غیره کاج

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ببین چنین تصاویری خیلی دیتیل باید بیشتر باشه و صد البته با حال و هوای خیس جذاب تر میشه
مثلا کار زیرو نگاه کن!
خودم شخصا وقتی اینکارو دیدم تا 10 دقیقه مبهوت کار شده بودم.اما ببین جزئیات مخصوصا جلوه های ویژه و ....
[h=1] Nurburgring Green hell

Nurburgring Green hell 1.jpg

Nurburgring Green hell 2.jpg

Nurburgring Green hell 3.jpg[/h]

darklight

کاربر فعال
گرچه به نظرم رندرتایم زیاده ولی کار جالبیه. ایکاش یه کم بیشتر روی حس فضا کار می کردید. دیتیلهای زیاد مدنظر استاد عارف به نظرم خیلی عالیه ولی برای هر کسی در سطح خودش. ولی به نظرم یکی اینکه شما باید به توصیه استاد عارف عمل کنید و کار زیاد ببینید و یکی اینکه تکنیک های مربوط به افزایش این نوع دیتیلها رو به مرور و با هدفگذاری یاد بگیرید.... امیدوارم بتونم خودم توی این مسیر موفق باشم. برای شما هم همین آرزو رو دارم....

iman13

Well-Known Member
سلام.ببین چنین تصاویری خیلی دیتیل باید بیشتر باشه و صد البته با حال و هوای خیس جذاب تر میشه
مثلا کار زیرو نگاه کن!
خودم شخصا وقتی اینکارو دیدم تا 10 دقیقه مبهوت کار شده بودم.اما ببین جزئیات مخصوصا جلوه های ویژه و ....
Nurburgring Green hell

درسته حق داری همیشه واسه شروع از یه جایی باید شروع کرد کارو !
خوب منم با یه دید محدود شروع کردم اما الان با یه دید بازتر کارو انجام میدم
:rose:

گرچه به نظرم رندرتایم زیاده ولی کار جالبیه. ایکاش یه کم بیشتر روی حس فضا کار می کردید. دیتیلهای زیاد مدنظر استاد عارف به نظرم خیلی عالیه ولی برای هر کسی در سطح خودش. ولی به نظرم یکی اینکه شما باید به توصیه استاد عارف عمل کنید و کار زیاد ببینید و یکی اینکه تکنیک های مربوط به افزایش این نوع دیتیلها رو به مرور و با هدفگذاری یاد بگیرید.... امیدوارم بتونم خودم توی این مسیر موفق باشم. برای شما هم همین آرزو رو دارم....

دوسته من شما هم درست مگی کمو بیش آشنا هستم و میتونم تا حدی خودمو پیش ببرم ولی حتی با وجود آشنایی بخاطر انجام ندادن این سبک کار آدم در موقع انجامش
محدود میشه و خلاقیت نداره من قبل از شروع باید دید وسیعتری پیدا میکردم و بعد استارت میزدم
حتما تذکرات دوستان به خاطرم میمونه :rose:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.
اول اینکه چند تا پست پشت سر هم ندین که انجمن شلوغ میشه :green:
دوم اینکه یه وقت جسارت نشه ایمان جان.توی کار آرکویز شخصا بهت ایمان دارم. اما گفتم شاید زیاد ندیده باشی کار جهانی سبک کار دستت بیاد.بازم عذر خواهی میکنم یه کار جهانی رو گذاشتم برات.هیچ وقت منظورم مقایسه نبود
بیشترین نمونه کارهای اینجوری سایت 3dtotal هست.
متاسفانه بچه های سه بعدی کار ما اصلا کار نمیبینن. من شخصا آرشیو دارم 13 هزار تا عکس! همشون رو طی چند سال اخیر از سایت های cg دانلود کردم.همش کاتالوگ بندی کردم.وقتی میخوام کار exterior بزنم میرم پوشه exterior و نمونه های خوبش رو می بینم. یا وقتی میخوام کلاسیک بزنم اول کارهای mtaher یا wiliam lionly رو می بینم.

آخرین ویرایش:

iman13

Well-Known Member
سلام مجدد.
اول اینکه چند تا پست پشت سر هم ندین که انجمن شلوغ میشه :green:
دوم اینکه یه وقت جسارت نشه ایمان جان.توی کار آرکویز شخصا بهت ایمان دارم. اما گفتم شاید زیاد ندیده باشی کار جهانی سبک کار دستت بیاد.بازم عذر خواهی میکنم یه کار جهانی رو گذاشتم برات.هیچ وقت منظورم مقایسه نبود
بیشترین نمونه کارهای اینجوری سایت 3dtotal هست.
متاسفانه بچه های سه بعدی کار ما اصلا کار نمیبینن. من شخصا آرشیو دارم 13 هزار تا عکس! همشون رو طی چند سال اخیر از سایت های cg دانلود کردم.همش کاتالوگ بندی کردم.وقتی میخوام کار exterior بزنم میرم پوشه exterior و نمونه های خوبش رو می بینم. یا وقتی میخوام کلاسیک بزنم اول کارهای mtaher یا wiliam lionly رو می بینم.

نه عارف اولین بار نیست که کارمو نقد میکنی و همیشه هم منتظر نقد تو بودم و هستم حتی خودم پیام میدم که کارمو نقد کنی و از صمیم قلب خوشحال میشم
من متوجه و آشنا به نقد شما هستم هرچی سطح کار بچه ها بالاتر بره اولین نفر خودت خوشحال میشی و حس ارتقا و پیشرفتت برانگیخته میشه نیتت رو درک میکنم
من خیلی چیزها از همین نقدها یادگرفتم و همچنان هم یادمگیرم بازم ازت ممنون و سپاسگذارم که به کارم جهت رفع معایب و مشکلات علاقه نشون دادی :rose:
این صحبت ها فقط در مورد عارف جان نیست و در مورد بقیه دوستان هم صدق میکنه :rose: :rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا