بی بی کد چی زدیم چی اجرا شد(علامت تعجب)

سلام خسته نباشین متاسفانه نمی دونستم علامت تعجب چه جوری تایپ میشه
چند وقت پیش یک طرح زدم 8 9 ماه پیش بعد کل نقشه ها و 3d ها تایید شد
بعد چند روز پیش گفتم برم ببینم چی شد
وقتی رفتم به کارفرما گفتم خسته نباشی کلا هر رنگی که خواسته بود زده بود
کلا مثل رنگین کمون شده بود خونش
امان از دست این کارفرماها که دست هر چی طراح از پشت بستن

آخرین ویرایش:

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام دوست عزیز کار واقعا جالب و قشنگی شده فقط نور از سمت راست کمی زیاده
راستی علامت تعجب هم با Shift و عدد 1 (از بالای کیبورد) تایپ می شه :green:

سلام دوست عزیز کار واقعا جالب و قشنگی شده فقط نور از سمت راست کمی زیاده
راستی علامت تعجب هم با shift و عدد 1 (از بالای کیبورد) تایپ می شه :green:

مرسی لطف کردی نظر دادی و مرسی بابت علامت تعجب
بهت شرکت در مسابقه نما رو پیشنهاد میکنم عالیه

ssevil

Well-Known Member
چقدر کارت خوشگل شده
طراحیش زیباست
نور پردازی کارات و دوست دارم

همیشه نظرای صاحب کارا باعث می شه
ادم از بازار کار دور بشه
مخصوصا که به تمام قسمت های طرحش
فکر کرده باشه
شاعرا و نویسنده ها می گن انگار با نوشته هاشون زندگی کردن
من فکر می کنم همه با طرحاشون زندگی می کنن
اونوقت یکی میادو سلیقه اش طرح و بهم می زنه:sad:

موفق باشی :)

ardavan18

Active Member
درود بر آقا سعید پاکزاد.......آقا هرچی از کارفرما بگی کم گفتی....این یه مشکل مشترکه.....حتما باید طرح و یه همی بزنن....کار شما عالی بود.....خسته نباشید....من منتظر کارای جدیدت هستم آقا سعید:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام سعید جان.آفرین کار خوبی شده.البته سه بعدیش رو میگم.
طراحی خوبی شده .
بسیار پر زرق و برق و مشتری گول زن!
انصافا طراحی خیلی خوبی هست این کار.
این که اجرا نمی کنن شاید به خاطر هزینه ها باشه.
به لحاظ مکسی یه خورده اور برایت شده.رندر تمیز و بدون نویز شده.

یه مقدار هم مشکل از سیستم کاری هست . اگه کار فرما تا وقتی که مطمئن نباشه میتونه طرح رو در بیاره طرح شما رو تائید نکنه این مشکلات به وجود نمیاد ولی وقتی یه طرحی رو میدن به کارفرما و میگن باید همینو با این هزینه درست کنی و عوضم نمیشه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد .
در ضمن با کارت خیلی حال کردم ولی فرشی که انداختی زیر مبل + متریال چرم مبل اصلاً به کارت نمیاد . یه مقدار glossine رفلکت کف رو کم میکردی خیلی قشنگتر میشد و سایه ها طبیعی تر در میومدن با جی آی هم بیشتر بازی کن چون نوری که توی گوشه سقف (بالای هالوژنا) جم شده اصلاً طبیعی نیست ambient هم به مشتری اعتماد بیشتری میده پس ازش به عنوان یه چیز تزئینی استفاده نکن بلکه به عنوان یک پارامتر تکنیکی استفاده کن . متد interpolation ای هم که برای متریال شیشه استفاده کردی رو معمولاً برای متریال آب استفاده میکنن نه متریال شیشه .

آخرین ویرایش:
یه مقدار هم مشکل از سیستم کاری هست . اگه کار فرما تا وقتی که مطمئن نباشه میتونه طرح رو در بیاره طرح شما رو تائید نکنه این مشکلات به وجود نمیاد ولی وقتی یه طرحی رو میدن به کارفرما و میگن باید همینو با این هزینه درست کنی و عوضم نمیشه نظیر این مشکلات زیاد پیش میاد .
در ضمن با کارت خیلی حال کردم ولی فرشی که انداختی زیر مبل + متریال چرم مبل اصلاً به کارت نمیاد . یه مقدار glossine رفلکت کف رو کم میکردی خیلی قشنگتر میشد و سایه ها طبیعی تر در میومدن با جی آی هم بیشتر بازی کن چون نوری که توی گوشه سقف (بالای هالوژنا) جم شده اصلاً طبیعی نیست ambient هم به مشتری اعتماد بیشتری میده پس ازش به عنوان یه چیز تزئینی استفاده نکن بلکه به عنوان یک پارامتر تکنیکی استفاده کن . متد interpolation ای هم که برای متریال شیشه استفاده کردی رو معمولاً برای متریال آب استفاده میکنن نه متریال شیشه .

سلام آقا اشکان مرسی بابت نظرتون

مرسی بابت نقد قشنگت و حتما آویزه گوشم میکنم واقعا مرسی
ولی زیاد پیش اومده من طرح زدم مثلا هارمونی رنگ هارو کاملا رعایت کردم ولی وقتی مشتری میره رو اجرا
میره ام دی اف بخره کابینت کار یک پیشنهاد میده خودش چیزای پر زرقو برقو میبینه کلی حال میکنه و همونو سفارش میده

سلام آقا اشکان مرسی بابت نظرتون

مرسی بابت نقد قشنگت و حتما آویزه گوشم میکنم واقعا مرسی
ولی زیاد پیش اومده من طرح زدم مثلا هارمونی رنگ هارو کاملا رعایت کردم ولی وقتی مشتری میره رو اجرا
میره ام دی اف بخره کابینت کار یک پیشنهاد میده خودش چیزای پر زرقو برقو میبینه کلی حال میکنه و همونو سفارش میده
همونطور که گفتم مشکل از سیستم کاریه . کارفرما - معمار - کارگر و مشتری هر کدوم باید پست خودشون رو رعایت کنند
متاسفانه توی ایران معمولاً برای انجام یک طرح (بیشتر به خاطر مسائل مالی) مشتری از کارفرما رضایت اما در سیستم های کاری خارج از ایران مشتری از کارفرما تائیدیه میگیره . (البته در خیلی از موارد کاملاً اشتباه رایج هست که چیزی به اسم کار فرما که مدرک مهندسی داشته باشه توی پروژه وجود نداشته باشه ولی ما داریم راجع به پروژه هایی با پرسنل استاندارد صحبت میکنیم) (البته باز بیشتر هم رایج هست که خود کارفرما هم از معمار به جای تائیدیه برای طرح به همون رضایت بسنده میکنه) فرق تائیدیه با رضایت اینه که توی رضایت کارفرما مطمئن نیست که میتونه عین سفارش مشتری رو در بیاره . اما سیستم کارییی که بنده توش کار میکنم تا زمانی که مشتری عیناً بودجه ای که برای خرید لوازم داخل طرح و یا ملزمه های داخل طرح رو تهیه نکنه کار شروع نمیشه و تا زمانی هم که کار فرما 100% مطمئن نباشه که میتونه طرح من رو پیاده سازی کنه طرح رو با 4-5 صفحه ریپورت برام باز میفرسته تا تصحیحش کنم و هیچی به پرونده مشتری انتقال داده نمیشه .
ولی متاسفانه در ایران مشتری خودش همه کاره میشه و در خیلی از مواد هیچ رابطه ای بین گرافیکر (طراح) و کارفرما وجود نداره . ولی خب ما هرچی بگیم بازم همین روال ادامه داره . چون مشتری ها باور نمیکنند اگه یه مقدار کار رو به حالت استاندارد ببرند میتونند پروژه ای عین طراحی رو تحویل بگیرند و از پول خرج کردن میترسند اینجاست که میگن حالا که طرح عین چیزی که گرافیکر تحویل داده نمیشه هرچه بادا باد خودمون میریم بالاسر کارگرا یه نو آوری و ایده ای میدیم هزینه ها بیاد پائین

حرفتو مهندس کاملا قبول دارم
در کل همه مشتری ها هم مثل هم نیستن بعضی هارو خودتو بکشی هم نمی تونی توجیح کنی ولی مثلا همسایش از راه میرسه حرف تو رو میزنه می بینی به راحتی قبول میکنه

بعضی از مشتری ها هم تا6 ماه زنگ می زنن میگن اینو چی بگیرم اونو چکار کنم؟
در کل تو این شغل ماهم اتفاقات زیادی میفته که کاملا طبیعیه متاسفانه

m.n1362

Member
سلام کاری داخلیتو دوست دارم حسه خوبی داره هروزم داری بهتر میشی..اما بلوک شیشه ای خوب نشده به نظرم دوست خوبم در کل عالیی:rose:

چاکر مجید آقا هستیم دربست
مهندس کارای جدید در چه حاله انقدر به فکر پول نباش به مجید آنلاینم سر بزن

m.n1362

Member
من مجید انلاینو خیلی دوست دارم چون هم دوستایی خوبی دارم لینجا همخیلی چیزا یاد گرفتم ...کار جدید و هم میذارم تو سایت خیلی خوب کار میکنی افرین ارادتمندم.

max vray

کاربر VIP
سلام سلام
اااااای چرا میزنی خوب سرم شلوغ بود الانم که تو من زدی سرم قور شد:lol:
طراحی زیبایی داره اما سعید همه طرحات من همیشه میبرم خونه و ریز به ریز نگاه میکنم و چندتا نکته توش دیدم که الان میگم
1.همه طرحات سیاه سفیده خوب نسخه ویریت قدیمیه قبول:green:
2.طرح کانتر هات خیلی شبیه هم و گاهن یکی. که اونم حال میکنی به من چه:)
3.همیشه ام دی اف های گلس.خوب مشتریات مایع دارن قبوله:green:
4.همیشه قرنیز نداره کارات و من میگم.خوب نمیزاری حال من بگیری:lol:
5.بعضی جاها هم همیشه اوربرایت.اینم مشکل چشمای منه :)
در کل استاد مایی همیشه
برای نور هالوژن دنبال براش باش به این نام
stars_and_blinks.abr

سلام محمد جون کجایی گلم دلم واست تنگید دیگه
خودت استادمی عزیزم
براش رو اگه تونستی واسم میل کن
یکم کار بزن محمد جون بیام ببینم چی کار کردی
شیطون نکنه رفتی تو کارای جهانی

جدیدترین ارسال ها

بالا