چیکار کنم که با نمایش کار در lcd بزرگ، کیفیت خراب نشه

raha_86

Member
سلام دوستان
من در حال ساخت یک سی دی مولتی مدیا هستم که قرار است تبدیل به mpeg یا ... بشه و بر روی lcd بزرگ پخش بشه
خواهشا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم که با بزرگ شدن سایز کارم، کیفیت عکس ها خراب نشه؟ چون عکس های زیادی داخل کار قرار است نمایش داده بشه بعضی ها از بیرون لود میشند و بعضی دیگه داخل کارند

بسیار ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

شما فقط کافیه رزلوشن محیط کار فلشتون را با صفحه ی LCD یکی کنید و بعد خروجی بگیرید. بعد از این قاعدتا نباید مشکلی تو کیفیت داشته باشید. از فلش هم خروجی mov بگیر بعد اونو با برنامه های دیگه mpeg کن.

موفق باشید _ مهرداد

آخرین ویرایش:

raha_86

Member
منظورتون از رزولیشن ، همون ابعاد کار فلشه؟ یغنی کلا کار رو تو سایز بزرگ کار کنم یعنی همه عکس ها هم باید بزرگ بشند
آخه میخواند کار توی لپ تاپ هم کیفیت خوبی داشته باشه؟

اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین که منظورتون همین بوده اگه اینطوره من توی 2 سایز باید کار کنم درسته؟
باز هم ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
بله همون ابعاد است. مثلا 1024X768 و...
شما اول سایز LCD را ببیینید چند در چنده و بعد تو فلش با همین سایز کار کنید تا هیچ افت کیفیتی نداشته باشید. خروجی mov هم بگیرید.
شاید کمی رنگ هاتون مثل رنگ قرمز به هم بخوره یا کمی لرزش تصویر تو LCD داشته باشید اگر اینطور شد بفرمایید تا بگم چه کار کنید.

تو لپ تاپ مشکلی نخواهید داشت.

موفق باشید

raha_86

Member
یه سوال دیگه عکس ها رو با رزو لیشن 72 کار کنم یا 300 با کدوم کیفیت کارم بهتر میشه؟

شرمنده که اینقدر سئوال میکنم:?:

Mehrdad155

کاربر فعال
خروجی lcd بیشتر 72 را ساپورت نمیده. پس شما هم رو همین سایز بزار.
ولی توی لپ تاپ خودشو نشون میده و 300 را بهتر نمایش میده .

حالا چه کار کنید:

شما همون 72 کار کن.سبک و راحت. بعد اگر دیدی تو لپ تاپ کیفیت خیلی خرابه (که بعید میدونم) برای لپ تاپ 300 شون کن. زیاد وقتتو نمیگیره فقط عکسها را عوض می کنی و کل انیمیشنت سرجاشه.

جواب دادن سوالهای شما دوستان وظیفه ی ماست.اگر بلد باشیم.پس جای هیچ شرمندگی نیست.

raha_86

Member
بله همون ابعاد است. مثلا 1024X768 و...
شما اول سایز LCD را ببیینید چند در چنده و بعد تو فلش با همین سایز کار کنید تا هیچ افت کیفیتی نداشته باشید. خروجی mov هم بگیرید.
شاید کمی رنگ هاتون مثل رنگ قرمز به هم بخوره یا کمی لرزش تصویر تو LCD داشته باشید اگر اینطور شد بفرمایید تا بگم چه کار کنید.

تو لپ تاپ مشکلی نخواهید داشت.

موفق باشید

ابعاد LCD (47 inch) 114cmX75cm می باشد یعنی 3231پیکسل در 2126پیکسل
حال در فلش بیشتر از 2880 را قبول نمی کند اصلا با این سایز کار خیلی سخت می شود در حین کار نرم افزار قفل میکند شما میگید چیکار کنم؟
باز هم ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
درسته...
هر چه ابعاد بیشتر بشه کار هم سختتر میشه.خصوصا محصولات Adobe که شدیدا هارد و رم را میخورن.

با این حال:

شما به نسبت سایز تابلو , مقادیر را ساده کن تا aspect ratio شما به هم نخوره.یعنی وقتی بزرگ شد, تصویر دفرمه نشه.چون این lcd ها اکثرا روی PAL یا NTSC کار می کنن باید مقدار را به آنها نزدیک کرد .من این کار را برا شما کردم . بهترین سایز برای شما 646X425 پیکسل است.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

raha_86

Member
ممنون از پاسختون

ببینید توی این سایز عکس ها رو هم باید کوچک کنم عکس هم زیاد دارند فکر کنم عکس ها بعد از بزرگتر شدن کیفیتشون خراب میشه اینطور نیست؟
آیا اگر سایز رو دو برابر این مقادیر بکنم یعنی 1292*850 بهتر نیست کیفیت عکس ها براشون خیلی مهمه
یا اینکه عکس ها با سایز بزرگ باشند و بعد از لود شدن به یه نسبتی کوچک بشند فقط در این حالت داخل لپ تاپ کیفیت خراب میشه

توی خونه تلویزیون پلاسمای 42 اینچ داریم اگه روی اون تست کنم جواب میده یاratioاون با 47 اینچ فرق میکنه
باز هم ممنون

Mehrdad155

کاربر فعال
کیفیت تغییر سایز عکسها روی مانیتور خودشو نشون میده(البته خیلی کم) . روی LCD تاثیری نداره.
اگرسایز تصویر را 2 برابر کنید هیج مشکلی نداره.من عمدا رقم کوجکتر را گرفتم تا راحتتر کار کنید.برای مانیتور بهتره ,ولی LCD توفیق چندانی نداره.

عکسها را بطور دستی کوچک یا بزرگ کن تا بتونی کنترل کیفیت روشون داشته باشی.مثلا با فتوشاپ روشون مانور بدی.بطور اکسترنال اونها را فراخوانی کردن و تغییر سایز خوبه ولی برای یه انیمیشن واحد, نه.

پلاسمای 42 اینچ یا بالاتر شما احتمال زیاد از سیستم HD استفاده می کنه که رزلوشن کاملا جدایی داره و بحثش جداست. میتونید روش امتحان کنید ولی احتمال زیاد side border خواهید داشت ( یعنی 2 نوار باریک سیاه در دو طرف صفحه).

موفق باشید

raha_86

Member
سلام
ببخشید من به این ابعادی که برای lcd 47inch داده بودند، شک داشتم به همین علت یه سرچی توی اینترنت زدم ابعاد رو پیدا نکردم ولی رزولیشن رو همه جا برای این lcd ،زده بودند 1920در 1080

(دلیل شک: با ابعاد 114و75 سانتیمتر، قطر 136.46سانتیمتر میشود که این یعنی 53 اینچ)

حال آیا ابعاد صفحه lcd مهمه یا رزولیشن؟اگر بر اساس ابعاد است آیا کسی ابعاد درست صفحه lcd 47 inch را می داند؟

می بخشید ولی این موضوع برای شروع کارم خیلی مهمه ,واسه همین میخوام مطمئن بشم که دوباره کاری نشه

باز هم سپاسگزارم

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

رزلوشن مهمه. همونی که بهت دادند را کار کن.اگر براتون بزرگه به نسبت کوچیک و بزرگش کن.

موفق باشی

raha_86

Member
ممنون از پاسختون

رزولیشن با ابعاد صفحه lcd ،چه فرقی دارند؟ ببخشید ولی قبلا فرموده بودید یکی هستند

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
خواهش می کنم

من نگفتم فرق می کنه. شما در پست شماره ی 12 فرمودید ابعاد مهمه یا رزلوشن.این منو به شک انداخت که شاید منظور از ابعاد ,کل پنل lcd باشه . ولی رزلوشن ,قطعا سایز درون صفحه است.این بود که گفتم از رزلوشن تبعیت کنید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا