بی بی کد کاخ گلستان

سلام استاد سعید خوشحالم اینجا میبینمتون افتخار دادین به بچه های مجید آنلاین
من سال۸۷شاگردتون بودم آموزشگاه میدان جام عسل

استاد برسد روزی که ما هم بتونیم در حد شما کار بزنیم

mohammad@er

Well-Known Member
سلام .
ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی برای پیوستن به انجمن مجید انلاین ...

کار بسیار زیبا و با ارزش شده ... خیره کنندس ...

کسی این کاره نباشه فرق عکس با رندر بودنشو متوجه نمیشه ...

سر بلند و پایدار باشید .:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام و ورودتون رو به این انجمن از طرف خودم و دوستان خوش آمد میگم
کارتون هم بسیار عالی شده
فقط عکس بزگتر لطف کنید بزارید و وایر فریم هم برای دیدن جزئیات کار

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام . منم به نوبه خودم ورودتون رو به انجمن خیر مقدم عرض میکنم.
کار بسیار خوبی شده.رندر خیلی قوی شده و متریال سازی ها خیلی خوب شدن
یه خرده استایل قدیمی بودن باعث شده جزئیات کمتر دیده میشه. اما قطعا از ارزش کار به این خوبی کم نمیکنه
امیدوارم کارهاتون رو اینجا شیربکنین تا ما لذت ببریم :rose:

saeed taghizade

کاربر متخصص
با سلام مجدد و تشکر بابت خوش امد گویی گرمتون، از آقای نوروزی گرفته تا آقای عارف که خوب مشخصه خیلی تو این سایت زحمت کشیدن.
عرض شود که من یک مدرس مکس هستم با تخصص معماری و سالهاست که کارم آموزش و رفع اشکال رندرهای معماری. با هر کدام از دوستان در جهت بهبود کیفیت کار در صورت خواست و اطلاعش میتونم انتقال تجربه کنم. گر مایل به این کار بودین بعد از مشخص کردن رندر از بنده بخواین.ایشالا این انجمن ازینم پرشور تر و بکمک همدیگه از اینم حرفه ای تر بشه .
باز هم تشکر از تمام اعضایی که بمن لطف داشتن.

HR3D

کاربر فعال
با سلام مجدد و تشکر بابت خوش امد گویی گرمتون، از آقای نوروزی گرفته تا آقای عارف که خوب مشخصه خیلی تو این سایت زحمت کشیدن.
عرض شود که من یک مدرس مکس هستم با تخصص معماری و سالهاست که کارم آموزش و رفع اشکال رندرهای معماری. با هر کدام از دوستان در جهت بهبود کیفیت کار در صورت خواست و اطلاعش میتونم انتقال تجربه کنم. گر مایل به این کار بودین بعد از مشخص کردن رندر از بنده بخواین.ایشالا این انجمن ازینم پرشور تر و بکمک همدیگه از اینم حرفه ای تر بشه .
باز هم تشکر از تمام اعضایی که بمن لطف داشتن.

با سلام سعید جان ، من هم به نوبه ی خودم به شما خیر مقدم میگم ، این کار عالیه اگه یک آموزش توضیحی میدادید عالی بود ، به نظر من هم این که وقتی یک کار میزنیم توی همون تاپیک و پست اول مثل یه Making of کوچک توضیحات تکنیکی کار رو بدیم و هم اینطوری سطح انجمن میره بالا و هم اگه مشکلی توی روش درست کردن اون محیط بود با زبان درست به تبادل اطلاعات و حل کردن مشکل دوستان میپردازیم ، خود من هم نمیدونم این کار چجوری مدل شده یا تکسچرینگش چجوری صورت پزیرفته .

مثلا making of رو بصورت یک فایل pdf از کار ، پیوست پست تاپیکمون میکنیم (با اعلام اسم مجید آنلاین در فایل pdf ) ، اینطوری خب طرفدار های انجمن هم بالا میره امیدوارم عارف جان هم با این کار موافقت کنن که کسایی مثل خودم که دیدن Making of با زبان انگلیسی براشون سخت هست و ممکنه متوجه نشن ، اینجا با زبان پارسی آموزش های دوستان موجود باشه

موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. making of عالی هست اما خب باید وقت هم اجازه بده. من اخیرا فیلم آموزشی جدید زیاد درست کردم اما وقت نمی کنم براشون making of بزارم.انشاالله به زودی اون کارها رو شیر میکنم.

saeed taghizade

کاربر متخصص
با سلام و تشکر از آقای hr3d و آقای عارف
من با نظرشما موافقم بهر حال آموزش مقدمه ارتقا هر کاری هست ولی بحث من چیز دیگه ای هست ببینید خیلی وقتها ما کاربرد ابزارها رومیدونیم ولی نمیتونیم بخوبی ازشون استفاده کنیم به همین علت همیشه برامون جای سوال هست که بهترین ها هم از همین امکانات استفاده میکنن ولی چرا کیفتها متفاوته !!؟؟ مثلا همه داریم از دوربین استفاده میکنیم ولی مفاهیمی مثل زاویه دوربین، کادر بندی وپرسپکتیو رو نمیتونیم ازش هنرمندانه استفاده کنیم یا پارامترهای نور رو بلدیم ولی نمیتونیم در جهت رسیدن به بهترین سایه اندازی ازش استفاده کنیم. این موارد خیلی سادست فقط باید عنوان بشه.من از سالیان قبل با سایت شما آشنا هستم و فقط چند روزه عضو شدم و نمونه کارای دوستان رو دیدم. چیزی که بچشمم اومد این بود که کارایی که میشد در جهت بهتر شدنش صحبت کرد بقیه دوستان با عناوین اکی هست وهیچ مشکلی نداره یاد کرده بودن. این هیچ کمکی به شخص نمیکنه، در صورتی که خود مسوولین انجمن هم راه رفع اشکال رو باز گذاشتن .ملاحظات رو بزاریم کنار اگرایرادی رو منصفانه تشخیص دادیم در صورت خواست صاحب اون کار عنوان کنیم اگر هم منصفانه نبود ایرادی نداره بقیه ردش خواهند کرد.پیشنهاد من اینه اول از ابزاری که بلدیم خوب استفاده کنیم بعد بریم سراغ موارد خاص.میشه چند تا نکته در مورد یک رندر گفت و اونو متحولش کرد ولی با ساعت ها آموزش تنها میتونیم اطلاعات تئوری در مورد یک ابزار رو بدونیم .اگه مسوولین انجمن موافق این قضیه هستن با اعضایی که فعال تر هستن یک یا علی بگن و این پروژه رو شروع کنیم.اول از داشته هامون استفاده کنیم رشد کنیم و در مراحل بعد بریم سراغ آموزش موارد خاص.
صلاح دونستین من در خدمتتون هستم.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام جناب تقی زاده
وقت بخیر
نماهای دیگه کاخ گلستان هم کار کردین؟ کار زیبایی شده

m.n1362

Member
سلام کار خوبی شده ..
تم قدیمی بودن (کار با فتوشاپ زیاد شده) نیازی نبود واسه قدیمی نشون دادن از فیلتر استفاده بشه قشنگی این نوع کارها به وضوحشونه....
کف بنا شیدر سازیش به چشم نمیاد
متریالها کیفیت ندارن من نمیتونم تشخیص بدم اجر رو یا مشکل مپ دارن یا بلور
متریال اب میتونه خیلی بهتر باشه تو قسمتی که به سمت حوض میان این مسیله به خوبی دیده میشه تو قسمتی که اب از بالا به پاییین اومده از پارتیکل استفاده کنید براش فتوشاپ زیاد خوب نشده
یه سری جاها متریالا به خوبه یووی نشدن مثلا سمت چپ تصویر یا بالای ورودی که پرسوناژداره ان رپ کردن میتونه کمکتون کنه متریلا انگار فقط یه مپه........
پرسوناژ جالبه اما سیاه سفید بودنش با محیط هماهنگ نیست
کادر میتونست بهتر بسته بشه حوض کاملتر دیده میشد جلوی کار معنای بیشتری میگرفت یا به عبارتی کادر بهتر بسته میشد
ابنمای کوچیکی که داریم مدل بشه خیلی بهتره چون جلوی دوربینه براش فتوشاپ از ریل بودنش کم کرده میتونید از پلاگینش استفاده کنید
مدلسازی خوب شده
نورپردازی جای کار داره برای این نور یکم اسمون مناسبتر میخواد اسمون انگار نویز داره

موفق باشید

saeed taghizade

کاربر متخصص
سلام
ضمن تشکر
من نمیدونم شماچقدر با پروژه های سنتی کار کردین خوشحال میشم یک کار سنتی از خودتون بزارید ولی وقتی که کار سنتی شد نباید دنبال کنتراست، وضوح، کیفیت، رنگی بودن و مواردی ازین دست گشت.شخصیت نشسته ناصرالدین شاه هست و قراره یک رندر معادل کیفیت های عکس های اون دوره و یک مقداری از لحاظ رنگ فقط رنگی ترگرفته بشه.
در مورد کادر ترجیح میدم به هدف اصلی که نما هست نزدیک تر باشم تا بخاطر حوض آب ازش فاصله بگیرم.در مورد بحث فواره هم همیشه بهتون پیشنهاد میکنم از پست استفاده کنید مدل هر چند با real flow و glu باز هم 3d و مصنوعی خواهد بود. آسمون نویز نداره همون فیلتر کهنگی فتوشاپه.
موفق باشید.

m.n1362

Member
اقای تقی زاده عزیز این چه لحن ادبیات که شما استفاده میکنید چرا ناراحت میشین از نقد؟؟من 12 سال تو این زمینه درس خوندم تدریس کردم من 3ی کار نیستم... اما شما چطور میتونید بگید تخصص معماری دارید؟؟همین میشه وقتی رشته ها میان تو کار هم دخالت میکنن وضیعت معماری از این بهتر نمیشه اگر 3ی کار هستید بله میشه اما نمی تونید خودتونو متخصص معماری معرفی کنید..چون 3ی کار کردید....
در مورد کارتون ببینید شخصیت سنتی بودن به کهنه بودن نیست بزرگوار کار سنتی از من نبینید یکم مطالعه بفرمایید کار سنتی شد دنیال وضوح نیاشیم؟بر اساس کدوم منتطق گفتید این حرفو؟کیفیت جز اصلی سنتی بودن است. رنگی بودن یک مقدار کلمه نامناسبی همنشینی رنگها با رنگی بودن متوافته...رندر معادل کیفیت عکسهای اون دوره؟بسیار عالی اگر هم ای مدلی فرض کنیم باز هم متریلا مشکل دارن بزرگوار چون قدیمی شیدر سازی نداره؟ببینید مپهای شما یه سری جاها درست uv نشدن اگر اصلاح بشه کار بینقصی میشه....کادر بندی:اگر میخواهید هدف اصلی بنا باشه حتما نباید به بنا نزدیک باشید به خاطر حوض نگفتم فاصله بگیرید به خاطر کادر مناسبتر گفتم شبیه سازی فواره مصوعی میشه با پلاگین ؟حتما امتحان بفرمایید...اگر دوست ندارید کسی نقد کنه که با کوچکترین نقد به هم میریزید بفرمایید دیگه نکنیم ای کار رو.....صبورتر باشید ..ممنونم

saeed taghizade

کاربر متخصص
اینجا جایی نیس آقای عزیز که کسی نظر شخصی بده من احتیاجی هم به شنیدن داستان های شما ندارم روی کارهای خودتون توضیحات مفصل رو دادم. 10 ساله دارم به معمار جماعت از دیپلمش تا دکتریش مکس آموزش میدم.خووووب میشناسم اکثریت قشر معمار رو..منتظرم دیدن یک کار سنتی از شما بعنوان یک معمار هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا