهایی که کوچیکه و لمینت نیست
با این 100 در صد موافق به همین خاطر از دوستان پرسیدم یه فونت شیک سراغ دارند یا نه ؟ شما سراغ دارید؟و یه نکته مهم: این کارت توی ایران قراره پخش بشه ! بهتر نیست یه طرف فارسی کار میکردید ؟
یعنی روی کارت هم قرار نوشته بشه سالار ملی) ؟! یا می خواستی فامیل رو لو ندی؟!
توی کارت ویزیت سعی کنید نوشته هاتون رو حدالامکان با فونت های ساده ای مثل یاقوت توی فارسی و Arial, Helvetica, Verdana, sans-serif توی انگلیسی بنویسید و بعد توی Illustrator یا همون فتوشاپ با ابزار Character ویرایششون کنید...
اینجوری هم می تونید فانتزی شون کنید هم اینکه هماهنگی بیشتری داره