کاربردهای while در زبان انگلیسی
while به عنوان حرف ربط وابسته ساز
در این کاربرد، while به معنای "در حالی که"، "زمانی که" یا "موقعی که" است و اصولاً اشاره به مدت زمان نا مشخصی دارد. while به عنوان حرف ربط نشان میدهد کاری در مدت زمان انجام کار دیگری در جریان و در حال انجام است و یا این که کاری در مدت زمان انجام کار دیگری تمام شده محسوب میشود.
برای مثال:
while به عنوان حرف اضافه میتواند معنای "در حالی که" را داشته باشد، اما در این حالت معمولاً اشاره به مدت زمان مشخصی دارد.
برای مثال:
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد while در زبان انگلیسی و همچنین گرامر، کاربردها و نقش این کلمه و مقایسه آن با کلمات مشابه همه چیز درباره while می توانید به مقاله مراجعه کنید
while به عنوان حرف ربط وابسته ساز
در این کاربرد، while به معنای "در حالی که"، "زمانی که" یا "موقعی که" است و اصولاً اشاره به مدت زمان نا مشخصی دارد. while به عنوان حرف ربط نشان میدهد کاری در مدت زمان انجام کار دیگری در جریان و در حال انجام است و یا این که کاری در مدت زمان انجام کار دیگری تمام شده محسوب میشود.
برای مثال:
- He was singing a song while I was trying to sleep.
او داشت آواز میخواند در حالی که من داشتم تلاش میکردم بخوابم.
- She did the dishes while I was still cleaning the room.
نکات:او ظرفها را شست در حالی که من هنوز داشتم اتاق را تمیز میکردم.
- while به عنوان یک حرف ربط میتواند معنای "با وجود این که" را نیز داشته باشد. به عبارت دیگر هممعنای عبارت "despite the fact that" باشد.
- I couldn't forget him while he broke my heart repeatedly.
من نمیتوانم او را فراموش کنم، با وجود این که او بارها قلبم را شکست.
- while را به عنوان حرف اضافه میتوانیم برای مقایسه نیز استفاده کنیم.
- I gained a lot in my life while she just could find a job.
while به عنوان حرف اضافهمن دستاوردهای زیادی در زندگیام داشتم، در حالی که او تنها توانست یک شغل پیدا کند.
while به عنوان حرف اضافه میتواند معنای "در حالی که" را داشته باشد، اما در این حالت معمولاً اشاره به مدت زمان مشخصی دارد.
برای مثال:
- I will be in London while the conference is taking place.
نکات:من در لندن خواهم بود در حالی که کنفرانس در حال برگزاری است.
- while به عنوان حرف اضافه میتواند میان دو بند و یا در ابتدای بند وابسته قرار بگیرد.
- Sara went to buy some milk while I cooked the lunch.
سارا رفت مقداری شیر بخرد، در حالی که من غذا پختم.
- While I was playing with the baby, he fixed the sink.
زمانی که داشتم با بچه بازی میکردم، او سینک را تعمیر کرد.
- در جمله اول while میان دو بند آمده و در جمله دوم در ابتدای بند وابسته.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد while در زبان انگلیسی و همچنین گرامر، کاربردها و نقش این کلمه و مقایسه آن با کلمات مشابه همه چیز درباره while می توانید به مقاله مراجعه کنید