کاراکتر و خصوصیات آن

sidsid

Well-Known Member
سلام
یه کاراکتر یک ساعتی زدم که چند تا سوال قدیمی رو دوباره برام زنده کرد
اول عکسها رو نگاه کنین

attachment.php

attachment.php

attachment.php

من هر چی خشونت داشتم خالی کردم:snap: اما بازم دهان و چشمهای کاراکتر خشونت کافی رو نداره:mad:

برای حل این مشکل چکار کنم؟

حس حالت های مختلف از قبیل خشم گریه شادی خنده ترس و .... رو چجوری منتقل کنم(می خوام اصولی یاد بگیرم) اگه
منبعی سراغ دارین لطف کنین بگین ممنون میشم

نظرتون رو در رابطه با کاراکتر بگین
ممنون
یا علی

پیوست ها

• 1cc.jpg
    1cc.jpg
    137.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • 2cc.jpg
    2cc.jpg
    127.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 3cc.jpg
    3cc.jpg
    117.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

CG-Student

Member
سلام دوست من
برا خشن شدن باید به اصول طراحی واقف باشید . بنده هم بلد نیستم اما چند توصیه
ابروها (چشم ها) هفتی باید باشد و از خطوط تیز باید استفاده کرد و تکسچر هم تا حد امکان یک دست نباشه و به هم ریخته
تکشچر گونه ها رو به هم ریخته تر کن
اگه نمی تونی قشنگ اون چیزو که میخوای دراری یه خورده برا تکشچر مشوش(به هم ریخته) کار کن ببین چی میشه
نتیجه هم بذار تا ببینیم
موفق باشی

سلام سعید جان

خشونت تیز و مغشوش و ناپایدار هست. فرمهای بیرون زده و فشرده شده. آرامش رو توی صورت نباید بشه احساس کرد - چشم های حسود و کینه توز - دهان هایی پرفریاد و دفورمه - چروک هایی نه مثل چروک های مهربانی - نوعی زلزله در صورت - رنگ های گرم و خیرگی چشم و خصوصا ابروهای موج دار - گاهی نگاه تیز و مغرورانه هم مکمل خوبیه.
هر بار حالتی رو گم کردی اون رو راحت تر میتونی توی مورف های انیمیشن پیدا کنی.

همه کم و بیش این مشکل رو دارن.
آناتومی و شناخت وضعیت های ثانویه عضلات هم خیلی مهمه.
در آخرش این سایت بهترین مرجعی هست که من پیدا کردم. فلش و اینتراکتیو.
حیف که نتونستم سیوش کنم... نمیشه.
اگر ندیدین حتما

یا علی

ARTNATOMY
ANATOMICAL BASIS OF FACIAL EXPRESSION LEARNING TOOL
http://artnatomia.net/uk/artnatomiaIng.html

sidsid

Well-Known Member
سلام دوست من
برا خشن شدن باید به اصول طراحی واقف باشید . بنده هم بلد نیستم اما چند توصیه
ابروها (چشم ها) هفتی باید باشد و از خطوط تیز باید استفاده کرد و تکسچر هم تا حد امکان یک دست نباشه و به هم ریخته
تکشچر گونه ها رو به هم ریخته تر کن
اگه نمی تونی قشنگ اون چیزو که میخوای دراری یه خورده برا تکشچر مشوش(به هم ریخته) کار کن ببین چی میشه
نتیجه هم بذار تا ببینیم
موفق باشی
خیلی ممنون :rose:

سلام سعید جان

خشونت تیز و مغشوش و ناپایدار هست. فرمهای بیرون زده و فشرده شده. آرامش رو توی صورت نباید بشه احساس کرد - چشم های حسود و کینه توز - دهان هایی پرفریاد و دفورمه - چروک هایی نه مثل چروک های مهربانی - نوعی زلزله در صورت - رنگ های گرم و خیرگی چشم و خصوصا ابروهای موج دار - گاهی نگاه تیز و مغرورانه هم مکمل خوبیه.
هر بار حالتی رو گم کردی اون رو راحت تر میتونی توی مورف های انیمیشن پیدا کنی.

همه کم و بیش این مشکل رو دارن.
آناتومی و شناخت وضعیت های ثانویه عضلات هم خیلی مهمه.
در آخرش این سایت بهترین مرجعی هست که من پیدا کردم. فلش و اینتراکتیو.
حیف که نتونستم سیوش کنم... نمیشه.
اگر ندیدین حتما

یا علی

ARTNATOMY
ANATOMICAL BASIS OF FACIAL EXPRESSION LEARNING TOOL
http://artnatomia.net/uk/artnatomiaIng.html

سید جان لطف کردی اگه منبع فارسی هم رو مورد آناتومی و pose صورت میشناسی ممنون میشم معرفی کنی :rose:

milad_r

Member
سلام دوست من ...
اینایی که می گم از استاد قربان زاده رئیس انجمن طراحان صحنه ایران که با هاش کار می کردم شنیدم...
در صورتی که قصد ساختن یک موجود وحشی داری کافیه به این فکر کنی که موجودات وحشی بیشتر می خورن و کم تر فکر میکنن.. پس فک بزرگ و مخ کوچک...
اگر موجود احمقی رو تصویر می کنی(مثل غول: غول با دیو فرق می کنه و ذاتا احمقه با بدن بزرگ) چشم هاشو به هم نزدیک کن وو فکش رو باز هم بزرگ و جلو بگیر و گردن رو کوتاه... در واقع مخی با پهنای کم (چشم نزدیک به هم) و بیشتر از فکر کردن می خورد و....
موجود وحشی و باهوش (دیو) باز هم فک بزرک با مخ متناسب دندان های نیش تهاجمی و چشم های درشت .....
در کل بهترین کار دیدن کاراکتر های مختلف و تمرین در طراحی است...
من شنیدم یه کتاب از بقراط هستش که با توجه به چهره خلقیات رو وصف می کنه و برای روانشناسی چهره و طراحی شخصیت استفاده می شه... اگر روانشناسی شخصیت رو سرچ کنی هم مطالب باهالی پیدا می شه...

h.khafan

Active Member
حالت خای کلی رو میتونی با دیدن این ادرس بفهمی اما ساختن این حالتها به شکل حجم سه بعدی مستلزم شناختن عضلات صورت که تا دلت بخاد تو نت هست و مینطور دیدن صورت ادم ها ی اطرافت یا سرچ گردن صورت ادم یا حیوان توی نت.... خیلی میتونه مفید باشه...:

http://www.cedarseed.com/fire/emotut.html
http://face-and-emotion.com/dataface/anatomy/head_lateralview.jsp

hulk-poster3.jpg

the-hulk-od-2003.jpg

اینم یادت باشه همیشه خودت بهترین رفرنسی! دروبینم ک ارزونو گرون تو هر خونه ای پیدا میشه، زیادی در بند سرچ کردنم نباش....

موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا