بی بی کد کابینت پروفشنال نما کلاسیک مدرن

سلام اینم کابینتم
اینم نمام
این نما رو که دیدین یک کار ترکیب کلاسیک و مدرن که جدیدا خیلی کم اجرا میشه من 2 3 تا بیشتر ندیدم یک شرکت مشاوره ای خفن که کاراشو دیدم همش تو این سبک بود که بر آن شدم که این سبکم کار کنم پ
تراورتنش متری 120 آب می خوره آتش کوه
Hpl هم فکر کنم 170 180 باشه قیمت قدیمش البته جدیدا نمی دونم
نما مدلینگ 20 دقیقه :green: باز حال کردین به این میگن کاری که روش فکر شده ولی جدی رو کاغذ اسکیس زدم بعد ساخنم حجمشو و رندر 10 مین که کلا شد 40 50 دقیقه کلان یارو گفت 3 4 روز روش کار کن کارو براش میل کردم کلی حال کرد
کابینتم که می بینید کل پذیرایی رو زدم فقط رندر کابینتش رو گذاشنم یکی دوبار هم edit کردم
اگه از لحاظ معماری پیشنهادی خوبی دارین ممنون میشم بگین اگه خودتون هم ایده گرفتین یک دعای خیر بکنین

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سلام کارات قشنگه خوشم اومد
از نظر 3d آشپزخونه یه ذره نویز داره و یه جاهایی شارپ شده و بندهای سنگ توی نما مشکل داره.
از نظر معماری آشپز خونه مثلث کار نداره و کلا کار کردن توی این آشپزخونه خیلی سخته و طرف بعد از یه مدت خسته می شه(کلا از آشپزخانه خسته می شه) دوم اینکه وقتی بیرون ویو به این خوبی داریم بهتر نیست سینک رو به سمت بیرون باشه که موقع کار کردن یه دید مناسب داشته باشیم؟
درباره نما هم طرحش قشنگه ولی من معماری کلاسیک ندیدم تو این نما و بزرگترین ایرادش اون پوسته ایه که اومده روش و اون چیزی که من می بینم فاصله اش حدود 1متر میشه حداقل ، که این پوسته هم جلوی ورود نور رو می گیره و هم از داخل ویو رو خراب میکنه و هم نمای ساختمان رو الان شما دوربین رو بیاری پائین تا ارتفاع قد یه آدم متوسط دیگه پنجره رو نمی بینیم اگر ببینیم از نصف کمترش رو.
به نظر من پوسته حداکثر باید 7سانت باشه که دید و چیزای دیگه رو خراب نکنه!(تجربه ثابت کرده البته به من نه به دوستان با تجربه!)
در ضمن سنگ تراورتن آتش کوه حاجی آباد درجه یک متری 45تومان آشنا دارم می فروشه بهتون گرون میده طرف :دی
در کل کارهای خوبیه من خوشم اومد موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:
سلام مرسی از نقد خوب و تخصصیت درباره آشپزخونه که متعصفانه تاسیسات اجازه کار دیگه ای رو نمی داد
منم خودم حال نکردم کارفرما هم پیرزن پیرمردن
نما هم پوسته ای که اومده جلو تراس رو پوشش داده که بتونم طرح رو زیباتر جلوه بدم
آتش کوه هم من شنیدم 120 ممتاز
منم تعجب کردم من فکر می کردم 60 70 باشه

Mehran coyote

Well-Known Member
کارت عالی شده
فقط عکس اخری نور بعضی جاها خیلی زیاده با فتوشاپ روش کار کنی زیباتر میشه

max vray

کاربر VIP
سلام کار زیباییه مخصوصا نمای خارجیت.لطفا تنظیمات و نور کارت برام بگو.
متشکرم موفق و پیروز باشی.

Mahshid_f3497

Active Member
سلام خسته نباشید کار آشپزخانه خیلی خوب شده ولی راجب نما من از ترکیب بندی نمای اولی خوشم نیومد بنظرم آن سنگ یا آجر های قهوه ای یا اون سنگ های سفید خوب ترکیب بندی نشده . ولی نمای سفید(کرم) کامل خیلی خوب و شکیل هست.

*farshid*

کاربر VIP
حالا چه اصراری داری که همه کاراتو نیم ساعته تموم کنی؟
:)
واسه سنگ و آجر کاتالوگی چیزی داری؟
در ضمن میتونی از سنگهای ارزونتر هم استفاده کنی ... مثلا حاجی اباد که رگه های خوب و ملایمی داره ... ارزون هم هست
یا تراورتن سیلور که من خیلی خوشم میاد
تهران اونقدر کثیف و آلودس که 2 3 سال بعد سنگ خوشگل و گرونتون میشه *******.
رندر داخلیتو خیلی دوس داشتم
در ضمن برای هر کدوم از کارات میتونی تاپیک جداگانه بزنی اینجوری بهتره.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
حالا چه اصراری داری که همه کاراتو نیم ساعته تموم کنی؟
:)
واسه سنگ و آجر کاتالوگی چیزی داری؟
در ضمن میتونی از سنگهای ارزونتر هم استفاده کنی ... مثلا حاجی اباد که رگه های خوب و ملایمی داره ... ارزون هم هست
یا تراورتن سیلور که من خیلی خوشم میاد
تهران اونقدر کثیف و آلودس که 2 3 سال بعد سنگ خوشگل و گرونتون میشه *******.
رندر داخلیتو خیلی دوس داشتم
در ضمن برای هر کدوم از کارات میتونی تاپیک جداگانه بزنی اینجوری بهتره.

موفق باشی
به به چه نقد با ادبانه ای منم باید یاد بگیرم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا