کاراکتر>کمک>نظر

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان خوبممممممممم
من این کار رو با مکس زدم و از زیبراش هم استفاده نکردم میخواستم نظر بدین و کمک کنین که بتونم تکمیلش کنم
:paint:مشکل اصلی من در موهای سر کاراکتر هست من نمیخوام موهاش به این شکل باشه میخوام از موهای بافته شده استفاده کنم اما هر چقدر تلاش کردم نشد که نشد از لاین هم استفاده کردم بازم نشد:cry:
کمکم کنین نظر هم بدین
در ضمن از این شکلک خیلی خوشم میاد :snap:
راستی در مورد آناتومی و تکسچر و... این کار نظر بدین

پیوست ها

• 0001.jpg
    0001.jpg
    251.8 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
دوست عزیز
شما اگه به tutorilas مکس یک نگاهی بکنی دقیقا یک نوع مو بافتنی آموزش داده که خیلی کمکت می کنه کافیه این درش سرچ کنی :
Working with Surface Lock
موفق باشید /

elya3

Well-Known Member
آره میدونم از هلپ مکس هم استفاده کردم اما بازم اون نتیجه ای که میخواستم نداد انعطاف زیادی نداشت
هیییییییییییییییییی روگاررررررر:sad:
فکر کنم باید از یه پلا گین برای مو در مکس استفاده کرد چون مال خودش خیلی سنگینه و زیادم جالب نیست:-?

ali3dm

کاربر VIP
مگه میشه هم با خود مو مکس هم با لاین نشه! بری سراغ پلاگین؟

با مو خود مکس:
lqd1f83m225twer8fbu0.jpg

با این ابزارا دقیق کار کنی میتونی کلی مو طبیعی درست کنی

با لاین هم میشه:
snzypg87zv9gyskl6h8.jpg
اگه میخوای روی سر کارکتر مو بذاری
با این روش لاین میکشی بعد کمی از سطح سر میاری بالا
بعد مدیفایر مو بده به لاین
حتی میتونی با تغییر لاین حالت مو رو هم تغییر بدی

3DTotal

Well-Known Member
آره میدونم از هلپ مکس هم استفاده کردم اما بازم اون نتیجه ای که میخواستم نداد انعطاف زیادی نداشت
هیییییییییییییییییی روگاررررررر:sad:
فکر کنم باید از یه پلا گین برای مو در مکس استفاده کرد چون مال خودش خیلی سنگینه و زیادم جالب نیست:-?

خب یک پلاگین در این مورد هست و خیلی هم قوی هست ولی به نظر من با همین Hair & Fur مکس هم هر چه بخواهی می شه درست کرد /

نام پلاگین :Hairfarm
http://www.cyberradiance.com/hairfarm
یک نوع مثال هم در مورد مو بافتنی نشون داده
http://www.cyberradiance.com/hairfarm/examples/?f=simple_plait

در ضمن فقط یک نوع نسخه کرک شده اون یافت می شه که برای مکس 2011 نسخه 64 بیت هست /
اگر در حالت دمو استفاده کنی نمی تونی فایل ایت را ذخیره کنی /
لینک نسخه کرک شده را برایت گذشته ام اگر خواستی از خود سایتش نسخه دمو اش را بگیر /

موفق باشید /

elya3

Well-Known Member
میدونم درست میگین شما اما من بازم به اون نتیجه ای که باید نمیرسم با لاین که کار میکنم اون بافت دقیق رو میده اما یه محدودیت هایی در شونه کردن ایجاد میکنه بعدشم من وقتی با لاین مو رو بافت میزنم وقتی میخوام موهارو تغییر جهت بدم مثلا میخوام مو رو روی شونه کاراکتر بریزم بافتش خراب میشه اگه خودتون امتحان کنین میبینین که با جابجایی از وسط لاین مو ها ی بافته شده به هم میریزه:cry:
راستی بجز هایر و آبجکت تو مکس راه دیگه ای برای کاشت مو نیست؟

ali3dm

کاربر VIP
تصویر زیر رو ببین
یه نکته:اگه لاین رو جداجدا میکشی بعد اتچ میکنی
دقت کن که لاینا رو به ترتیب انتخاب کنی که موقع جابجایی به هم نریزه
e40vys4gwbftqkmw68vh.jpg

طبق این تصویر کاراتو انجام بده ببینم مشکلت حل نمیشه

elya3

Well-Known Member
مرسی علی جان :rose:1-h.JPG
تو آموزشتون نکته هایی بود که به دردم خورد
اما من مشکلم با بافت مو هست میخوام موهای بافته شده داشته باشه نه مو های باز واین کار رو هم انجام میدم اما وقتی ورتکساشو جابه جا میکنم کل کار به هم میریزه:cry:

من از این گار سر رشته ندارم اما فکر میکنم واسه این کار باید یک افزونه یا پلاگین باشه....

جدیدترین ارسال ها

بالا