میخوام انیمیت کنم 1کارکتر ساده میخوام که صورتم انیمیت کنم از کجا میشه دانلود کرد این کاراکترووو
art. Member Oct 22, 2012 #1 میخوام انیمیت کنم 1کارکتر ساده میخوام که صورتم انیمیت کنم از کجا میشه دانلود کرد این کاراکترووو
nc_hamid Member Oct 24, 2012 #3 سلام این یه کاراکتر نسبتا مناسب برای انیمیته صورتشم ریگ شدست امیدوارم بدردت بخوره jorge_rig_v2.zip - 2.2 Mb
سلام این یه کاراکتر نسبتا مناسب برای انیمیته صورتشم ریگ شدست امیدوارم بدردت بخوره jorge_rig_v2.zip - 2.2 Mb
art. Member Oct 25, 2012 #5 این کارکتر برای من که انیمیت خیلی بلد نیستم یکم سخته کنترلش 360 درجه میچرخه دست و پاش کارکتر بهتر تر اگر کسی داشت بزارههه مرسی..
این کارکتر برای من که انیمیت خیلی بلد نیستم یکم سخته کنترلش 360 درجه میچرخه دست و پاش کارکتر بهتر تر اگر کسی داشت بزارههه مرسی..
art. Member Oct 25, 2012 #7 فکر کنم ندارم بعدشم به درد نمیخوره اون میخوام راحت بتونم باهاش کار کنم صورتم انیمیت شه که فکر میکنم اونا صورت ریگ نیست اون کارکتر هایی که تو شرکتهای انیمیشن استفاده میکنن خیلی خوبه میخوام اونجوری باشه
فکر کنم ندارم بعدشم به درد نمیخوره اون میخوام راحت بتونم باهاش کار کنم صورتم انیمیت شه که فکر میکنم اونا صورت ریگ نیست اون کارکتر هایی که تو شرکتهای انیمیشن استفاده میکنن خیلی خوبه میخوام اونجوری باشه