کارت خوان

mohsen162

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک برنامه نویس php هستم در c#مبتدیم یک راهنمایی می خواستم من یک پروژه دارم که موضوعش حضور غیاب افراد هست البته تحت وب
می خوام برای هر فرد یک کارت صادر بکنم که شامل یک کد باشه که اون فرد با کشیدن اون کارت ورود یا خروجشو اعلام کنه می خوام بدونم که باید جکار کنم یعنی آیا این برنامه تحت c# انجام پذیره چه دستگاهی با چه مشخصاتی باید تهیه کنم
ببنید ئوستان من مشکلی تو قسمت php این برنامه ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون

bitaroos

Member
سلام

چه جور کارتی میخوای استفاده کنی؟ rfid یا بارکدی؟ یا ...
پروژه ی دانشگاهه؟
فکر کنم دستگاهاش گرون باشه ها!!!
شاید اگر خودت بتونی یه دستگاه بسازی که با یه چیزی مثل دوربین (وب کم)، کد های روی کارت رو بخونه و بعد با پردازش تصویر
شماره کارت رو استخراج کنه، پات ارزون تر بیفته!!!

mohsen162

Member
ببنید دوست عزیز اصل ماجرا اینه که من یک پروژه دانشگاهی دارم گفتن پشتیبانی میکنن(پروژه به این صورته که مثلا تهران می خواد جک کنه که کارمندش در شیراز سر کاره ) من می خوام یک نفر که وارد میشه حالا به هر صورتی که کارت میکشه فقط در دیتابیسیم ذخیره بشه که این فرد مثلا کد 12 در این ساعت کارتشو کشید یک دکمه داشته باشه که ورود یا خروجشو مشخص کنه دیگه بقیشو با php می نویسم
من در c# مبتدی ام ولی php رو می دونم

bitaroos

Member
خیلی خوبه اگه هزینه دستگاه رو بهت میدن.
تا اونجایی که من میدونم هر دستگاهی از یه پروتکلی برای ارتباط با کامپیوتر استفاده میکنه.
اگر دستگاهی که می خری، با کابل usb به کامپیوتر متصل میشه، حتما باید cd درایورش رو هم ازشون بگیری
وگرنه نمیتونی از تو c# یا هر برنامه دیگه باهاش ارتباط برقرار کنی.

من تا حالا با این سخت افزار های آماده کار نکردم. ونمی دونم کار با کدومشون راحت تره. ولی فکر کنم ، شرکت
های سازندشون یه راهنما برای استفاده می دن، که مثلا از چه پروتکلی استفاده میکنه و چه جوری و .....
فکر هم نمی کنم راه انداختنشون کار سختی باشه

من خودم تازه دارم ارتباط سخت افزار با کامپیوتر رو یاد می گیرم و هنوز اطلاعات زیادی ندارم.

این کاری که می خوای بکنی با C# انجام پذیره. اتفاقا کد نویسیش به php هم خیلی شبیه.

اگر هم میخوای C# یاد بگیری، من از کتاب سید محمد هاشمیان خیلی خوشم اومده، رایگانه با یه سرچ پیداش میکنی
اسلام احمد زاده هم هست، ولی من نخوندمش. تو اینترنت ریخته، پیدا نکردی pm بده تا لینکش رو برات پیدا کنم.

البته احتمالا جناب The Kinge (مدیر بخش برنامه نویسی) خیلی بیشتر میتونه راهنماییتون کنه

mohsen162

Member
ممنون از شما
دوستان کسی تا بحال اینکارو نکرده یعنی دستگایی با این مشخات نخریده اگر سایتی جه خارجی جه ایرانی سراغ داریند ممنون میشم راهنماییم کنید حتی مقدار کم

turtel

Member
اتصال دستگاه کارت خوان

نحوه اتصال دستگاه کارت خوان
using System.Runtime.InteropServices;

class Call_myMethod

{

[DllImport("mfr.dll", SetLastError = true, CharSet = CharSet.Ansi)]

public static extern int OpenReader(int nPortNo, byte nStationID, byte nReaderID);

public static extern int CloseReader(int handle);

public static extern int DoMF(int handle, ref MF_MSG mfmsg);

[StructLayout(LayoutKind.Sequential)]

public struct MF_MSG

{

public int nCmd;

public int nBlockNo;

public int nKeyType;

public int nKeyAddr;

[MarshalAs(UnmanagedType.ByValArray, SizeConst = 16)]